Meical Par B.evlerde Doğum Yapanlar

olric

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
125
2
45
Arkadaşlar medical park bahçelievlerde doğum yapan arkadaşlar varsa bikaç sorum olacak:
1-Hastaneden memnun kaldınız mı?
2-Yenidoğan çocuk dr.undan memnun kaldınız mı?
3-Hemşirelerden memnun kaldınız mı?
4-Doğumdan sonra bebek bezini hastane temin ediyor mu,bizim götürmemize gerek var mı?
5-Doğumdan sonraki ilk giysileri bazı hastaneler kendileri giydirip,bizim verdiklerimizi giydirmiyorlar,m.park'ta durum nedir?

Bende Orda Yapmayi Istiyordum Ama Istediğim Dr Için Her Aradiğimda 15 20 Gün Sonraya Gün Veriyorlardi. E Buarada Tahlillerim Geçiyordu.. Gittiğimdede En Az 1 Saat Bekliyordum Bide Fiyat Konusunda Uyuşmadik. Gerçi Yeni Açildiği Için Tam Oturmamişti Düzeni şuan Nasil Bilmiyorum 5 Ay öncesinden Filan Bahsediyorum. Ama Hastane Süper Aklim Kaldi Deniz Manzarali Odalar Büyük Ferah Bebek Odasida Güzel Ve Teşkilatliydi. Doğum Yapan Birinede Sormuştum çok Memnun Kalmiş Ilgiden Hizmetten Sezeryan Olmuştu. Herşeyde Yepyeni Ama Bazi şeylerin Fiyatlari Uçuk... Taramali Ultrason 400 Küsürdü Başka Yerde 150yi Geçmiyordu. Yaptiği Bişeyde Yok Ultrason Makinasinda 15 Dakkasini Aliyor Inceliyor Sadece 400 Niye Aliyorlar Anlamadim..

Bencede Medical Park Hastanesinin Diğer Hastanelere Göre Fiatlari çok Uçuk Basit Bir Tahlile Bile Diğer Hastanelerin 2 Kati Fiat Aliyorlar Hastane Güzel Olabilir Ama Topu Topu En Fazla 3 Gün Gün Kalacağin Bir Yer Için Okadar Fahiş Bi Fiat Vermenin Bi Mantiği Yok..
Doğum ücretleri Normal 1.000 Sezeryan 3.000

cnm yalnışın var sanırım normal doğum 1000ytl sezeryan 1750ytl bu iyatlar ssk fiyatlarıdır.

Aslında benim merak ettiğim fiyatlardan çok-ki zaten artık bütün tahlillerimi yaptırmış oldum,bi doğum kaldı-hizmet,ilgi,alaka,tıbbi yeterlilik vs....Bu konuda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim..

canım ben orda doğum yaptım
doğum katını çok beğendim
hemşireler gayet ilgiliydi
çocuk doktoruda erdem bey hala devam ediyoruz.
bez götürmene gerek yok ama kıyafet gerekiyor.

X