- Konu Sahibi gullerdiyari
-
nasılsınız artık iyice toparlandınız mı?
ağzı sızı var mı?
akannehir akannehir akannehir tatlım ben daha şimdi görüyorum ameliyat olduğunu
inanmıyorum kendime mafoldumben
çok geçmiş olsun canım neyseki atlatmışsın ayağa kalkmışsın çok öpüyorum seni meleğim Şeniz
çok geçmiş olsun canım..
Bi an önce iyileşmen dileğiyle...a.s.
gecmıs olsun tuana sımdı gorunce sasırdım rabbım sıfa versın
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım :1hug:
cok gecmis olsun
rabbim acil sifasini versin
ablacım çok geçmiş olsun daha önce yazacaktım ama inan topiki kaybettim yazamadım
seni tekrar görmek çok güzell rabbim sağlıklı günler nasip etsin opuyorumnanaktan
Kendimi çok kınıyorum ve hatta hatta ayıplıyorum.
Haberim olmadığı için, ayrıca kendimden utanıyorum...
Çok geçmişler olsun güzel melek...
Yeni haberimiz oldu... a.s.
canım incim tekrar geçmiş olsun ablacım aman dikkat et kendini fazla yorma 11 kasımda burda benim kuzenimde aynı amaliyatı olmuş ben tatildeydim haber vermemişler ona hapşuruk ignasi yapmışlar dikişleri yırtılmasın diye orda bilmi
yolarmı acaba oda iyi maşallah ne tesadüftürki onunda eşinin dogum günü 11 kasım eniştede espiri yapıyo karım bana alacak hediye bulamamış bedeninden krıstal taşlar üretmiş karım beni bukadar çok seviyo diye hava atıyo bizimkilere canım neyse hepsi şaka işin espiriri tekrar geçmişler olsun bebegim kendine iyi bak üşütme sakın öpüyorum
Sitemizin İncisi....Ameliyat olduğunu, iyileştiğini bu gün duydum. Geçmiş olsun, şifalar diliyorum. Bundan sonraki aşamalarda da dikkat et lütfen. O güzel yanaklarından öpüyorum
a a yeni gördüm çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm annemde olmuştu bu ameliyatı kolay derler ama zordur biliyorum günlerce çok acı çekmişti allah seni o pamuk kızına bağışlasın tekrar geçmiş olsun güzel kadın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?