Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın hanımlar
melekleriniz nasıl
minik sen gerçekten hızlısın sana ulaşmak mümkün değil ben kahvaltımı yaptım makinaya çamaşır attım hepsi bu diğer işler bekliyo Çok üzgünüm çoook
ikizlerden bir haber yok galiba
başak canım inşallah çocuğuna bir kardeş verir güzel allahım kardeş kadar güzel birşey yok bazıları tek çocukla kalıyo aklım almıyor onları nasıl içleri el veriyo çocuklarını tek bırakmaya biz olmayınca kardeşler birbirinin destekçisi olur 3 kızım var iyikide varlar birbirlerine sırdaş olurlar allah isteyen herkese nasip etsin :ecrin_bebek::emir_bebek:
byyyyyyyyyyyy :1rolleyes:

[QUOTE="NightRose";4114047]OHHH Maşallah bayılıyorum senin hızına:1shok:Yalnız bak şimdi sen niye gitmiyosun kayınvalidene anasıgile falan diye yazıyosun ben ona takıldım?????????:jeyyar:[/QUOTE]

sagolasın canım benım
ne zamandır bır tembellık mevcuttu bendede
artık yeter dedım bugun
dıger konuya gelınce canım;zamanında cok haksızlıga ugradım cok canımı yaktılar ve gorusmeme kararı aldım.yıllardırda gorusmem yenı bır olay degıl yanı.bılen arkadaslar bılır durumu.
sevmedıgım ve bana zarar veren kım olursa olsun ısım olmaz benım o kısıyle
yapı olarak oyle bırıyım
kımseyı kırmam kırıldıgımdada o kısıyı sılerım
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

sen hamaratsın canım
anasına bak kızını al
ben sana boşuna dünür demiyom
bende ne yemeği
daha kahvaltı bilem yapmadım
tamamen tembellik
kuzular doydu ya gerisi önemli değil
bende kafa dinlemek istiyom kıssssssssss
ne güzel olur şöyle bide ayaklarımı uzatırım
değmeyin keyfimeeeeeeeee
ay pc başında bile olmak yoruyo beni
bu kadarda olmaz canım

kalk kız gel buraya anam
sen yakınımda ol bak ben sana neler yaparım
msnde konustuktan sonra dusa gırdım canım
kendıme bakım yaptım az oncede
hadı kızlar bugun yarım saat ayırın kendınıze
:sm_cool::sm_cool:

günaydın hanımlar
melekleriniz nasıl
minik sen gerçekten hızlısın sana ulaşmak mümkün değil ben kahvaltımı yaptım makinaya çamaşır attım hepsi bu diğer işler bekliyo Çok üzgünüm çoook
ikizlerden bir haber yok galiba
başak canım inşallah çocuğuna bir kardeş verir güzel allahım kardeş kadar güzel birşey yok bazıları tek çocukla kalıyo aklım almıyor onları nasıl içleri el veriyo çocuklarını tek bırakmaya biz olmayınca kardeşler birbirinin destekçisi olur 3 kızım var iyikide varlar birbirlerine sırdaş olurlar allah isteyen herkese nasip etsin :ecrin_bebek::emir_bebek:
byyyyyyyyyyyy :1rolleyes:

sagol canım benım.
ben programlı yasamayı sevıyorum eger bır can sıkıntım olmazsa
orn;cayı koyarken makınaya camasırı attım,yemegı hazırladım pısmesı ıcın ocaga koydum
cay demlenırkende ortalıgı topladım.
kahvaltımı bıtırıp onu kaldırıken camasır bıttı yemek pıstı.
kucuk kızın uyku saatı geldı yatırdımmm
pc basına gectım kahvemı ıctım vs...
sonrada bugunu kendıme ayırdım ve bakım yaptım.
sacımı mayaladım,yuzume plıg yaptım,kasımı aldım, manıkur yaptım,ayak bakımı yaptım.
tam bıttı kızım uyandı.sımdı onlarla dısarı cıkacagım.ogleden sonrakı uykusunada pcde sızlere sohbet edecegım.
aynı anda heryere yetıyom ay
hıcbıseyden de gerı kalmıyorum
gelecegın kokono adayıyım sanırım:roflol::roflol::roflol::roflol:

minik kuşum harikasın kıssss-tatlicadiarzu-
aman 41 kere maşallah :nazar::nazar:
beni bile gaza getirdin kısss:eek:
ama senin hızına yetişmek ne mümkün:eek:
kib canım seni kaydirigubbakcemile3
nazı ve elifi kocaman öptüm canımŞeniz

Maşallah Maşallah Kadın dediğin böyle planlı porgramlı azıcıkta kokoş olur di mi canım benim:nazar: Diğer konuda da kesinlikle katılıyorum negatifliklerden kurtulamazsak pozitif nasıl kalalım, haklısın arkadaşımŞeniz

selam kızlar dr geldim 3 tane olmuş yumurtam birisi istenilen ölçüde ama ben sabah 1 tane vardır diye gitmiştim şimdi 2 de tekrar gidicem pazar günü aşılamam olacak galiba dr bekliyoruz,hepinize teşekkür ederim yanımda oldugunuz için herkesi kocaman öpüyorum.

