Meleimiz incitanemtuana ameliyat oldu:((

Canım tekrar geçmiş olsun,sen galiba açık ameliyat oldun.Eğer öyle ise düzelmek biraz zaman alıyor.Ben laparoskopi ile olmuştum tabii bir tane zeytin çekirdeğinin kopyası bir taş almışlardı benden,ertesi günü ayağa kalkıp herşeye kaldığım yerden devam ettim.Zaten devam etmek zorundaydım da....Dikişler zaten çok değil üç tane yerde vardı ikisinde bir tane birinde de iki tane.Zaten zamanla (ki üç yıl oldu),izi falan kalmıyor.Bir müddet içeride hafif bir ağrı demeyim de rahatsızlık hissediyorsun,sonrasında o da kayboluyor.
Artık diş çekmek kadar basite indirgediler bu ameliyatı.Yıllar öncesinde çok çok daha zorlukları vardı.
Aslında senin dediğin gibi fazlalık da sayılabilir rahatsız olanlar için.Ben çok daha rahat ettim alındıktan sonra.En basiti 15 yıldır mide rahatsızlığı zannedip,dünyanın ilacını verdi doktorlar bana.Bende de kabahat var ya,detaylı bir şekilde araştırmadım.
Neyse elim (çenem) düştü yine.Allah başka dert vermesin diyorum,bayramını kutluyorum..

hayatim acik mi kapalimi ameliyatim inan bilmiyorum
ama 4tane kesik vardi
ve herbirinde 2ser 3er dikisim
özellikle göbek deligim hala agriyo
son doktora gittigimde tam kapanmadigini söyledi ama normal dedi orasi daha hassas olurmus dedi
diger yaralarim iyi ama göbegimi hala hissediyorum acisini
öyle tam istedigim gibi egilip kalkamiyorum
karnimin üstüne yatamiyorum ki cok özledim ya
kiyamam sana ya 15yil dile kolay okadar hap tüketmek ama sükür kurtulmussun
insallah bende tamamen iyilesirim
ama sükür o agrilarim gitti artik
saolasin aciklaman icin
hem estaffurullah ne elinin yada cenenin düsmesi seve seve okuyorum ben yazilanlari
cok saol ayirdigin vakit icinopuyorumnanaktan

yeni okudum çok çok geçmiş olsuna.s.

Beni mazur gör tatlım yeni gördüm topiğini, çok geçmiş olsun a.s.

Takip ettiğim bi üyeydi. Çok üzüldüm.
Allah şifa versin :gitme:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok cok tsk ederim
gecmis olsun dilekleriniz
ilginiz ve mesajlariniz icin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…