- 18 Aralık 2008
- 2.120
- 1
evett kıslarrrr ....ben zaten preseed topicindeydim diğer yerlerdende bilenler bilir...
daha yeni evliyim düştüm yollara bebişim olmuyo diye...
çok üzüldüm çok ağladım çok beddua ettim (bu kısmı özel)
burada hamileyim diyer başlık açan arkadaşları hem çok sevinerek hemde gıpta ederek izledim doğum yapanları takip ettim...
ve dün akşam çift çizgiyi gördüm...hala inanamıyorum arkadaşlar çünkü reglime 5 gün kala kan tahlili yaptırmıştım ve negatif çıkmıştı onun rahatlığıyla yemediğim nane kalmadı...kafam rahattı hastalanayımda biran önce yeniden çalışmaya başlayayım diye düşünürken iki günlük bir gecikmeden sonra başardım....benimki cidden mucize oldu...
sizden ricam biliyorum aynısını yaşadım aylarca ama gerçekten unutmak...
eğer 5 gün önce o kan tahlilini yaptırmasaydım hasta olana kadar kafayı yicektim...
ama öyle değilmiş tamamen unutunca verirmiş allah ben bilemedm yeni öğrendim...
nolurr sizleride olmayanlarıda burda okumak bana nasib olsun şimdi dualarım bebişimle ve olmayanlarla çok zormuş çok mutluyum hala inanamıyorum yok gibi...
eveeett şimdi nasıl olduya geleyim belki arkadaşlarıma bir yardımım dokunur...
reglimin 2.günü adaçayına başladım...ve iki aydırda preseed kullanıyodum zaten...topice bakarsanız daha detaylı görürsünüz...
hangisi yaptı bilmiyorum ama testi negatif aldıktan sonra bal çörekotu tarçın üçlüsünü almıştım kullanmama gerek kalmadı çok şükür...lütfen bebek için ilişkiye girmeyin ve lütfen kafanızdan bunu bir şekilde çıkarın tek çözümü bu arkadaşlar...
ve bana destek olan preseed ekibine tüm kk sorumlularına bütün arkadaş listemde olan olmaya ve beni izleyen dua eden arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum...
kalbimi hiç kırmadınız....burası bambaşka...
kibele,,,bumuyani,özloşum (en çokta özleme)gurbaaa,ilarzu,kardelen1800,kukuleta09 güllüşen (ki yaza evleniyorum topicindeydim)arsima,
burada nişanlandım burada evlendim burada doğurucam daha ne diyeyim....
nolur unuttuklarım kusura bakmasın ellerim titriyor sizi çok çok çok seviyorum....:hooray:hihoyyyt