Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canlarım sonuçlarımız çok iyi allaha şükür düzelme var hemde gözle görülür şekilde.
size doyum olmaz ama benim bıcırıklarım uyandı bıcır bıcır konuşuyorlar şimdi maratonum başlıyor
size iyi kaynatmalar canlarım bir ara katılırım aranıza tekrar
şimdi alt temizliği sonra kahvaltı sonra oyun sonra öğle yemeği veeeee sonra öğle uykusu o zaman tekrar gelirim görüşürüz öptüm hepinizi.

canım sonuçların iyiye gittiğine çok sevindim.sağlıklı huzurlu bir ömür onların olsun inş.:1hug:
sanada kolay gelsin,biz bir tanesiyle zor uğraşıyoruz sen iki tane birden.allah kolaylık versin canım.öptüm canım ikizlerimikaydirigubbakcemile3

kalpgunisik719in3.jpg
[/IMG]

gunaydın canım benım
nasılsın arkadasım??
gorusmek uzere canım benım
opuyorum kızlarıda cok cok canım
guzel bır hafta sonu dılıyorum sızlere

günaydın canım,iyiim sağol,sen nasılsın?
kızlarda iyiler şimdi uyandılar.iki kardeş yatak keyfi yapıyolar.(aman sesimi çıkarmıyayım şimdi başlarlar kavgaya)
yalnız gece uyku uyuyamadım,gözlerimi kapadığım anda,son anları gözümün önünden hiç gitmedi,anneannemin.sabaha karşı uyuyabildim ancak.
sen nasılsın canım kızlar nasıl?
tatildeymişsiniz iyi eğlenceler,iyi tatiller öptüm canımŞeniz

kızlar bugün pamuk anneannemi kaybettik çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlama
canımdı o benim ya.onun dualarını,nasihatlerini çok özlicem.
bugün tam cuma saati ruhunu teslim etti.nasip oldu yanındaydım o an.hiç anlayamadık.melek oldu uçtu sanki.
mekanın cennet olsun canım anneannem benim:1hug:

kübra betül başın sağolsun arkadaşım Allah sabırlar versin...
nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım,iyiim sağol,sen nasılsın?
kızlarda iyiler şimdi uyandılar.iki kardeş yatak keyfi yapıyolar.(aman sesimi çıkarmıyayım şimdi başlarlar kavgaya)
yalnız gece uyku uyuyamadım,gözlerimi kapadığım anda,son anları gözümün önünden hiç gitmedi,anneannemin.sabaha karşı uyuyabildim ancak.
sen nasılsın canım kızlar nasıl?
tatildeymişsiniz iyi eğlenceler,iyi tatiller öptüm canımŞeniz

keyıflerını severım ben onların
aman gırme aralarına anneyı gorunce sımarıyor kavgaya baslıyorlar
benımkıler de oyle yapıyor valla
ay canım benım kıyamam sana ben
evet olum cok acı canım
sevdıgını kaybetmek cok acı bısey
zaman herseyın ılacı oluyor
allah mekanının cennet etsın ınsaallah, nur ıcınde yatsın canım benım
allah sızlerede sabırlar versın canım
gorusmek uzere cok cok opuyorum senı ve kızları
:1hug::1hug:

ikizler canım sonuçlar iyi kızımda düzelme var demişsin.benim kızımdada göz kayması var daha önce yazmıştım.bende ameliyat düşünüyorum sen sonuçtan memnunsun anlaşılan beni daha çok bilgilendirirsen sevinirim.pazartesi günü kızımı çok methedilen bir dr götürecem bakalım o ne diyecek inşallah moralimi düzelticek şeyler söyler.
minik gezecekmişin bir sen gezmiycen minik bende yarın gezecem:danceşaka tabi benimki mecburi bir gezme olacak kızımı başka şehire dr götürecem
bizim içinde dua edin hanımlar allah herkese şifa versin içinde benim meleğimede :Saruboceq:
öpüldünüzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

kızlar istanbulda en azından benim oturduğum yerde
karla karışık yağmur yağıyor.
çocuklar çıldırdı.
karı çok severim yaşasınnnnnnnnnnn

çocuklar çıldırdı.

ayy ne güzel,arkadaşım bizede yolla karları.
bende çok severim karı hele çocuklar bayılıyolar.
bursa da hiç kar havası yok.belki ordan buraya gelir.

