Mekik çekemiyorum.ameliyatla ilgisi var mı sizce?

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
İyi geceler ablalarım.Mekik çekemiyorum ben 1 tane bile.Sırtımda platin var ameliyat oldum 2 yıl falan önce.onunla bi ilgisi olabilir mi?
Çünkü sınıftaki şişman kızlar bile en az 20 tane çekebiliyorken ben fazla kilolu olmamama rağmen 1 tane bile yapamadım.Yorulma meselesi değil.Sırtım kalkmıyor çekemiyorum mekik.Göbeğim çok fazla onu da eritmek istiyorum ama daha mekik bile çekemiyorum.Moralimi bozmadı değil bu olay.
Ne yapmam gerek sizce sorun ne ve nasıl düzelir?
Göbeğimi de eritmek istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapacak vaktim olmuyor.Evde günde 50 mekik çekmeyi planlıyordum ama olmadı

Doktorunla konuş canım spor meselesini. Bence şu an senin o hareketi yapman yasak bile olabilir. Bel fıtığında bile spor yapmak yasak oluyor, platin daha ciddi.
Çok geçmiş olsun.

Sen yine de bir görün canım bence zayıfsan mekik senin için kolay olmalı. Önce ısınıyorsun değil mi? Direk mekik çekme yani.
Zayıf değilim göbekliyim ama kilom normal yani şişman değilim.Isınmadan çekiyorum ama diğerleri de ısınmadan çekiyor.Ben de ameliyattan önce şişmandım annem dizlerimden tutuyordu çekiyordum.Bu sefer desteksiz çekmeye çalışıyorum acaba ondan mı?İnternette vücudu çok zorlamadan göbek eritme yöntemleri var.Onları uygulamayı düşünüyorum.Belki zamanla mekiğü de yapabilirim inşallah :/

Desteksiz bende çekemiyorum sadece sezaryen doğum yaptığım için bir ameliyat durumum var. Ama bugün ayağımın ucunu kanepe altına sıkıştırıp denedim. İlki olmadı ikincisi üçüncüsü oldu:) On tane çekebilirdim o an:) Hafiflemiş hissettim kendimi üç beş tane bile çekince :)) Destek alın mutlaka birde böyle deneyin.

Mekik çekerek göbeğin küçülmez zaten. Mekik çekmeyi Zayıfladıktan sonra belini toparlamak, sıkılaştırmak için yapabilirsin. Birde sırtında platin varmış. Mekik çekmen doğru olmayabilir. Bir doktora danış önceden.

Sana günde en az 45 dk tempolu yürümeni tavsiye ederim. Karın bölgendeki yağları bu şekilde yakarsın. Spor yapmadan göbek gitmez. Ya sabah erken kalkacaksın veya akşam çıkıp yürüyeceksin. İstersen zaman yaratırsın. Ben sabah beş bucukta kalkıp spor yapıyordum. 38 beden giymek herşeye değer.

Zaten 38 beden giyiyorum diğer yerlerim zayıf göbek çok olunca tuhaf gözüküyor Kıyafet alırken de sorun oluyor

Gobek bolgende yeterince kasin yoktur belki. Baska yontemlerle biraz gobek calisip sonra deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…