Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aynen benimde kovulmam lazım. aslında gecede uyumadım benim küçük cadı gece oturdu saat 3 e kadar benide uyutmadı.3,5 saatlik bir uykuyla duruyorum.

sanada günaydın cnm
bakıyom bursalılar pek erkenciler istanbul ve ankara uyuyo halen:roflol:

nadiyecim kıskanmayalım lütfen,
minik önceden gelir bize kafa tutardı,nerde kaldınız,saat kaç oldu diye.artık uğrayamaz oldu.çocuklar büyüdükçe yoruluyo.sabah kalkamıyo herhaldesırnaşık şey

valla gece benim küçük prenses gene uyumadı.ağız yarası için bildiğiniz bir çözüm varmı canlarım.
bir sürü ilaç verdi doktor ama geçmek bilmiyor.

baksen eh şimi ne duryoz bizde ona tutalım
huuuuuuuuuuuu topik sahıbi nerdesin
daha uyyamadınmı şekerim
haydı kalk uskudarda sabah oldu
sanırım ankarda daha sabah olmadı

günaydın hoşgeldin ama benimki uykusuzluk değil artık 32 aydır bünye alıştı fazla uykuyu kaldıramıyor...

geçmiş olsun ne kadarlık yavrun önce onu sorayım sanırım mürekkep gibi renkli bir ilaç var ablam onu kullanmıştı...

227rm1.jpg

w508.png

domates gibi yarayı artırıcı şeyler yedirmemeye çalış eğer yapabilirsen karbonatı sılandırıp ağzını çalkalamsını sağla...

valla gece benim küçük prenses gene uyumadı.ağız yarası için bildiğiniz bir çözüm varmı canlarım.

geçmiş olsun canım.ağız yarası çok zor oluyo.büyük kızım 1.sınıfa giderken ateşinden bütün ağzının içi yara olmuştu.hiç bir şey yiyemiyordu.ağlıyodu bende onunla birlikte ağlıyodum.
doktorumuz bize -kloroben- diye fıs fıs şeklinde naneli bir ilaç verdi.bunu ağzının içine sıkıyordum.ağzın dışındaki yaralara da -bioment- antibiyotik kullanmıştım iyi gelmişti canım.allah şifa versin inş en kısa zamanda düzelir.yaşadım çok zor insan dayanamıyo öyle görünce.

cnm çok geçmiş olsun
yavrum şimdi nasıl izdrap çekiyordur
ya kıyamam ben ona
annesi dr götürdünmü cnm

sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için kızlar.valla insa size yazınca çok rahatlıyor.
valla öyle çok yara ki ağızları içim parçlanıyo öyle gördükçe.
herşeyi denedim karbonatla sildim,fısfıs da kullanıyoruz.antibiyotiğimiz de var
artık birtek sabır lazım demi canlarım

X