ndh1903 evli:)mutlu:) Kayıtlı Üye 26 Eylül 2007 1.814 7 156 29 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ndh1903 #1 [youtube]vEtx4MxDUfU[/youtube] Herkes aynı hayatta Kendini birşey sanma Ne kadar çok bilirsen O kadar bela başa Sen bilirsin aslında Aklımdan geçenleri Zaman herşeyi çözer Şu beklemek olmasa Gözlerimi açsam da Sen çıksan karşıma Gel beni azat et Kayboldum karanlıkta Ben bizi unutmam Gitmek yakışmaz bana Yolcuyuz hayatta Sen gel otur yanıma ''Bu diziyi izlememin en önemli nedenlerinden biri de müziği,yapanın ellerine sağLık..''
[youtube]vEtx4MxDUfU[/youtube] Herkes aynı hayatta Kendini birşey sanma Ne kadar çok bilirsen O kadar bela başa Sen bilirsin aslında Aklımdan geçenleri Zaman herşeyi çözer Şu beklemek olmasa Gözlerimi açsam da Sen çıksan karşıma Gel beni azat et Kayboldum karanlıkta Ben bizi unutmam Gitmek yakışmaz bana Yolcuyuz hayatta Sen gel otur yanıma ''Bu diziyi izlememin en önemli nedenlerinden biri de müziği,yapanın ellerine sağLık..''
E EU1 Ziyaretçi 3 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ndh1903 #2 begendikleriniz icin rep ve tesekkur butonunu kullaniniz