kızlar nasılsınız.....biz iyiyiz çok şükür....eşimin ameliyatı galiba ay başına kaldı gittiğimiz iki ayrı doktorda acelesi yok dedi ama eşimde başdönmesi ve başağrısı yaptığı için biraz evham yapıyoruz bu arada hipofizde kist yaygın görünen bir rahatsızlıkmış ama çoğu kişide farkına bile varmazmış bizim belirtilerden kaynaklı doktora gittiğimiz için öğrenme şansımız oldu bu arada bu rahatsızlık bebek olmamasına tek nedenmiş çünkü hormonları yöneten bir bez olduğu için meğersem etkilemiş bu durumu doktor varikosel ameliyatını boşuna olmuşsun dedi eşime
ama işte her işte bir hayır varmış ALLAHa şükür bu kistlerin kötü huylu olma durumu çok nadirmiş İNŞALLAH iyi huyludur....kv gil gelecekti kaynım kızmış sizlede uğraşamam sakın gelmeyin diye.... kayınbababam hipertansiyon hastası ,kv yüksek şeker hastası ,görümcemde sık nöbet geçiren sara hastası anlayacağınız gelseler birde onlara koşturacağız diye kaynım istemedi haklı olarak.....hahaha dün eşimin yengesi aramış bana soruyo yıkılmadın ayaktasın dimi diye kadın hiç detayları bilmemesine rağmen bana acıyo valla:)))))neyse bugünümüze şükür biraz rahatladım.....sizlerde iyisinizdir İNŞALLAH....Ben bu şeker için hala gidemedim özele vlla nolacak merak ediyorum bu hafta gitmeye çalışacağım fırsatını bulursam.......