- 1 Eylül 2008
- 4.452
- 1
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
allah şifa versin canım benim de babaannem hastane de yatıyor safra kesesi yine faaliyette benim ki de çok yaşlı 89 yaşında belki de doksan kendi bilee bilmiyor.nüfus cüzdanını geç çıkarmışlar.ameliyat olması gerekiyor ama ikna edemiyoruz.ben artık ölümü bekliyorum ne ameliyatı diyor bizi de çok üzüyor.şimdilik iyi biraz ama serumlar ilaçlar çok iyi gelmiş. darısı size inş.ve tüm hastalara.evet bende çok özledim hepinizi ya bende öpüyorum Şeniz
AYNEN CNM SAĞOL BENİMDE BELİM AĞRİYOR?
kızlar nasıl cnm ya çok özlemişiz kk ya burasız olmuyor cn
bura başka deme cnm neyseki kısa sürdü
yöneticilere teşekürler etmek gerek.
günaydın canlarım şimdi yola çıkıcaz bursa ya nisanın göz kontrolüne.inş. hayırlı sonuçlarla döneriz şimdilik hoşçakalın hepinizi öpüyorum.güzel meleklerinizi de tabiii.
günaydın canlarım şimdi yola çıkıcaz bursa ya nisanın göz kontrolüne.inş. hayırlı sonuçlarla döneriz şimdilik hoşçakalın hepinizi öpüyorum.güzel meleklerinizi de tabiii.
miniğim günaydın canım.biz iyiiz çok şükür kızlarda iyi uyuyolar.
canım anneanneme artık yapılacak bir şey yok hiç bir şey yemiyo içmiyo.vücut iflas etmiş artık.
senin kızlar nasıl iyiler inş.öpüyorum canımkaydirigubbakcemile3
canlarım benım kucuk kızım kac gundur hastaydı onunla ılgılenıyordum.
ev malum bu arada pek ılgılenmedım.bugun daldım bır temızlık olayına
ınsaallah aksama gorusmek uzere dıyorum
arada yokluyorum sızıde
betulum canım mesajını aldım canım.gorusmek uzere canım benım
canım geçmiş olsun kuzucuğuna.. Inşallah iyileşmiştir..
Temizlikte de kolay gelsin a.s
sagol canim benim
iyilesti cok sukur
temizlikde dun bir geldiler bana kaldirdim evi yoruldum ama degdi
bugunde dinleyim diyorum ama pazar var yemek yok
bitmiyor is anlayacagin
sen nasilsin iyisin insaallah