Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

AYNEN CNM SAĞOL BENİMDE BELİM AĞRİYOR?
kızlar nasıl cnm ya çok özlemişiz kk ya burasız olmuyor cn
bura başka deme cnm neyseki kısa sürdü
yöneticilere teşekürler etmek gerek.

canım benim sizede çok geçmiş olsun.allah şifa versin.senin babaannen tedaviye cevap veriyomuş.bizimki öyle değil.yatalak zaten hastaneye falan gidemiyo hiç.doktor eve gelmiş sadece beyin ve kalp çalışıyo demiş.yani artık vücut iflas etmiş.
--özlemlerimiz en sonunda bitti kavuştuk.bende öptüm kendinize iyi bakın---

AYNEN CNM SAĞOL BENİMDE BELİM AĞRİYOR?
kızlar nasıl cnm ya çok özlemişiz kk ya burasız olmuyor cn
bura başka deme cnm neyseki kısa sürdü
yöneticilere teşekürler etmek gerek.

geçmiş olsun hayırdır.ağırmı kaldırdın.inş çabuk düzelir.
bende çekiyorum genelde bel ağrısı.artık yaşlanıyoruz galiba.:1hug:
kızlar uyuyolar bende eşimi işe gönderdikten sonra uykum dağılıyo buraya takılıyom.
senin yakışıklı uyandımı okul için.hayırlı dersler olsun ona ve tüm çocuklarımıza.kızını da öp annesi benim yerime.kaydirigubbakcemile3
evet canım burası başka.emeği geçen herkeze teşekkürlera.s.a.s.a.s.

gunaydınlar dılıyorum herkese arkadaslar
gununuz aydın olsun ınsaallah
gul canım gecmıs olsun ne oldu belıne hayırdır canım.
betul canım sen nasılsın?anneannen nasıl ıyıyımı??
kıs dunurrrrrrrrrrr anam gunduz uyudun tabı sabah o saatlerde kalkıyon demı.senı senııııııı
prenseslerım nasıllar arkadaslar.hasta falan degıller ınsaallah
opuyorum herkesı gorusmek uzere
kendınıze ıyı bakın sekerler

günaydın canlarım şimdi yola çıkıcaz bursa ya nisanın göz kontrolüne.inş. hayırlı sonuçlarla döneriz şimdilik hoşçakalın hepinizi öpüyorum.güzel meleklerinizi de tabiii.

günaydın canlarım şimdi yola çıkıcaz bursa ya nisanın göz kontrolüne.inş. hayırlı sonuçlarla döneriz şimdilik hoşçakalın hepinizi öpüyorum.güzel meleklerinizi de tabiii.

gunaydın canım
hayırlı yolculuklar ınsaallah
guzel haberlerını beklıyoruz
gorusmek uzere
bende sızı opuyorum
:1hug::1hug::1hug:

miniğim günaydın canım.biz iyiiz çok şükür kızlarda iyi uyuyolar.
canım anneanneme artık yapılacak bir şey yok hiç bir şey yemiyo içmiyo.vücut iflas etmiş artık.
senin kızlar nasıl iyiler inş.öpüyorum canımkaydirigubbakcemile3

günaydın.hayırlı yolculuklar canım.inş güzel haberlerle dönersiniz.:Saruboceq:
bursa da hangi hastaneye geliyosunuz?
bende seni ve meleklerini öpüyorumkaydirigubbakcemile3
allaha emanet olun:1hug:

bızde ıyıyız cok sukur canım
kızlarımda ıyıler buyume telasındalar
elıf ablamız koca kız oldu serpıldı su ara masaallah
naz da yuruyor konusuyor.
dunya merkezımde donsun modunda su ara
ıyıyız cok sukur
canım allah yardımcısı olsun.ne soylenır bılemıyorum
hakkında hayırlısını versın ınsaallah
cok cok opuyorum canım
gorusmek uzere

QUOTE=berfinsena;4096408]arkadaşlar selam elinizi öptürmeye küçük meleğim eylülsenamı getirdim

[/QUOTE]

canım maşallah kızın çok tatlı... Allah bağışlasın..

Allah anne babasıyla sağlıklı uzun ömür versin inşallah..

Öpüyorum Eylülsena'yı yanaklarından...

canım geçmiş olsun kuzucuğuna.. inşallah iyileşmiştir..

temizlikte de kolay gelsin a.s

hayırlı yolculuklar canım..inşallah iyi haberlerle dönersiniz..

nisanı çok öpüyorum... ve tabii tüm melekleri

bu arada herkese günaydın...

kaç gündür siteye giremedik ya çok sinir oldum ... site açılmayacak diye çok korktum vallahi bide ben siteye daha yeni üye oldum ya geç buldum çabuk kaybettim galiba diye üzülüyodum.. açılınca çok sevindim..

hepiniz ve meleklerini öpüyorum.. :))

sagol canim benim
iyilesti cok sukur
temizlikde dun bir geldiler bana kaldirdim evi yoruldum ama degdi
bugunde dinleyim diyorum ama pazar var yemek yok
bitmiyor is anlayacagin
sen nasilsin iyisin insaallah

çok sevindim kuzucuğunun iyileşmesine.. hiç kıyamıyorum vallahi çocuklar hasta olunca..

oohhh temizlikte bitmiş yap kendine bi kahve keyfini çıkar.. haklısın iş bitmez hele annelerin işi hiç bitmez.. bende haftasonu yapacağım temizliği malum çalışıyorum haftasonuna kalıyo her iş..

bende iyiyim çok şükür.. patron yok bugün rahat rahar takılacağım k.k. 'da.. aldım kahvemi elime oohhhh keyfime bakacağım bugün :içelim:

Günaydınlar Herkesekaydirigubbakcemile3 Nedir bu ayrılık, şaşırdım kaldımÇok üzgünüm çoook Neyse artık biraradayızkaydirigubbakcemile5 Çok geri gidemedim sayfalarda kızlar Nasılsınız, keyifler nasıl? Nisanımızın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Kübrabetülüm anneanneciğine çok geçmiş olsun Minikkuşum duruvenehirim benim yerime de kahvenizi yudumlayın e mi? Buralarda iş çok, şimdilik çoook öpüyorum. Sağlıcakla kalına.s.

[QUOTE="NightRose";4102842]Günaydınlar Herkesekaydirigubbakcemile3 Nedir bu ayrılık, şaşırdım kaldımÇok üzgünüm çoook Neyse artık biraradayızkaydirigubbakcemile5 Çok geri gidemedim sayfalarda kızlar Nasılsınız, keyifler nasıl? Nisanımızın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Kübrabetülüm anneanneciğine çok geçmiş olsun Minikkuşum duruvenehirim benim yerime de kahvenizi yudumlayın e mi? Buralarda iş çok, şimdilik çoook öpüyorum. Sağlıcakla kalına.s.[/QUOTE]

günaydın canım...şimdi senin için bir yudum alıyorum kahvemden... kolay gelsin sana inşallah işlerini çabucak bitirip sende bir kahve keyfi yaparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…