-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.001
sen hamaratsın canım
anasına bak kızını al
ben sana boşuna dünür demiyom
bende ne yemeği
daha kahvaltı bilem yapmadım
tamamen tembellik
kuzular doydu ya gerisi önemli değil
bende kafa dinlemek istiyom kıssssssssss
ne güzel olur şöyle bide ayaklarımı uzatırım
değmeyin keyfimeeeeeeeee
ay pc başında bile olmak yoruyo beni
bu kadarda olmaz canım
günaydın hanımlar
melekleriniz nasıl
minik sen gerçekten hızlısın sana ulaşmak mümkün değil ben kahvaltımı yaptım makinaya çamaşır attım hepsi bu diğer işler bekliyo Çok üzgünüm çoook
ikizlerden bir haber yok galiba
başak canım inşallah çocuğuna bir kardeş verir güzel allahım kardeş kadar güzel birşey yok bazıları tek çocukla kalıyo aklım almıyor onları nasıl içleri el veriyo çocuklarını tek bırakmaya biz olmayınca kardeşler birbirinin destekçisi olur 3 kızım var iyikide varlar birbirlerine sırdaş olurlar allah isteyen herkese nasip etsin :ecrin_bebek:
byyyyyyyyyyyy :1rolleyes:
slm kızlar nasılsınız kızkardeşimdeyim pek giremiyorum kızım çok hasta enfeksiyon kapmış bogazı bezeleri şişti onunla ugraşıos öptüm herkesi.......
slm kızlar nasılsınız kızkardeşimdeyim pek giremiyorum kızım çok hasta enfeksiyon kapmış bogazı bezeleri şişti onunla ugraşıos öptüm herkesi.......
selam kızlar dr geldim 3 tane olmuş yumurtam birisi istenilen ölçüde ama ben sabah 1 tane vardır diye gitmiştim şimdi 2 de tekrar gidicem pazar günü aşılamam olacak galiba dr bekliyoruz,hepinize teşekkür ederim yanımda oldugunuz için herkesi kocaman öpüyorum.
HAYIRLI CUMALAR,nasılsınız buğün pazar vardı oraya gittim,geldim öğle yemeği derken anca girebildim
maşallah minikcim herşeyi halletmişsin en güzelide kendine ayırdığın zaman ah ah bende yapabilsem son günlerde hiç vaktim yok yarın halime nin doğum günü partisi var onu bi atlatayım bende bakım yapacağım canım çekti :))))))))))))))
efsunefecim bende de var o uykuya doymama işlerde çok bu ara yinede biraz kestirmeden olmuyor:))))))))))))) uyu boş ver demekki vücudunun ihtiyacı var ,
hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum yarına pasta vs yapmamlazım
geçmiş olsun canım. böyle bir salgınmı var acaba büyük kızımda aynı dertten 3 gündür okula gidemiyor.doktor iğne verdi bugünancak ateşi düşmeye başladı.. çocuk bütün enerjisini yitirdi..
minikkuşlarım süpersin...
efsunuefe'cim bu uyku hayra alamet değil sakın efeye kardeş geliyo olmasınnn...
herkesin cuması mübarek olsun...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.