Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar günaydın ben bugün çok mutluyum .tam 17 yıl sonra facebook tan ilkokul arkadaşlarımı buldum insan ne kadar çok özlüyo o günleri yaaa..

Sevvalcim sana da günaydın fb'un en güzel yanı da bu zaten, sevdiğin ve özlediğin dostlarına kavuşmak yıllar sonra süper oluyor..kaydirigubbakcemile5

minik sabah sabah güldürdün beni.. kaynanam gelsede farketmez iştahım yeriindeyse beni etkilemez...sırnaşık şeysırnaşık şey

sağol canım benim.fazlasıyla hakettin tabiikikaydirigubbakcemile5

[QUOTE="NightRose";4216301]Güzel annelerimize ve prenseslerimize içine sevgi kattığım cici mamalardan ikram edeyim dedim şekerlerŞeniz Kaynanalarrrr uzak durun kalpli, öpücüklü soframızdanklava:[/QUOTE]

ellerine sağlık canım
bu ne güzel bir kahvaltı
aç kapıyı geliyorum şeker:sm_cool:

NightRose";4216060]GÜNAYDIIIIIINNN Hadi buyrun sofraya:)) cokacimcoook [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/2955/kahvaltc4b1sofra02vw2ug8.jpg[/IMG] [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/kahvaltc4b1sofra02vw2ug8.jpg/1/w320.png[/IMG][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS .!.:

ne güzel hazırlanmış bir sofrayerimseniben
melek anneleri olarak böyle bir masada buluşsak
ne güzel olur değilmi:içelim:
[/FONT]

kızlar günaydın ben bugün çok mutluyum .tam 17 yıl sonra facebook tan ilkokul arkadaşlarımı buldum insan ne kadar çok özlüyo o günleri yaaa..

gözün aydın canım:lepi:
dün bende ortaokul arkadaşımı buldum ama
kızımın facesinden bazen işe yarıyor işte:lepi:

ben sen gibim diilim bikeremkaydirigubbakcemile2 ben "hayırlı "bir gelinimkaydirigubbakcemile2 kaynanamı düşünmeden saniyem geçmez o canım benim beeeeeekaydirigubbakcemile2 nası ama iyi kıvırıyommukaydirigubbakcemile2

offf yaaa ikinci kez haşlanmış yumurtayı yaktım:tomato: çok kötü koktu ev yaa:1ninca:
sakın nası yaktın demeyin :mymeka:

minik sabah sabah güldürdün beni.. kaynanam gelsede farketmez iştahım yeriindeyse beni etkilemez...sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:

offf yaaa ikinci kez haşlanmış yumurtayı yaktım:tomato: çok kötü koktu ev yaa:1ninca:
sakın nası yaktın demeyin :mymeka:
Olur böyle ufak tefek kazalar, sıkma canını hayatım:teselli: ben yumurtayı haşlarken hep fırının saatini 15 dakikaya kuruyorum öter ötmez kapatıyorum, sen de bunu dene hiç şaşmazcokacimcoook

ee hadi gelin ozaman bana kaydirigubbakcemilekahvaltıda yanmış yumurta -tost-envayi çeşit reçel hadii hadi çabuuuuuuuk acıktım ben cokacimcoook

selam kızlar biraz üzgünüm ben bugün sabah kan testi yaptırdım yine kocaman bir negatif malesef kızıma bir kardeş gelmeyecek üzülmedim ama sanki bir burukluk çöktü üstüme sonucu aldıktan sonra biran önce oradan uzaklaşmak istedim nasip degilmiş şimdi kızıma nasıl söyliycem bilemiyorum tedavim boyunca oda benimle birlikte dua etti bu haftasonu boyunca artık onun gönlünü yapmaya çalışacagım nasip degilmiş ama umutla beklemeye devam edecegim kızımın bir kardeşle büyümesini istiyorum herkese iyi günler kızlar

başak cım üzülme canım en azından bir yavrun var ya oda olmasaydıı nasip ne zamansa o zaman olur merak etme keşke kesinlik kazanmadan kızına sölemeseydin

canım ne olur üzülme bu ay olmamış umudunu kaybettme öbür aya olur inşallah
vazgeçme ben neler yaşadım ikinci kızımı dünyaya getirmek için
ben 3 kere düşük yaptım herkez eli bebekli çıkarken hastaneden bebim bebişimi
çöpe attılar diye ağlıya ağlıya çokkkk çıktım ama yüce allahım tüm sabırlarımın karşılığını verdi üzülme umudunuda kaybetme canıma.s.a.s.a.s.a.s.

oyle deme canım benım yaa
hakkında hayırlısı olsun ınsaallah
bence herseyın kısmetı yerı zamanı vardır
bebekte bunlardan bırı
ıcını rahat tut guzel dusun guzel olsun canım benım
:1hug::1hug::1hug:

tinkimi hoşgeldin canım seni yakaladığım iyi olduu ;
şimdi senin 17 yaşında kızın var yaa
sende 33 yaşındasın eee ne zaman evlendinde bu yaşta kızın var :uhm:
bu arada maşaallah canım

Başakcım lütfen üzülme, nasip bu. Belli olmaz Allahın taktiri, belki daha zamanı vardır dualarınızın kabulu için.. Sakın ümidini yitirme ve canını sıkmamaya çalış. Allah yavruna sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah bitanem. Herşeyin hayırlısıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…