Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

İyi akşamlar kızlar.Bugün kızımı doktora götürdük. 3 hafta önce okulda aşı olmuşlardı.Anlaşılamayan hastalık o aşının etkisiymiş.Kabakulağa benzer bişey geçiriyormuşuz.Bugün pek çok 1. sınıf hastaneye dökülünce çıktı ortaya.Karma aşının içinde dozu fazla gelmiş kabakulağın.Ondan yavrucaklar hasta hep.Valla çocuklarımız Allah'a emanet.Aşı oldu diye korunacak diyorsun, dozu nasıl bilmiyorsun.Hala çekiyoruz, bakalım ne zaman iyileşicez.

canım benim çok geçmiş olsun ,
yavrum benim ihmal küçücük bedenleri buluyor,
neden dikkat etmezler anlamam:eek:klava:
ALLAH ım şifasını versin hemencik , tekrar geçmiş olsun a.s.

selam kızlar nasılsınız ben çok kötü grip oldum 2 gündür bogazım agrıyordu bugün hastalık tamamen ortaya çıktı kızıma geçmesinden korkuyorum okullar açıldı hastalanıp okuldan geri kalmasını istemiyorum malum 9 tatilde çok sıkıldı bol bol limolu çaya talim edicem galiba herkese iyi akşamlar

canım çok geçmiş olsuna.s.
aman çok dikkat et :çok üzgünüm:
meleğine geçmez inş.
sende biran önce düzelirsin inş.
acil şifalarrrr:1hug:a.s.

iyi akşamlar yemeğimizi yedik,eşim camiye gitti,küçük kızım oyun oynuyo,büyük kızım derslerini yapıyo,bende burdayım sizler nasılsınız?
miniğim çok güzel yapmışsın azcık neşemiz yerine geldi.eline sağlık.adama da ne iyi olmuş.sanki biz evde yatıyoruz sürekli.
efsunefe nasılsın canım
berfinsena geçmiş olsun canım.allah şifa versin.
damlasu geçmiş olsun kızına. sağlık için aşı yapılıyo ama sonucuna bak.kimlere güveneceğiz biz ya.inş çabucak iyleşir meleğin.

sevvalcik iyi akşamlar benimde küçük kızım şimdi uyudu.büyük kızımında uykusu geldi az daha dersi var.yapıp yatcak şimdi o da.

ah ödev demeyin kızlar ögretmemi kızımada verdi evde birşeyler yapsın diye bizim uyanık fındık uykum geldi diye odasına gitti yattı ders yapmamak için sanki ben yapacagım sabah yapması gerektigini unuttu şimdi mışıl mışl uyuyor uyanınca sabah süprizi derslerini yaptırıcam
bense gribim bayagı kötü etti beni agrı kesicininde etkisi kalmadı korkuyorum yeniden içmeye malum bebek istedigim için ilaç kullanmak korkutuyor beni

iyi akşamlar....haberleri izlerken içim yanıyo.gözlerim şişti ağlamaktan.hepsi ana kuzusu hepsi bizim evlatlarımız.gencecik fidanlar gidiyo ama elimizden bi şey gelmiyo ne yazıkki.allah şehitlerimize rahmet eylesin ailelerinede çok çok sabır versin.

15'ti 17 oldu bugün. Allah sabırlar versin ailelerine de, çok zor... Artık dur densin buna yaaa, içimiz sızlıyor, 17 eve ateş düştü kolay mı büyütülüyor bu vatan evlatları? Düşündükçe hem üzülüyorum hem kızıyorum, bekle bekle ne olacak böyle?

