Özümde özlediğim, gözümde tüten, gülünce beni güldüren yüz, duyduğumda mutlu olduğum ses, sana ve kalbine GÜNAYDIN…
Sabahlarımın eşsiz güneşi, gözlerimin feri, dudaklarımın gülüşü, saçlarımın dalgası…
Eyy sen! Hayatıma anlam katan sevdiğim, sana ve kalbine GÜNAYDIN…
Yazılmamış şiirlerim, en güzel bestelerim, gül yüzlüm, gönül çiçeğim, yürek özüm, vazgeçilmezim… Eyy beni ben yapan sevdiceğim! Sana ve kalbine GÜNAYDIN…
Ellerinde her mevsim gök kuşağına uzandığım, gözlerinden mehtabın en parlak yıldızlarını topladığım, ince ince yanaklarımdan süzülen yağmurum, can özüm, yürek sızım, umutlarımın gülen yüzü, içimin acıyan yanı… Sana ve kalbine GÜNAYDIN…
Alnımda ki en güzel yazım, kaderimsin sen baharım, yokluğunda hazanı yaşatanım, eksik kalan diğer yarım, bu günüm, yarınım, güneşim, ay’ım… Sana ve kalbine GÜNAYDIN…
Ey gökyüzünde ki süzgün bulutları aklıma indirip, şimşeklerin işgallerini kafamda patlatan efsanenin sahibi!…Her gece düş olup giriyorsun ya yatağıma, uyanmak o sabahlara düşlerin en güzeli… Seni çoook seviyorum ruhumun en dingin nazlı çiçeği… O en güzel sabahlarımdan birinde sesleniyorum şimdi… Sana ve kalbine GÜNAYDIN
...GÜNAYDIN ARKADAŞLAR HEPİNİZE.