Meleimi kaybediyorum..

k.a.y.r.a.

zeynebimin annesiyim
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
1.976
0
116
Diğer
4 yıllık uzuuunn bi maratondu bizimki sevdim :asigim: sevildim ve evlendim herşey çok güzeldi :asigim: evlendim ameliyat oldum zarın önünde bulunan parçalar yüzünden ilişkiye giremedik çok büyük vadire atlattım tamam daha olmaz dedik :sinifsinif: 9 ay sonra bebeğim bana geldim dedi çok mutlu oldum :asigim: ama buda vadire olarak döndük başa dış gebelik var dedi drum mafoldumben neden nasıl demeden ya ameliyat yada ilaç dedi beklersem tüpün içinde patlıycağını mafoldumben ve yumurtalarımın tekini alıcağını söyledi mafoldumben ve yarın dananın kuyruğu kopuyor meleğim gidiceksin biliyorum mafoldumben daha şeklin şemalin oluşmadı ben seni koklayamadım saramadan gidiceksin rabbim daha büyük dertler vermesin :Saruboceq: :Saruboceq: mafoldumben mafoldumben

Canım hayırlısı olsun.
Rabbim senin için en iyi olanı verecektir.
Sabret, inan mükafatını alacaksın.
Çok geçmiş olsun şimdiden.

kayra ağzını hayra aç cnm henüz biten bişey yok lütfen böyle yapma

Amin...Rabbim daha büyük dert vermesin..Lütfen dayanıklı ol..Allahım sabırlar versin..

canım yaaaa
üzülme.. hayırlısı nasılsa öyle olsun. inş. meleğin seninle kalır. ama kalmasa bile,inan bana bunda da vardır bi hayır. Allah acil şifa verrsin..

canım hayatta şerler ve hayırlar vardır bilirsin.
hayır şerrin önüne geçer,şer de hayrın..
ama değişmeyen tek bir şey var;her hayırda var bir şer..
lütfen üzülme.bak beni düşün.1 sene üzerine hamile kalıp 4.5 aylıkken bebeğimi kaybettim.normal doğum yaptım filan..düşün.
çok ağladım.çok sızlandım..
ama sonra kızım bana beklemediğim bir ay doğumdan 4 ay sonra geldi.
öteki bebeğimi 2008 subatta kaybetmiştim,kızımı 2009 şubatta kollarıma aldım.
lütfen bu mübarek günlerde hayra inan ve dualar et.bizim dualarımız seninle.

cnm hakkında hayırlı olan olucaktır lütfen üzülme :sinifsinif:

üzülme lütfen yaa :1no2: herşeyde bi hayır vardır inan bana umudunu asla yitirme daha güzel günler gelir inşallah sizin için opuyorumnanaktan

gerçekten hayatın bize neler getireceği hiç belli olmaz.rabbim herşeyin hayırlısını bilendir..hiç bişey için ümitsizliğe kapılma.dualaımız seninle..

üzme kendini nolur neler duyuyoruz neler görüyoruz .....en kısa zamanda cok cok güzel haberlerini alacagımıza inanıyorum

canim lutfen uzme kendini herseyin hayirlisi dis gebelik olumsuz sonuclaniyor galiba degilmi ? yarinlarin daha guzel ve saglikli olsun canim

Canım demekki hakkında hayırlısı buymuş..
Rabbim her sıkıntının arkasından bir ferahlık verirmiş..
ınşaallah bundan sonra herşey gönlünce olur birdaha üzülmessin canım:Saruboceq:

hepinize çok teşekkür ederim şu an gerçekten çok iyiyim ama yazarak içimi boşaltmak istedim kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın herşey bizim için ve herşey rabbimden şu mübarek günlerde rabbim hakkımızda en hayırlısını verir bizim iyiki varsınız :enbuyukkk:

canım öncelikle geçmiş olsun, bizimde başimiza böyle bir olay geldi, abimin eşide boş gebelik yaşadi geçen şubat ayında kürtaş olmak zorunda kaldi 3 ay beklettiler ve sonrasında yani haziran ayında tekrar hamile kaldi ve şuan hamileliği çok sağlikli gidiyor 4 ay içine girdi guatr olduğu için biraz riskleri vardı yüksekti ölçümü, yani sakin üzülme bu tür vakalar bu aralar çok oluyor dedi dr. o an sanki bir daha olmicakmiş gibi bir psikoloji içine girebiliyor insan ama öyle değil, Allah bundan sonraki hamileliğinde çocuğunu kucağina almayi nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Kendini bukadar yıpratma canım ne olursa olsun Allahım hayırlı olanı nasip etsin :teselli:
Hem daha belli bile değil ne olacağı sadece dua et unutmaki bizimde dualarımız seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…