ah ödev demeyin kızlar ögretmemi kızımada verdi evde birşeyler yapsın diye bizim uyanık fındık uykum geldi diye odasına gitti yattı ders yapmamak için sanki ben yapacagım sabah yapması gerektigini unuttu şimdi mışıl mışl uyuyor uyanınca sabah süprizi derslerini yaptırıcam
bense gribim bayagı kötü etti beni agrı kesicininde etkisi kalmadı korkuyorum yeniden içmeye malum bebek istedigim için ilaç kullanmak korkutuyor beni

geçmiş olsun canım
berfinsena sanada tatlişim geçmiş olsun
u arada bütün hastalara allah şifa versin
kızlar şimcuk isim saymıyacağım
malum unutabiliyorum
hepinizi öpüyorum
güzel melekler hepinize tatlı rüyalarrrrrrrrrŞenizŞeniz

slm kızlar bugun ugrayamadım size şimdi bi slm vereyimdedim....malum eşim gitçekçamaşır ütü çok şükür işleri bitirdik çarşamba akşamına gidiyo akşım...bu arada yarın kızımın dogum günü onun pastaları sipariş verildi akşam yemekten sonra kuaföre ugradım falan eve yeni geldim sizler nasılsınz kızlar....

slm kızlar bugun ugrayamadım size şimdi bi slm vereyimdedim....malum eşim gitçekçamaşır ütü çok şükür işleri bitirdik çarşamba akşamına gidiyo akşım...bu arada yarın kızımın dogum günü onun pastaları sipariş verildi akşam yemekten sonra kuaföre ugradım falan eve yeni geldim sizler nasılsınz kızlar....

canım allah kolaylıklar versin koşuşturmuşsun epey biii:dance:

İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SANAAAAAa.s.
Canım meleğinin yeni yaşını en içten dileklerimle kutluyorumŞeniz
ömür boyu sizinle mutlu sağlıklı hayat dolu bi yaşam sürmesi......:nazar:
dilekleriyle meleğini öpüyorumŞeniz

kıslarrr çok mutluyum:teytey:
benim küçük cadı ilk kez -tatlicadiarzu-
bukadar erken uyudu:nazar:
inş. uyanmazda bende 4 ay sonra bi uyku çekerimmmm:ecrin_bebek:

herkese iyi gecelerrra.s.a.s.a.s.

merhaba arkadaşlar..bugün dolu dolu bigün geçirdik cimcimemle.:emir_bebek::lepi:.parklara gittik..sallandık..bahçemizde top oynadık..:asigim:.sonra arkadaşlarıyla oynadı meleğim..:emir_bebek:büyüyüp bütün bunları yaptığına inanamıyorum meleğim..sen ne zaman bu kadar büyüdün.:asigim:..

merhaba arkadaşlar..bugün dolu dolu bigün geçirdik cimcimemle.:emir_bebek::lepi:.parklara gittik..sallandık..bahçemizde top oynadık..:asigim:.sonra arkadaşlarıyla oynadı meleğim..:emir_bebek:büyüyüp bütün bunları yaptığına inanamıyorum meleğim..sen ne zaman bu kadar büyüdün.:asigim:..

canım benim ne güzel zaman geçirmişsiniz oy oy
bizde bugün meleğimle öyleydik gerçi benimki 5 yaşında
ama bizde parktaydık bugün özellikle zayıfalama aletleri olanı
istiyor zayıflıycakmış benim küçük hanım:roflol::roflol:

iyigeceler1owqj0dx2.gif

w260.png

sabah şerifleriniz hayr olsun.herkeze günaydınkaydirigubbakcemile3
eşimi işe gönderdim.küçük cimcimemde kalktı babasını işe göndermek için.
ne varsa bu saatte kalkacak.şimdi tv izliyo.belki uyur birazdan bende yatarımmirmirmirmir

canım benim eşinin ve senin allah yardımcınız olsun.
ruyanazımın da doğum günü kutlu olsun.hepberaber hayırlı,sağlıklı,uzun yıllar yaşayın inş.
öpüyorum prensesini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dogumgunu1nhel7.jpg

cnm allah kovuştursun eşin allah bütün vatanıımızı bekleyen mehmetciklerimizi korsun
tatlim rüyanında yenı yaşi hayırlı olsun allah nice sağlıklı yıllar nasıp etsin allah sizlere bağişlasin cnm
benim için öp annesiŞeniz

X