• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mehmet Tatlı 180 lira aldı!!!

allen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
10
0
36
İstanbul
Bugün saçlarımı kızıl renge boyatmak için mehmet tatlıya gittim saclarım doğal renginde olduğu için açma islemi yapmadılar. sadece boyama,yıkama cesitli kremlerle bakım yaptılar,uçlarından biraz kestiler fln en son dalgalı fön cektiler toplamda 180 tl aldılar fiyat bana biraz pahalı geldi birde burada sizlere sormak istedim bu fiyat sizce normal mi?

öncesinde fiyat konuşmadınız mı sormadınızmı yani birde fiyat saçın uzunluğuna görede değişir

bana biraz pahalı geldi.gittiğiniz yer nasıl bi yer bilmiyorum.fiyatlar bulunduğu bölgeye kiralarına göre fiyat değişikliği oluyo ama pahalı yinede o kkadar işleme"

yuh diyorum başka bişey diyemiyrum :31:
ülke ekonomisini biz bayanlar besliyoruz :31:

sosyete mekanı dyelim. bence gereksiz. sonuçta mehmet tatlı yapmıyo. orda calışan kuaforlerde heryerde calışabiliyo. o zaman ne anlamı var 180 tl vermenin

Saçlarım belime kadardı, yaklasık 2 buçuk saat kadar uğraştılar. İzmit Carrefour'da ki subesine gittim.Daha önce boyama için 100 lira demişlerdi ama bakım,kesim vs 180 tuttu hepsi.

Saçlarım belime kadardı, yaklasık 2 buçuk saat kadar uğraştılar. İzmit Carrefour'da ki subesine gittim.Daha önce boyama için 100 lira demişlerdi ama bakım,kesim vs 180 tuttu hepsi.

ama konuşmadın mı baştan sen. biliyorsun oranın pahalı olduğunu

ama konuşmadın mı baştan sen. biliyorsun oranın pahalı olduğunu

Konuştum ama kesim felan en fazla 150 tutar diye bekliyodum 180 e şok oldum ama pahalı bir yer,mahalledeki kuaför 80 lira isteyince bende bilindik bi yer olsun diye oraya gittim.Saçlarımdan memnun kaldım çok güzel yaptılar ama fiyat tuzlu geldi.

canım, mehmet tatlı zaten daha kalbur üstü çalışan bir marka. 180 tl kesim, boya, bakım, fön için çok değil üstelikte beline kadarmış saçın. İstanbul'da yine marka olmuş kuaförlerden birinde kesim 100, dip boya 170 fön 30 tl. Sen kıyasla :34:

eh bişe farketmemiş beklediğinden 30 tl fazla olsun. boşver canın sğolsun bi daha gitmezsin. evet pahalıdır. adamın kendi yapsa neysede kalfalar yapıyo sonuçta.

canım, mehmet tatlı zaten daha kalbur üstü çalışan bir marka. 180 tl kesim, boya, bakım, fön için çok değil üstelikte beline kadarmış saçın. İstanbul'da yine marka olmuş kuaförlerden birinde kesim 100, dip boya 170 fön 30 tl. Sen kıyasla :34:

içim rahatladı biraz :)) evlat acısı gibi koydu 180 tl çünkü :)

eh bişe farketmemiş beklediğinden 30 tl fazla olsun. boşver canın sğolsun bi daha gitmezsin. evet pahalıdır. adamın kendi yapsa neysede kalfalar yapıyo sonuçta.

yok canım kalfa yapmadı oranın baş kuaföre bizzat kendi yaptı.İlgilendi felan. ve 15 gün sonra tekrar cila işlemi için gidicem umarım ondan çok almazlar.Başka kuaföre gidemem artık renkleri karşıtırarak felan yaptı başka bi yerin tutturması zor maalesef :(

Bilmeniz gerekirdi Mehmet Tatlıda fiyatlar öyle, gereksiz pahalı.

tercih meselesi elbet ama.o kadar pahalı kuaförlere gitmeye gerek yok bence.sebebi ise bulunıduğu bölge ve verdiği kiradandır pahalılığı.benim arkadaşım kuaför olucak belge almak için kurslara gidiyo.izmirdeyim balçovada bi kuaförde staj yapıyo.balçovada burda pahalı bi yerdir avm lerin bol olduğu biyer.geçen haziranda bende röfle yaptırdım.gittiğim yer baya lükstü orda staj yapıyor tanıdık die 170 tllik işlemi bana 70 tl ye yaptılar:))))bayada sohbet ettik orda kirası pahalı bulunduğu yer zira öle müşterilerde ilk mekana önem veriyo.biraz janjanlı olunca lükse giriyo acımıyo parasına.

Mehmet Tatlı, fiyatlar tuzlu imiş...

hhaha bayıldım buna
Kuaför fobisi olan biri olarak mehmet tatlı kim onu bile bilmiyorum, fakat sonucundan memnunsan rahat ol bence. Bir kere öyle bir kuaföre gitmiş oldun işte "kalbur üstü"

Saçın açılmamış kendi saç rengime yakın diyosun.Açma işlemi olsa normal diyebilirdim.Tamam sanat yaptıkları sonuçta ama birçok kişi aynı kalitede saç boyayıp,aynı rengi tutturup daha uygun fiyatlarada çalışabiliyor abartmışlar

Back