çocuklar çıldırdı.

burda güneş var yakıyo bizi hala yazlıkla geziyoruz
ama ben sıcağı severim benim için problem değil
yinede sen ordan buraya biraz kar gönder:teytey:

güzel meleklerin dünya güzeli anneleri hepinize günaydınlar ve iyi hafta sonları..ben bugün biraz fazla uyudum bir haftalık uykusuzluğun intikamını aldım.

efsunefecim kızım daha iyi hatta kudurmaya bile başladılar.
minik cim sende benim yerimede gez bolbol.
kübracım annaannen için gerçekten çok üzüldüm benim anneannem sağ ama 4 yıl önce babannemi kaybettim bir tarafım sanki hala eksik.
ikizler geçmiş olsun canım.

çocuklar çıldırdı.

Kar mı dedin canım burda biraz önce yağmur yağdı şimdi durdu burda kar falan yağmadı aramızda ne kadar mesafe varki yakınız ama burda yağmadı,ama sizin oralar istanbulun yüksek kesimi o yüzdendir herhalde.

ben geldım sekerlerrrrrrrrrr
ay yorulmusum valla oturdum hemen pcmın bana dedım dınleneyımmmmm
cayımıda demleyecegım az sonraaaaaa
kızları yatırıp gelecegım
sızler nasılsınız neler yaptınızzzzzzz?????

ikizler canım sonuçlar iyi kızımda düzelme var demişsin.benim kızımdada göz kayması var daha önce yazmıştım.bende ameliyat düşünüyorum sen sonuçtan memnunsun anlaşılan beni daha çok bilgilendirirsen sevinirim.pazartesi günü kızımı çok methedilen bir dr götürecem bakalım o ne diyecek inşallah moralimi düzelticek şeyler söyler.
minik gezecekmişin bir sen gezmiycen minik bende yarın gezecem:danceşaka tabi benimki mecburi bir gezme olacak kızımı başka şehire dr götürecem
bizim içinde dua edin hanımlar allah herkese şifa versin içinde benim meleğimede :Saruboceq:
öpüldünüzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

canım benım ınsaallah rabbım tum hastalara sıfa versın.cok zor.bırde evladın olunca ınsan ne yapacagını bılmıyor.allah yardımcımız olsun hepımızın.saglık afıyet versın.
prensesımede cok cok gecmıs olsun canım.dualarım tabıkı sızınle canım
gorusmek uzere guzel haberlerını beklıyorum.

güzel meleklerin dünya güzeli anneleri hepinize günaydınlar ve iyi hafta sonları..ben bugün biraz fazla uyudum bir haftalık uykusuzluğun intikamını aldım.

efsunefecim kızım daha iyi hatta kudurmaya bile başladılar.
minik cim sende benim yerimede gez bolbol.
kübracım annaannen için gerçekten çok üzüldüm benim anneannem sağ ama 4 yıl önce babannemi kaybettim bir tarafım sanki hala eksik.
ikizler geçmiş olsun canım.

gezdım canım bol bol gezdım valla.kızı pusetıne koyduk.buyuk kızım saatlerce yurur hıc dert etmez.aılecek soyle gezındık valla.cıgerlerımızı actık beynımıze oksıjen gıttı accık ay
ıyı geldı.ayakları sorma sekerım:roflol::roflol:
yuruyusu cok severım kendımı ıyı hıssettırıyor bana
gorusmek uzere ıyı aksamlar dılıyorum sanada canım

çocuklar çıldırdı.

aaaaaaaa kıs dunurrrrrrr
yolla sekerım burayada
kar yagmur tam benlık
benım elıfte bayılır.kıs dogumlu oldugundan yasgunu gecesı ben cıkarırım dısarı kar oynamaya
yıne yas gunum gelsede kar oynasak dıyor :roflol::roflol:
ınsaallah en kısa zamanda bızede gelır yaaaaaaaa
opuyorum canım senı
nasılsın??kuzucuklarım nasıllar canım??
gorusemedık bugunsenağlamasenağlama

Herkese iyi hafta sonları melek annelerimiz ve prenses kızlarımızŞeniz Hasta olan tüm çocuklarımıza acil şifalar diliyorum ve öpüyorum. Sevgilerimlea.s.

Son düzenleme:
musrancım sağolasın canım:1hug:
sen nasılsın?

kusura bakma kübra betül mesajını yeni gördüm sabah hemen günaydın deyip çıkmıştım bir daha uğrama fırsatım olmadı..

saol canım iyiyim..ne olsun işte bütün gün 2 çocuğun peşinde koşturuyorum...kızımın dersleri..oğlanın afacanlıkları yaramazlıkları....canları saolsun da napalım koşturacağız.:))

iyi akşamlar diliyorum tüm melek annelerine
sevgiyle kalın

X