meleklerimiz ocak ayında gelsin inşallahhhhhh

sevgen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
331
1
46
İzmir
merhabalar arkadaşlar 6 aylık evliyim 2 aydır korunmayı bıraktık ama grip falan oldum işyerim çok yoğundu yorgun bitkin eve gittim çalışmalar pek doğru düzgün olmadı ve tabi tutturamadık bebiş
ama bu ay tam çalışıp hayırlısıyla çokkkk istiyorummmmm bebişşşşşşş :)))
adet tarihlerim
31 aralık
9 kasım
15 ekim
bu ay 3 ocakda gelmesi gerekirken 31 aralıkda gece geldi - yumurtlama günüm ne zamandır birde nasıl bir çalışma seyretmeliyiz günaşırımı hergünmü şimdiden çok teşekkürler
ALLAHIM hepimize nasip eder inşallahhhh :)

işte bende hep aynı soruyı soruyorum Sevgen Bir türlü tuturamadım yumurtalama günümü:S
çalışma şeklini herkes gün aşırı yapmayın özellkle sabahları ilişkiye girin,ayağınızın altına veya belinize yastk koyun deniyor.Ve spermlerin kaçmaması için altta senin olman gerektiğini falan duydum. Ben daha başarılı olamadım 3 aylık evliyim ve korunmamıza rağmen

evet ya canım ben bu ay kararlı istiyorum aksatmadan çalışıcaz nasipse bakalım adet bittimi birgün araylla bir sonraki adete kadar devam bakalım sonuç nasıl olucak :) bende sabah die duydum ama zaten erkenden kalkıp işe geliyoruz ne zaman çalışıcaz ne zaman yarım saat yatıcam ne zaman duş alıcam abdest alıcam haftaiçi zor o bence adeytim bitsin hemen başlıcam ben nasipse ama bu ay akşatma olmucak nasipse tam gaz çalışmaaaaaaa :))))))) hahaa

Aynen ya:S Sabah saat 7 de kalk duş al yarım saat yat:S bende sabahları bu işe hiç kalkışmıyorum:s Akşamlarıda yorgun oluyorm ama bebiş için değer diyip çalışıyorz:) ben bu ay aksatmadm senin dedğin gibi. 1 gün arayla devam ettim
birde yumurtalama günlerini hesapladm (tabi tuttysa) o zamanlar yaptm:S Adetim 17 aralıkta başladı 21 de bitti o gün bugündür tam gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…