• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek yüzlü yavrum Eylül, hoşgeldin dünyama..

dbest

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
3.138
11
316
merhaba arkadaşlar
sonunda ben de doğurdum, hem de 8 gün önce :teytey: yavrum tüm vaktimi aldığı için buraya yazamadım..
16 ekim perşembe günü (destina kız seninle aynı gün kaydirigubbakcemile3) akşamı sularım geldi ve hastaneye gittik, epidural sezeryan ile melek yavrumu kucağıma aldım.. Doğduğunda gözlerini kocaman açmıştı ve gözlerimin taaa içine bakıyordu, o an aşık oldum yavruma :asigim: yazarken bile aynı duyguları yaşıyorum, tarif edilemeyecek bir mutluluk bu.., Allaha sonsuz şükürler olsun.. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.. bu ne kadar mükemmel bir duyguymuş burda hep doğum yapanların hikayelerini okur ağlardım.. Şükürler olsun ki bunu ben de yaşadım ve çokkkk mutluyum.. Yavruma bakmaya doyamıyorum :asigim:

Güzel kızım Eylül 38+3 haftalık, 3720 gr ağırlığında, 53 cm boyunda doğdu..

Siteyi takip edemedim, sanırım tüm ekim anaları doğurdu artık.. Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın, isteyenlerin kucağını boş bırakmasın..

Son düzenleme:
tebrik ederim canım
analı babalı büyüsün bebişin :nazar:

ayyy maşallahhhhh
tüylerim diken diken oldu senin yazdıklarını okurken
allah bir ömür boyu sağlıkla hayırla umutla huzurla büyütmeyi nasip etsin

hadi gözünaydın dbestcim..fulyanın kızı alcaktım oğluma ama iki gün erken doğurdu benden madem aynı gün doğurdukk alim güzel kızınıyerimseniben

ne kadar güzel yazmışsın.inan bütün tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okurken.umut hüzün sevinç hepsi bir anda birbirine karıştı.allah evladını sana bagışlasın.uzun ömürler versin.hayırlı evlat olsun.analı babalı büyüsün.tebrik ederim.

Allah analı babalı büyütsün arkadaşım inşallah bizlerde sağlıcakla kavuşuruz senin gibi meleklerimize

Gözün aydın.Sağlıklı büyüsün inşallah.Allah analı babalı büyütsün.
Ağlattın beni vallahi.Darısı bizim başımıza.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..

malesef sütüm az ve arttırmak için herşeyi deniyorum.. gerçekten deneyip de faydasını gördüğünüz birşey var mı???

hayırlı olsun arkadasım..şimdi birden geçmişe döndüm ve aynı şeyleri yasadım.benimde azdı ve çok aglamıştım.burçak bisküvi,humana çayı,ılık bir banyo,kesinlikle stressiz hayat ve son olarak un helvası cevizli bana bol bol süt yapmıştı..sanki hiç sütüm olmayacak sanıyordum..

canım hayırlı evlat olsun inşallah.rabbim analı,babalı mutluluk içinde büyütsün.seninde sütün gür olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hayırlı olsun arkadasım..şimdi birden geçmişe döndüm ve aynı şeyleri yasadım.benimde azdı ve çok aglamıştım.burçak bisküvi,humana çayı,ılık bir banyo,kesinlikle stressiz hayat ve son olarak un helvası cevizli bana bol bol süt yapmıştı..sanki hiç sütüm olmayacak sanıyordum..

moralim çok bozuk senağlama sütüm artsın diye herşeyi denedim ama malesef yetmiyo bebeğime, mecbur arada mama veriyorum.. mama vermemek için çok direndim ama o zaman da gece boyunca sabaha kadar memeyi ağzından çıkarmıyor, karnı doymadığı için uyumuyor beni de uyutmuyor napcağımı şaşırdım kafamçokkarıştı uykusuzluktan ölüyorum geceleri kabus oldu..
tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum senağlama

tebrik ederim canım
analı babalı büyüsün darısı başımızaa

Back