yıllardır takip ediyorum ,buraya yazmak bugüne kısmetmiş. bebeklerim 27 haftalık doğdular. küvezi olan hastane ararken suyum geldi 4 cm açılma olduğu için son anda doğuma aldılar. utkum 1270 gr zehram 1200 gr doğdu. 3aralık saat 23 te doğum yaptım 2 buçuk gün oldu solunum cihazını %60 tan %45 e indirmişler. bu süreç nasıl işler benim elimden ne gelir bilenlerden yardım istiyorum. yavrularımı orada tek bıraktığım için vicdan azabı çekiyorum çıktım hastaneden benim yokluğumu hissederlermi. bu süreçten geçenler bilgi verirse sevinirim benim elimden gelecek birşey varmı. herkesten allah rızası için dua bekliyorum rabbim kimseyi evlatlayla imtihan etmesin herkesi evladına kavuştursun.amin
yıllardır takip ediyorum ,buraya yazmak bugüne kısmetmiş. bebeklerim 27 haftalık doğdular. küvezi olan hastane ararken suyum geldi 4 cm açılma olduğu için son anda doğuma aldılar. utkum 1270 gr zehram 1200 gr doğdu. 3aralık saat 23 te doğum yaptım 2 buçuk gün oldu solunum cihazını %60 tan %45 e indirmişler. bu süreç nasıl işler benim elimden ne gelir bilenlerden yardım istiyorum. yavrularımı orada tek bıraktığım için vicdan azabı çekiyorum çıktım hastaneden benim yokluğumu hissederlermi. bu süreçten geçenler bilgi verirse sevinirim benim elimden gelecek birşey varmı. herkesten allah rızası için dua bekliyorum rabbim kimseyi evlatlayla imtihan etmesin herkesi evladına kavuştursun.amin
arkadaşlar merhaba.4 aralıkta 29+2 günle eken doğumla kızım dünyaya geldi.şu anda yoğun bakımda.ben şubatta olacak derken o dayanamadı.1160 gr doğdu.ama 1080 e düşmüş.anne sütüne başladık.sağmaya başladık.dualarınıza ihtiyacım var.o kadar küçük ki anlatamam.ne olur dua edin bırakmasın beni meleğim
bebeğim iyi canım ama hala küvezde.yakın zamanda çıkması için dua ediyorum.sen de unutma dualarında teyzesi.karalim ve ebrar arkadaşım bebekleriniz nasıllar ?yazılanları yeni okudum ve çok duygulandım.umarım bebeklerinize sağ salim kavuşmuşsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?