poppyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 129 2 24 Şubat 2012 Konu Sahibi poppyy #1 Ne kadar uğraşırsam uğraşayım mekik, pilates hareketlerinin çoğu vb. hareketleri yapamıyorum direkt boynuma yük bindiriyorum ve inanılmaz bir ağrı hissediyorum. Bu tip hareketler dışında göbek eritmek için önerileriniz neler olabilir?
Ne kadar uğraşırsam uğraşayım mekik, pilates hareketlerinin çoğu vb. hareketleri yapamıyorum direkt boynuma yük bindiriyorum ve inanılmaz bir ağrı hissediyorum. Bu tip hareketler dışında göbek eritmek için önerileriniz neler olabilir?
poppyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 129 2 24 Şubat 2012 Konu Sahibi poppyy #2 Mekik dışında karın egzersizi bilen yok sanırım :)
kardelen3434 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2012 658 6 24 Şubat 2012 Konu Sahibi poppyy #3 onu bende çok arıyorum ama yok sanırım... benimde boynum ağrıo ve bilemiyorum ya yanlışş mı yapıorum acava hiç bi yerim azalmıo
onu bende çok arıyorum ama yok sanırım... benimde boynum ağrıo ve bilemiyorum ya yanlışş mı yapıorum acava hiç bi yerim azalmıo
poppyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 129 2 24 Şubat 2012 Konu Sahibi poppyy #4 yanlış yaptığımız kesin de, doğrusunu yapmak için çok çabaladım ama yok zorlarsam iyice kötü olacak :/
yanlış yaptığımız kesin de, doğrusunu yapmak için çok çabaladım ama yok zorlarsam iyice kötü olacak :/