- 23 Aralık 2007
- 3.971
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.061
canlarım sonuçlarımız çok iyi allaha şükür düzelme var hemde gözle görülür şekilde.
size doyum olmaz ama benim bıcırıklarım uyandı bıcır bıcır konuşuyorlar şimdi maratonum başlıyor
size iyi kaynatmalar canlarım bir ara katılırım aranıza tekrar
şimdi alt temizliği sonra kahvaltı sonra oyun sonra öğle yemeği veeeee sonra öğle uykusu o zaman tekrar gelirim görüşürüz öptüm hepinizi.
gunaydın canım benım
nasılsın arkadasım??
gorusmek uzere canım benım
opuyorum kızlarıda cok cok canım
guzel bır hafta sonu dılıyorum sızlere
kızlar bugün pamuk anneannemi kaybettik çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlama
canımdı o benim ya.onun dualarını,nasihatlerini çok özlicem.
bugün tam cuma saati ruhunu teslim etti.nasip oldu yanındaydım o an.hiç anlayamadık.melek oldu uçtu sanki.
mekanın cennet olsun canım anneannem benim:1hug:
günaydın canım,iyiim sağol,sen nasılsın?
kızlarda iyiler şimdi uyandılar.iki kardeş yatak keyfi yapıyolar.(aman sesimi çıkarmıyayım şimdi başlarlar kavgaya)
yalnız gece uyku uyuyamadım,gözlerimi kapadığım anda,son anları gözümün önünden hiç gitmedi,anneannemin.sabaha karşı uyuyabildim ancak.
sen nasılsın canım kızlar nasıl?
tatildeymişsiniz iyi eğlenceler,iyi tatiller öptüm canımŞeniz
kızlar istanbulda en azından benim oturduğum yerde
karla karışık yağmur yağıyor.
çocuklar çıldırdı.
karı çok severim yaşasınnnnnnnnnnn
çocuklar çıldırdı.
çocuklar çıldırdı.
ikizler canım sonuçlar iyi kızımda düzelme var demişsin.benim kızımdada göz kayması var daha önce yazmıştım.bende ameliyat düşünüyorum sen sonuçtan memnunsun anlaşılan beni daha çok bilgilendirirsen sevinirim.pazartesi günü kızımı çok methedilen bir dr götürecem bakalım o ne diyecek inşallah moralimi düzelticek şeyler söyler.
minik gezecekmişin bir sen gezmiycen minik bende yarın gezecem:danceşaka tabi benimki mecburi bir gezme olacak kızımı başka şehire dr götürecem
bizim içinde dua edin hanımlar allah herkese şifa versin içinde benim meleğimede :Saruboceq:
öpüldünüzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3
güzel meleklerin dünya güzeli anneleri hepinize günaydınlar ve iyi hafta sonları..ben bugün biraz fazla uyudum bir haftalık uykusuzluğun intikamını aldım.
efsunefecim kızım daha iyi hatta kudurmaya bile başladılar.
minik cim sende benim yerimede gez bolbol.
kübracım annaannen için gerçekten çok üzüldüm benim anneannem sağ ama 4 yıl önce babannemi kaybettim bir tarafım sanki hala eksik.
ikizler geçmiş olsun canım.
çocuklar çıldırdı.
musrancım sağolasın canım:1hug:
sen nasılsın?