- 26 Şubat 2023
- 27
- 9
- 31
-
- Konu Sahibi umutlu bekleyis42
Arastirildigi zaman değişik geliyor ama böyle birşey varmış bize biri umreden getirdi bir tanesini de internet sitesinden sipariş verdikilk defa duyuyorum
tam olarak neye faydasi varArastirildigi zaman değişik geliyor ama böyle birşey varmış bize biri umreden getirdi bir tanesini de internet sitesinden sipariş verdik
Hamile kalamayan lar kullandigi zaman ilk ayda hamile kalıyorlarmis bize denilen butam olarak neye faydasi var
arastirayimHamile kalamayan lar kullandigi zaman ilk ayda hamile kalıyorlarmis bize denilen bu
Bende iki tane vardı bir tanesini kırdık aşırı derecede zor rendelenmez mermer gibi benzerliğide sağlamlığı da ben parcalayabildim ama maalesef parçalar çok büyük oldu o yüzden kullanmadım bir tane daha var ama nasıl yapacağımı bilmiyorumMerhaba aranizda Mekke cevizini kullanan arkadaşlar varmı rabbim nasip ederse bebek düşünüyoruz Mekke cevizini bulduk icindeki mermer gibi olan yerini rendeledik balla karistirmasi gerekiyormuş heralde ama aklimiza takilan kabuğunu da kaynatmamiz gerekiyormu veya kabuğu içilir mi aranız da bilgisi olan varsa cevap verirseniz sevinirim Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun inşallah
Biz rendeledik bu inşallah pazartesi kullanmaya baslayacagim olumlu veya olumsuz bilgi veririmBende iki tane vardı bir tanesini kırdık aşırı derecede zor rendelenmez mermer gibi benzerliğide sağlamlığı da ben parcalayabildim ama maalesef parçalar çok büyük oldu o yüzden kullanmadım bir tane daha var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Mekke cevizi diye yazarsaniz çıkıyor internetten bizde ordan Bilgi aldik umreye giden biri getirmiş bize orada talep cokmusNeye etki ederek hamileliği sağlıyormuş ilk defa duydum
Mekke cevizi diye yazarsaniz çıkıyor internetten bizde ordan Bilgi aldik umreye giden biri getirmiş bize orada talep cokmus
Tamam canım nasıl yaptığını da yazarsan çok iyi olur çünkü ben yapamadimBiz rendeledik bu inşallah pazartesi kullanmaya baslayacagim olumlu veya olumsuz bilgi veririm
MaşaAllah hayırlı olsun tam detay anlatırmısınz nasıl yaptınız ve nasıl kullandınızBenim elime de iki hafta once geçti kaynatıp suyunu içtim çekirdeğini de rendeleyip balla karıştırıp yedim dün öğrendim çok şükür hamileyim çok inandım çok dua ettim bi sürü hormon bozukluğuna rağmen nasip oldu şükür
Canım satırla ortadan ikiye kırdık sert bi meyve 7 bardak suda bütün hepsini kaynattım ortadaki beyaz cekirdegide rendeleyip balla yedim kaynattigimi da her sabah 1 bardak ac karna 21 ya musavvir esmasini cekip içtim çok şükür nasip oldu Rabbim dileyen herkese nasip etsinMaşaAllah hayırlı olsun tam detay anlatırmısınz nasıl yaptınız ve nasıl kullandınız
İçindeki o beyaz seyide kaynattiktan sonramı rendeleyip balla yedinizCanım satırla ortadan ikiye kırdık sert bi meyve 7 bardak suda bütün hepsini kaynattım ortadaki beyaz cekirdegide rendeleyip balla yedim kaynattigimi da her sabah 1 bardak ac karna 21 ya musavvir esmasini cekip içtim çok şükür nasip oldu Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Aynısından bende de var ama kimse tam ne zaman kullanılacak adetten once mi sonra mı birde nasıl kullanılacak tam yazmamişlarİçindeki o beyaz seyide kaynattiktan sonramı rendeleyip balla yediniz