HAYIRLI CUMALAR,nasılsınız buğün pazar vardı oraya gittim,geldim öğle yemeği derken anca girebildim
maşallah minikcim herşeyi halletmişsin en güzelide kendine ayırdığın zaman ah ah bende yapabilsem son günlerde hiç vaktim yok yarın halime nin doğum günü partisi var onu bi atlatayım bende bakım yapacağım canım çekti :))))))))))))))
efsunefecim bende de var o uykuya doymama işlerde çok bu ara yinede biraz kestirmeden olmuyor:))))))))))))) uyu boş ver demekki vücudunun ihtiyacı var ,
hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum yarına pasta vs yapmamlazım

slm kızlar nasılsınız kızkardeşimdeyim pek giremiyorum kızım çok hasta enfeksiyon kapmış bogazı bezeleri şişti onunla ugraşıos öptüm herkesi.......

slm kızlar nasılsınız kızkardeşimdeyim pek giremiyorum kızım çok hasta enfeksiyon kapmış bogazı bezeleri şişti onunla ugraşıos öptüm herkesi.......

geçmiş olsun canım. böyle bir salgınmı var acaba büyük kızımda aynı dertten 3 gündür okula gidemiyor.doktor iğne verdi bugünancak ateşi düşmeye başladı.. çocuk bütün enerjisini yitirdi..

minikkuşlarım süpersin...

efsunuefe'cim bu uyku hayra alamet değil sakın efeye kardeş geliyo olmasınnn...

herkesin cuması mübarek olsun...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

rüyanazcım çok gemiş olsun bebişine, inşallah kısa zamanda toparlanır.:1hug: Kamilececim şimdiden halimeciğin yeni yaşını kutluyorum mutlu, sağlıklı nice yıllaraa.s. Başakçım bu mübarek günde Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla bir bebiş nasip etsin rabbim.Şeniz

cnm çok geçmiş olsun rüyama
benim için öp cnm
allah şifa versin bitanem çok öpyorum:Saruboceq:
kendine ii bakŞeniz

bugün yine her zamanki gibi dolu doluyuz mşl.
başakcım seni çok iyi anlıyorum benim kızımda kardeş çok istiyo hergün dua ediyo kardeşim olsun onunla oynayım seviyim diye
hatta kardeşin varmı diye soranlara bizi şikayet ediyo kardeş yapmıyolar bana diye
ben tedavi görmesemde duygularını kızından yana çok iyi anlıyorum
dr. güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin inş.
allah çocuk isteyen herkeze çok yakın zamanda verir inş.

rüyanaz prensesine çok geçmiş olsun

kamilecim halimeninde doğum gününü şimdiden kutluyorum nice güzel yıılara yaşlara inş. sağlıklı sıhatli

Başak35 canım inş.güzel sonuç alırsın.rabbim hayırlısını versin.büyük kızımda 2 sene boyunca kardeş istiyorum diye ağlıyordu hatta bize küserdi şimdi çok şükür 4 buçuk aylık bebişimiz var kızımda mutlu bizde . tüm kalbimle aynı güzel duyguları yaşamanı istiyorum ve dua ediyorum canım hayırlısı olsun

rüyanazcım çok geçmiş olsun canım.meleğin okuluda çok seviyordu canım yaa inş. biran önce iyileşir.seni ve rüyayı öpüyorum.acil şifalarrrrrrr

kamilece güzelim halimenin yeni yaşı şimdiden kutlu olsun mutlu sağlıklı uzun bi hayat geçirmesini temenni ediyorum
görüşürüz kıslarrrrr:1hug:

kgüzel meleklerimiz güzel anneleri hepinize hayırlı cumalar.

nasılsınız hanımlar..bizi sorarsanız kızımla ağır grip olduk malesef atlatmaya çalışıyoruz..off ne kötü şymiş,nefes alamıyoruz kızlar..limonda sıkıp içtik ama başka ne yardımcı olur..dr.a da gitmekte istemiyorum..

