Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

AY CANIM YA COK GECMIS OLSUN
AMMA UZADI BU HASTALIKLAR YAAA
BIR SALGINDIR DOLAS DOLAS BITMEDI.
KIYAMAM SIZE BENNNNNNN
CANIM DRA GIT BIDAHA MUAYANE OLUN ILAC ALIN
HASTALIK UZADIKCA BUNYE DAHA KOTU OLUYOR SINIR GELIYOR INSANA
ACIL SIFALAR DILIYORM
AY HEM HASTA HEM BAGIMLI KARUYA BAKIN ANAM:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

KIZ DUNUUUUUUUUUUUURRRRRRRRR
DAMADIMA IYI BAK BAKAMIYORSANDA VER ANAM BEN BUYUTUR EVERIRIM ONLARI
AAAAAAAAAAAAAA
ZATI COCUGUM CIROZ BIDE HASTAMI ETTIN
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bende bağımlılık yarattınız olmazkiii hasta hasta buraya size takılıyom
kızımı tekrar dr. götürdüm yine ilaçlar verdi
ben dr. dan haz etmeyen biriyim kendim gitmedim vereceği ilaçlar belli yani buy boğaz ve grip has.için gitmem
bitkisel ilaçlarla tedavi görüyorum kendimce artık dr. güvenimde kalmadıki hepsi farklı şey söylüyolar :tomato:
bak hasta halde san yine laf yetiştirdim:roflol: :roflol:

Günaydın kızlar nasılsınız prensesler nasıl hasta olanlar iyi mi? Frezyacım yeni ismin hayırlı olsun canım güzel isim.Rüyanazcım Allah kavuştursun canım güle güle gidip gelsin inşallah.tinkimi ve efsunum sizlerede çok geçmiş olsun canlarım.Benimde moralim bozuk kızlar dün doktora gittim rahimde bozuk para büyüklüğünde birkaç tane yara var dedi doktor daha geçen sene vardı yaktırmıştım kızıma doğum yapmadan önce de olmuştu o zaman doğumda geçmişti,yani bu üçüncü oluşuyo kızlar bir ay sonra smear yapılacak.Anlamıyorum neden oluyo acaba?kızlar bir bebek daha yapsam geçer mi acaba of ne yapacağımı bilmiyorum....

[QUOTE="NightRose";4036766]
a.s. illa çay içiricem kızlarrr[/QUOTE]

canım yapmışsın bak.resimdeki senmisin?

Ayyyy Canım çok teşekkürler, resimdeki benim

ALINTI YAPMAYIN KISSLARRRRR, reklam olmayalımkaydirigubbakcemile3

Hastalarımıza çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin kısa zamanda iyileşsinler inşallah.a.s.

Hepinizi öpüyorum, sevgilerkaydirigubbakcemile5

BAK YAAAAAAAA
SEKERIM SANA BIR TAVSIYE;BIR KASEYE BALI KOY ICINE SOGAN RENDELE BIR GECE BEKLET.ONU IC SONRA.TADI IGRENC OLUYOR AMA BIREBIR OKSURUK BOGAZ AGRISINA
BAGIMLISIN MADEM ELIMIZDEN GELEN LOJISTIK DESTEGI VERELIMDE SAGLAM TAKIL BARI BIZE:roflol::roflol::roflol::roflol:

herkese günaydın gerçi öğle olmak üzere ama bugün uykuyu biraz uzattım...ufaklıkla saat 3 e kadar oturdukda....

[QUOTE="NightRose";4036766]
a.s. illa çay içiricem kızlarrr[/QUOTE]

NE O KIS GECEN SENENIN CAYINI ICIRIYON BIZE
ASKOLSUN VALLA DARILDIMMMM:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

saol canım herkese tşk ediyorum.....

CANIM BENIM GECMIS OLSUN
TEDAVINI IHMAL ETME CANIM
BIRDE GECECEK OLSA DIGER COCUKTA GECERDI CANIM YAA
HASTALIKTAN KURTULMAK ICIN COCUK YAPILMAZ AMAN DIYIM
COCUK DUSUNUYORSANDA BIR TEDAVINI OL SONRA
HADDIM DEGIL AMA ZORLANIRSIN CANIM YA O BAKIMDAN DEDIM
TEKRARDAN COK COK GECMIS OLSUN CANIM
ACIL SIFALAR DILIYORUMa.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…