- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
- Konu Sahibi BitterCikolatam
pazartesi günü kontrole gittik her ihtimale karşı iki seferdir dogum cantamızıda götürüyorduk yanımızda neyse nst ye bagladılar kasılma ve bebegin kalp atışlarında düzensizlik cıktı doktor acil alıcaz bebegi riske atmayalım dedi ben cok korktum ve heycan yaptım hazırlıklı gittik ama yinede tahmin etmiyodum böyle olucagını ben epidural sezeryandan cok korkuyordum genel anastezi istiyordum eee tok karnınada gidince genel yapamayız dedi doktor.ben ameliyat önlüklerini giydim indim amaliyathaneye belden igne yaptılar ben sakinleştiricide istedim ama doktorum sakinleştirici yaparsak bebegini emziremezsin hem bebek hem senn için böylesi daha iyi dedi 2 tane doktor baş ucumda beni sakinleştirmek için sürekli benle konuştular hiç bir acı duymadım sadece kıpırtıları hissediyosunuz cok rahattı ameliyatım ama ben korktum yinede korkmayanlar için kesinlikle epidurali tafsiye ederim.ben doktorlarla konuşurken kızımın sesini duydum :asigim: kızımı aldıktan sonra yaklaşık 1 saat dikişim sürdü kızımı o an göremedim doktorun biri kızımın resmini çekmiş telefonuna dikişim yapılırken geldi gösterdi resmini işte herşeyi unutuyosunuz o anda dikişim bitti ve kızımın yanına aldılar beni hemen kucagıma aldım emzirdim melegimi sütüm cok az geliyordu o an için yetti ona kucagımda odamıza çıktık.2 gün kaldık hastahanede sütüm az oldugu için mama verdim arada ama simdi cok iyi sütüm mamayı bıraktım.cok uykucu bir kızım var teyzeleri emzirmek için bile zor kaldırıyorum. epidural için bel agrısı yapıyor demişlerdi ben öyle bir problem yaşamadım cok rahattı kesinlikle tafsiye ederim herkese.işte dogum hikayemiz kızım kollarımda cok güzel bir duygu her kadına yaşatsın allaha.s.a.s.