[QUOTE="NightRose";4114890]Maşallah Maşallah Kadın dediğin böyle planlı porgramlı azıcıkta kokoş olur di mi canım benim:nazar: Diğer konuda da kesinlikle katılıyorum negatifliklerden kurtulamazsak pozitif nasıl kalalım, haklısın arkadaşımŞeniz[/QUOTE]

sagolasın canım benım
programlı olmayı yıllardır severım bekarlıktan kalma bır alıskanlıktır.eee evlenıp cocuklanıncada daha guzel oluyor
kendıme esıme vakıt kalabılıyor
ben mutlu olarak yasamak ve olmek ıstıyorum
hayatımda puruz sevmem.sabırla beklerım ama sabrım bıttıgı yerdede olay bıtmıstır
herseyden oncelıklı esım cocuklarım evımın huzuru gelır benım ıcın.
tabıkı bunlar ıyı guzel oluncada bende ıyı oluyorum
bır daha gelmeyecegımya dunyaya demı ama sekerım???

selam kızlar dr geldim 3 tane olmuş yumurtam birisi istenilen ölçüde ama ben sabah 1 tane vardır diye gitmiştim şimdi 2 de tekrar gidicem pazar günü aşılamam olacak galiba dr bekliyoruz,hepinize teşekkür ederim yanımda oldugunuz için herkesi kocaman öpüyorum.

canım benım ınsaallah hayırlısıyla pazar dan sonra guzel haberler alacagız senden ınsaallah
herseyın en guzelını nasıp etsın rabbım canım
opuyorum senı ve prensesı
:1hug::1hug::1hug:

HAYIRLI CUMALAR,nasılsınız buğün pazar vardı oraya gittim,geldim öğle yemeği derken anca girebildim
maşallah minikcim herşeyi halletmişsin en güzelide kendine ayırdığın zaman ah ah bende yapabilsem son günlerde hiç vaktim yok yarın halime nin doğum günü partisi var onu bi atlatayım bende bakım yapacağım canım çekti :))))))))))))))
efsunefecim bende de var o uykuya doymama işlerde çok bu ara yinede biraz kestirmeden olmuyor:))))))))))))) uyu boş ver demekki vücudunun ihtiyacı var ,
hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum yarına pasta vs yapmamlazım

AY CANIM BENIM NICE YASLARA INSAALLAH
SAGLIK SIHHAT UZUN OMURLER NASIP ETSIN RABBIM
VALLA NE ZAMANDIR BENDE BAHANELER BULUP DAGILMISTIM BUGUN BIR SILKINDIM KENDIME GELDIM
TAVSIYE EDERIM CANIM
DUNURUM GENE UYUYOR SANIRIM TEMBEL KARUUUUUUUUUUU
KALKKKKKKK KISSSSSSSSSS:roflol::roflol::roflol::roflol:

CANIM BENIM COK COK GECMIS OLSUN ARKADASIM
RUYAMA ACIL SIFALAR DILIYORUM
SIZI COK COK OPUYORUM
KIZ KARDESINE SELAMLAR CANIM ARKADASIMa.s.a.s.a.s.a.s.

geçmiş olsun canım. böyle bir salgınmı var acaba büyük kızımda aynı dertten 3 gündür okula gidemiyor.doktor iğne verdi bugünancak ateşi düşmeye başladı.. çocuk bütün enerjisini yitirdi..

minikkuşlarım süpersin...

efsunuefe'cim bu uyku hayra alamet değil sakın efeye kardeş geliyo olmasınnn...

herkesin cuması mübarek olsun...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

COK GECMIS OLSUN CANIM
AYY IGNEDEN COK KORKARIM BEN
KISSSSS CANIM BENIM KIYAMAM ONA BEN
COK COK GECMIS OLSUN CANIM
SAGOLASIN SEKRIM SUPER DEGIL AY OLMASI GEREKEN.
BAKMAK VAKIT AYIRMAK KENDINE INSANA HUZUR MUTLULUK VERIYOR YASAM SEVINCI ARTIYOR.OLMASI GEREKENDE BU DEGILMI
AAAAA KISSSSS DUNURUME NE DIYON SEN
NE KARDESIIIIIIIIII
EFEM IYICE CIROZ OLUR BAKMAZ BU KARU LEYNNNNNNNN
AMAN KIS DUNUR DUR
NAZADA DOGUR DEDIMDE DINLEME SEN BENI ANAMMMMMMMMMMM:roflol::roflol::roflol::roflol:
SENINDE CUMAN MUBAREK OLSUN CANIM BENIM GORUSMEK UZERE

X