ben ikiz anne adayıyım.erken doğum benim de başıma gelebilecek bir şey.bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.umarım en yakın zamanda minik mucizenle evine dönersin.
Allah yardımcınız olsun
ben ikiz anne adayıyım.erken doğum benim de başıma gelebilecek bir şey.bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.umarım en yakın zamanda minik mucizenle evine dönersin.
Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun canım.erken doğumu aklına getirme hiç.güzel düşünmeye çalış.inş yakında meleğim gelecek evimize.dua et canım.Rabbim yardımcın olsun....
gecmis olsun arkadaslar ins her sey yolundadir Allahim tez zamanda meleklerinizin sifasini verir ins sunu merek ettim niye erken dogum yaptiniz bastan berimi sorunmu vardi yoksa anidenmi oldu hayirli cumalar
27+5 'te ani sancıyla normal doğum yaptım ve sonrasında ise birçok sorun yaşadık minik mucizemle. Buradaki yazıları tarayarak umut bulmaya çalışıyordum sürekli. Çok şükür şimdi ufak tefek sorunlarımız kalsa da çoğu güçlüğü atlattık sayılır. Bu yaşadıklarımı ben de prematüre annelere umut olmak amacıyla bir blogta paylaşmaya başladım.
ancak fırsat buldum yazmaya çıktı bebeklerim şimdi çok iyiyiz 4 buçuk aylık olduk düzeltilmiş 2 aylık dua eden herkese teşekkür ederim rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanıda umutsuz bırakmasın. onlar benim mucizelerim dualar sayesinde benimle olduklarına inanıyorum.bu durumda olanlarada tavsiyem asla isyan etmeyin ve umudunuzu kaybetmeyin rabbim bütün meleklere şifa annelerine sabır versin inş.
ancak fırsat buldum yazmaya çıktı bebeklerim şimdi çok iyiyiz 4 buçuk aylık olduk düzeltilmiş 2 aylık dua eden herkese teşekkür ederim rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanıda umutsuz bırakmasın. onlar benim mucizelerim dualar sayesinde benimle olduklarına inanıyorum.bu durumda olanlarada tavsiyem asla isyan etmeyin ve umudunuzu kaybetmeyin rabbim bütün meleklere şifa annelerine sabır versin inş.
canım yazdıklarını okurken 4 ay önceye gittim.film şeridi gibi tüm yaşadıklarım geçti gözlerimin önünden.bende ikiz prematüre annesiyim.1365 ve 1510 ile doğdu kızlarım.dha sonra 1100 e kadar düştüler.haftamız 30+1 di.
bir kızım solunum cihazına hiç bağlanmadı, diğeri 6 gün bağlandı.toplam 22 gün küvezden sonra 1400 ile eve geldik.
ben 4 hastanede toplam 2 hafta yattım.doğum yaptığım son hastane evime 3 saat uzaklıktaydı ve 2 günde bir süt bırakmaya gidiyorduk.eve dönerken ağlamaktan harap oluyordum.bol bol sua ediyorum onlara.ne zor zamanlardı.
şimdi senin bol bol süt sağman lazım.2 saatte bir.gece bile bıkmadan usanmadan.ben süt sağarken ağlıyorum.elde değil ama sen ağlama olur mu.
ilk sütlerini poşetlere 10-20 ml olarak koy.zaten ilk etapta fazla içemezler yazık poşeti tam doldurursan poşetin kalanı heba oluyor.
bebeklerin küvezde iken rop muayenesi, diğer röntgenler yapılıyor mu, günlük kaç gr alıyor takipte ol.
sen yanlarına gittiğinde konuş onlarla.onlar senin geldiğini hissedip mutlu olurlar.onların iyiliği için biraz ayrı düşeceksiniz tabi ama sonra uzun yıllar yanıbaşında olacaklar annesi.
bebişlerin için dua edeceğim.sizler için de bu zor günler geçecek inşallah.yardımcı olabileceğim birşey olursa özelden yazabilirsin.her anlamda destekçin olmak isterim.Allah'a emanet güzel anne.
merhaba didoş yorumunu okudum arkaadaşımıza her türlü yardıma hazırım demişsin bende prematüre doğum yaptım durmum fazla iyi değil rica etsem bebişlerinin kıyafetlerini hala duruyosa bana gönderirmisin yada uygun bi fiyata satarmısın sıfırını alıcak durumum yok ama uygun bi fiyat verirsen senden de alabilirim cevabını bekliyorum..
merhaba didoş yorumunu okudum arkaadaşımıza her türlü yardıma hazırım demişsin bende prematüre doğum yaptım durmum fazla iyi değil rica etsem bebişlerinin kıyafetlerini hala duruyosa bana gönderirmisin yada uygun bi fiyata satarmısın sıfırını alıcak durumum yok ama uygun bi fiyat verirsen senden de alabilirim cevabını bekliyorum..
Canim cok cok özür dilerim mesajını yeni gördüm.elimden gelen birşey olur ise seve seve destek olmak isterim.bana ozelden ulasirsan kizlarimin kuculenleri var sana gonderebilirim.kusura bakma kendimi cok kötü hissettim.nasil göremedim mesajını.dediğim gibi elimden birşey gelirse seve seve yaparım.su sıralar bizim de durumumuz iyi degil.bana da buradan arkadaşlar kıyafet gönderecekler.ben de kuculenlerden sana gonderebilirim.görüşmek üzere canim
aLLAH YAVRULARINI sana bağışlasın inşallah, kiloları da maşallah iyiymiş, ben de erken doğum yaptım çok zor bir süreç, sabırlı ol, Allah kolaylık versin.
kızlar bebeişlerinizi çok çok öpüyorum. çok sevindim.
ben de pramatüre annesiyim. 30 haftalık doğum yaptım. ben de diyordum 2 kilo olsalar, yok 5 kilo olsalar, yok emekleseler, yok yürüseler.....
benim kızlar da 17 aylık oldu yürüyor, hatta koşturuyorlar. dilerim sağlıkla büyütürsünüz. uzun ömürler nasip olsun kuzucuklara.
sevgiler....