• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleimi kaybediyorum..

ınsanız işte..acı ve tatlı herşey bizim için,
Dilerimki bu olayı çabuk unutturacak 2.bebeğin sağlıklı ve çarçabuk gelir,
Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın canım :1hug:

keseyi gördüm arkadaşlarrrr dr çok sevindi bende çok sevindim geç gebelik dedi dr ama işte tedbiri bırakmadı elden dünle bugün düştü heralde keseye rabbim herkese nasip etsin çok sağolun

kıyamam yaaaaa Dua et canım bol bol İnşallah bişi olmaz:Saruboceq:

kötü düşünme canım iyi düşün..hayırlısıyla alıcaksın kucagına bebegını.

O zaman sorun yok yanı dımı
allah bÜyÜk cnm umudunu hıÇbı zaman kaybetme

keseyi gördüm arkadaşlarrrr dr çok sevindi bende çok sevindim geç gebelik dedi dr ama işte tedbiri bırakmadı elden dünle bugün düştü heralde keseye rabbim herkese nasip etsin çok sağolun

Çok sevindim, Allah bebeğine ve sana sağlıklar versin canım :CüvCüv::ecrin_bebek:

ayyy çok sevindim canım innaki..
ama doktorunada çok kızdım..yani gereksiz yere üzdü seni,aileni..bence o doktoru bir kere daha düşün sen.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

cnm senin adına cok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin opuyorumnanaktan

zemuszemuszemuszemuszemuszemus
çoooooook sevindim canım ya
rabbim bidaha böyle korkular yaşatmasın:teytey::Saruboceq::Saruboceq:

çok sevindim canım güzel haberini almamıza...o ruh halinde bile rabbim daha büyük dertler vermesin demenin bile çok büyük bir olgunluğu var..hep böyle ol emi...

tam çok üzüldüm yazıyodum ki yeni mesajları gördüm çok sevindim opuyorumnanaktan Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

Back