Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti.

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.544
297
Mehmet Ali Birand öldü mü?
Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti.
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand , safra kesesindeki stent değişimi için geldiği Amerikan Hastanesi'nde ameliyat oldu. Yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti.

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın beyin ölümü gerçekleşti. Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için ameliyat geçirmişti.

Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand, Twitter'dan bu mesajı yazdı: "Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkurler"

MEHMET ALİ BİRAND KİMDİR?

1941 yılında doğan Mehmet Ali Birand, Galatasaray Lisesi Mezunu. Birand, 1964 yılında Milliyet gazetesinde başladı. Abdi İpekçi'den sonra kısa bir dönem Milliyet'in genel yayın yönetmenliğini yaptı. Sabah gazetesinde köşe yazarlığı, TRT ve Show TV'de 32. Gün programını yaptı ve Show TV'de ana haber bültenini sundu (1992-1995). CNN Türk yöneticilerinden biri olmakla birlikte 32. Gün'ü; Kanal D'de ise ana haber bültenini sunuyordu.

Ünlü gazeteci Mehmet Ali Birand, safra kesesi rahatsızlığıyla yattığı hastanede hayatını kaybetti. Birand'ın beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edildi.

OĞLU TWITTER'DA YAZDI

Mehmet Ali Birand'ın oğlu yayılan kötü haber üzerine Twitter adresinden yaptığı açıklamada ''Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler.'' yazdı.

"Yoğun bakımda tedavisi süren Mehmet Ali Birand, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı" haberinin yayılmasının hemen ardından oğlu Umur Birand babasının Twitter hesabından açıklama yaptı:

"Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler."

ntvmsnbc'ye açıklama yapan hastane kaynakları Birand'ın yoğun bakım tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

bende konu açtım hayatını kaybetti diye.....eee tv da son dakika haberi verdiler........:44::44::44::44:

yanlış anons ,oğlu twit attı tedavide ölmedi

bütün kanallar verdi....çok ilginçççççç....haberlere de güvenemiyoruz..sanatçılar twitter da yazdı vefat olayını......

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand’ın, safra kesesinde stent değişimi için yattığı hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edildi.

Birand’ın resmi twitter hesabından ise oğlu Umur Birand tarafından bir açıklama yapıldı. Umur Birand açıklamasında, “Ben Umur Birand, babam halen yogun bakimda. İyilesmesi icin dua ediyoruz. Gosterdiginiz sicak ilgi icin cok tesekkurler.” dedi.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada da “Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir” denildi.

MAKİNELERE BAĞLI YAŞIYOR

Mehmet Ali Birand’ın sağlık durumunu Kanal D’de canlı yayında aktaran Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, “Mehmet Ali Birand yaşıyor. Az önce yoğun bakımdan indim. Durumu kritik ancak makineleri bağlı olarak yaşıyor. Doktorlar çok umutlu konuşmuyor ancak Allah’tan ümit kesilmez, dua edin diyorlar” dedi.

Sarılar, “Ailesi, Umur ile konuştum, Cemre hanım ile konuştum. Yoğun bakımda umutla bekliyorlar. İnşallah iyi haber alacağız, diye bekliyorlar. Doktorlar durumu stabil diyorlar. Mehmet Ali Birand şu an yaşıyor. Hastaneden yapılan açıklamada şu an makinelere bağlı olarak yaşatıyoruz dediler” diye konuştu. Sarılar, Birand’ın dostları ve arkadaşlarının da hastaneye geldiğini ifade etti.

ARINