Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iki kez tedavi gördüm kendisiyle. Kendi kızı da tüp bebek empati kurabilir bizi anlar diye düşündüm. Bahçeci laboratuvarı iyi diye biliniyor zaten. Ama iki dememede de iyi kalitede embriyo elde edilemedi. İkisinde de kimyasal gebelik yaşadım. Ve empati kurabilir diye tercih ettiğim ve sonsuz bir güvenle dediklerine tamam dediğimiz doktor hamile olmadığımı söylerken “Senin için yapılacak her şeyi yaptım artık yapılacak bir şey kalmadı.” dedi. Yaşadığım üzüntüyü, çaresizliği size anlatamam. Günlerce ağladım, aylarca kendime gelemedim. Sonra cesaretimi toplayıp başka bir merkezde başka bir doktorla tekrar başladım. Yapılacak her şey yapılmamıştı. Doktorum sorunumu tespit etti uygun tedaviyi uyguladı. İyi kalitede embriyo elde edildi ve hamile kaldım. Memnun olanlar kendisiyle hamile kalanlar vardır muhakkak çünkü çok hastası var. Ama benim gözümde kendisi İnstagram şovmeni bir doktor. Ve böyle doktorlardan uzak durmalı diye düşünüyorum.Merhaba kızlar ben bu doktora tedavi için gideceğim aranızda giden sonuç alan yada tanıyan bilen duyan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Benım ilk denmem onla oldu negatıf , memnun deyıldın çok ilgisiiz biriMerhaba kızlar ben bu doktora tedavi için gideceğim aranızda giden sonuç alan yada tanıyan bilen duyan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Aynen bende negatıf olunca çok soğuk şekilde söyledı , sadece ınstagramda gülüyorBen iki kez tedavi gördüm kendisiyle. Kendi kızı da tüp bebek empati kurabilir bizi anlar diye düşündüm. Bahçeci laboratuvarı iyi diye biliniyor zaten. Ama iki dememede de iyi kalitede embriyo elde edilemedi. İkisinde de kimyasal gebelik yaşadım. Ve empati kurabilir diye tercih ettiğim ve sonsuz bir güvenle dediklerine tamam dediğimiz doktor hamile olmadığımı söylerken “Senin için yapılacak her şeyi yaptım artık yapılacak bir şey kalmadı.” dedi. Yaşadığım üzüntüyü, çaresizliği size anlatamam. Günlerce ağladım, aylarca kendime gelemedim. Sonra cesaretimi toplayıp başka bir merkezde başka bir doktorla tekrar başladım. Yapılacak her şey yapılmamıştı. Doktorum sorunumu tespit etti uygun tedaviyi uyguladı. İyi kalitede embriyo elde edildi ve hamile kaldım. Memnun olanlar kendisiyle hamile kalanlar vardır muhakkak çünkü çok hastası var. Ama benim gözümde kendisi İnstagram şovmeni bir doktor. Ve böyle doktorlardan uzak durmalı diye düşünüyorum.
Ben iki kez tedavi gördüm kendisiyle. Kendi kızı da tüp bebek empati kurabilir bizi anlar diye düşündüm. Bahçeci laboratuvarı iyi diye biliniyor zaten. Ama iki dememede de iyi kalitede embriyo elde edilemedi. İkisinde de kimyasal gebelik yaşadım. Ve empati kurabilir diye tercih ettiğim ve sonsuz bir güvenle dediklerine tamam dediğimiz doktor hamile olmadığımı söylerken “Senin için yapılacak her şeyi yaptım artık yapılacak bir şey kalmadı.” dedi. Yaşadığım üzüntüyü, çaresizliği size anlatamam. Günlerce ağladım, aylarca kendime gelemedim. Sonra cesaretimi toplayıp başka bir merkezde başka bir doktorla tekrar başladım. Yapılacak her şey yapılmamıştı. Doktorum sorunumu tespit etti uygun tedaviyi uyguladı. İyi kalitede embriyo elde edildi ve hamile kaldım. Memnun olanlar kendisiyle hamile kalanlar vardır muhakkak çünkü çok hastası var. Ama benim gözümde kendisi İnstagram şovmeni bir doktor. Ve böyle doktorlardan uzak durmalı diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun çünkü bu süreçle laboratuvar kadar doktorda önemli manevi olarak destek vermesi gerekiyor ben bahçecide Önder hocayla başladım tedaviye güler yüzlü sorduğun sorulara cevap veren bir doktor bizim sebepsiz infertilite ikimizdede hiç bir sorun yokBen iki kez tedavi gördüm kendisiyle. Kendi kızı da tüp bebek empati kurabilir bizi anlar diye düşündüm. Bahçeci laboratuvarı iyi diye biliniyor zaten. Ama iki dememede de iyi kalitede embriyo elde edilemedi. İkisinde de kimyasal gebelik yaşadım. Ve empati kurabilir diye tercih ettiğim ve sonsuz bir güvenle dediklerine tamam dediğimiz doktor hamile olmadığımı söylerken “Senin için yapılacak her şeyi yaptım artık yapılacak bir şey kalmadı.” dedi. Yaşadığım üzüntüyü, çaresizliği size anlatamam. Günlerce ağladım, aylarca kendime gelemedim. Sonra cesaretimi toplayıp başka bir merkezde başka bir doktorla tekrar başladım. Yapılacak her şey yapılmamıştı. Doktorum sorunumu tespit etti uygun tedaviyi uyguladı. İyi kalitede embriyo elde edildi ve hamile kaldım. Memnun olanlar kendisiyle hamile kalanlar vardır muhakkak çünkü çok hastası var. Ama benim gözümde kendisi İnstagram şovmeni bir doktor. Ve böyle doktorlardan uzak durmalı diye düşünüyorum.
Aynen katılıyorum size bende instagramdaki videolarından etkilenip binbir hayalle gittim ve olumsuz sonuç aldım görüşmemiz 3-5 dk geçmemiştir.Ben iki kez tedavi gördüm kendisiyle. Kendi kızı da tüp bebek empati kurabilir bizi anlar diye düşündüm. Bahçeci laboratuvarı iyi diye biliniyor zaten. Ama iki dememede de iyi kalitede embriyo elde edilemedi. İkisinde de kimyasal gebelik yaşadım. Ve empati kurabilir diye tercih ettiğim ve sonsuz bir güvenle dediklerine tamam dediğimiz doktor hamile olmadığımı söylerken “Senin için yapılacak her şeyi yaptım artık yapılacak bir şey kalmadı.” dedi. Yaşadığım üzüntüyü, çaresizliği size anlatamam. Günlerce ağladım, aylarca kendime gelemedim. Sonra cesaretimi toplayıp başka bir merkezde başka bir doktorla tekrar başladım. Yapılacak her şey yapılmamıştı. Doktorum sorunumu tespit etti uygun tedaviyi uyguladı. İyi kalitede embriyo elde edildi ve hamile kaldım. Memnun olanlar kendisiyle hamile kalanlar vardır muhakkak çünkü çok hastası var. Ama benim gözümde kendisi İnstagram şovmeni bir doktor. Ve böyle doktorlardan uzak durmalı diye düşünüyorum.
Önder hocayı biliyo musunuz o ilgili bi doktor bahçecideAynen katılıyorum size bende instagramdaki videolarından etkilenip binbir hayalle gittim ve olumsuz sonuç aldım görüşmemiz 3-5 dk geçmemiştir.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun çünkü bu süreçle laboratuvar kadar doktorda önemli manevi olarak destek vermesi gerekiyor ben bahçecide Önder hocayla başladım tedaviye güler yüzlü sorduğun sorulara cevap veren bir doktor bizim sebepsiz infertilite ikimizdede hiç bir sorun yok
bizim de sebepsiz infertelite idi. Yani biz öyle biliyorduk. Dördüncü denememizde sebepsiz olmadığını öğrendik. İnşallah bizimki kadar zor yollardan geçmeden sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza. İnsan yaşadığı tüm zorlukları çektiği acıları unutuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun çünkü bu süreçle laboratuvar kadar doktorda önemli manevi olarak destek vermesi gerekiyor ben bahçecide Önder hocayla başladım tedaviye güler yüzlü sorduğun sorulara cevap veren bir doktor bizim sebepsiz infertilite ikimizdede hiç bir sorun yok
Adenomyozis teşhisi koydu doktorum. 3 aylık geçici bir menapoza soktu beni iğne ile. Rahmimi hazırladı ve transferi öyle yaptı. Bir de çok sayıda yumurta oluşuyordu ama olgun yumurta sayısı çok az oluyordu. İyi kalitede embriyo oluşmuyordu. Bunu dikkate alarak ayarladı ilaçları ve dozlarını. İki tane iyi kalitede embriyo oluşturdular bu şekilde.Merhaba gözünüz aydın . Benim de iki negatifim var . Sizin sorununuz neymiş nasıl tespit edildi
Herhangi bir test yapılmıyor diye biliyorum ultrason muayenesi ve doktorun sorduğu birkaç soru ile koyuldu teşhis.Adenemiyozis tanısı nasıl konuluyor hangi testle