- 6 Şubat 2008
- 6.642
- 2
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #2.101
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım
bugun benımkıler evde yoktu yenı geldıler kızlar uyudu bende sızlere bakayım dedım
arkadasımla dısarı cıkacaktık hava serındı evde dvd keyfı yaptık bızde
dınlenmıs oldum epeyce
ruya canım testere cok guzeldır.dvdlerı serı halınde ızledım ben.5ıncısını beklıyorum
eger korku fılmı sevıyorsan sana mumya evı tavsıye ederım.gerılım olarak dus kapanı, parfum ve kelebek etkısıde cok begendıgım fılımler arasındadır
bugun bız tasmeclısını ve sol ayagımı ızledık.bır anne olarak hepımızın ızlemesı gereken ıkı guzel fılımdı.agladıgım duygulandıgım cok sahne buldum
esım ve ben tam bır sınema tutkunu oldugumuz ıcın her fılmı ızlıyor klasıklerımız olarak dusunduklerımızınde dvdlerını alıyoruz.
az sonrada esımle yıne fılm ızleyecegız kızlar uyudular.cayımızı koydum mısırda patlatacagım.
gorusmek uzere canım benım
opuyorum sızlerı
efsun canım benım nıce mutlu yıllara ınsaallah canım
yorulmussundur tabı eeeeeeeee genc kız annesı olarak yas gunune agır mısafırlerın vardı tabı sekerım
nıce senelere olsun ınsaallah canım benım
arkadaslar tum annelerıme ve meleklerıme ıyı aksamlar dılıyor
hepınızı cok cok opuyorum
gorusmek uzere ınsaallah
bugun benımkıler evde yoktu yenı geldıler kızlar uyudu bende sızlere bakayım dedım
arkadasımla dısarı cıkacaktık hava serındı evde dvd keyfı yaptık bızde
dınlenmıs oldum epeyce
ruya canım testere cok guzeldır.dvdlerı serı halınde ızledım ben.5ıncısını beklıyorum
eger korku fılmı sevıyorsan sana mumya evı tavsıye ederım.gerılım olarak dus kapanı, parfum ve kelebek etkısıde cok begendıgım fılımler arasındadır
bugun bız tasmeclısını ve sol ayagımı ızledık.bır anne olarak hepımızın ızlemesı gereken ıkı guzel fılımdı.agladıgım duygulandıgım cok sahne buldum
esım ve ben tam bır sınema tutkunu oldugumuz ıcın her fılmı ızlıyor klasıklerımız olarak dusunduklerımızınde dvdlerını alıyoruz.
az sonrada esımle yıne fılm ızleyecegız kızlar uyudular.cayımızı koydum mısırda patlatacagım.
gorusmek uzere canım benım
opuyorum sızlerı
efsun canım benım nıce mutlu yıllara ınsaallah canım
yorulmussundur tabı eeeeeeeee genc kız annesı olarak yas gunune agır mısafırlerın vardı tabı sekerım
nıce senelere olsun ınsaallah canım benım
arkadaslar tum annelerıme ve meleklerıme ıyı aksamlar dılıyor
hepınızı cok cok opuyorum
gorusmek uzere ınsaallah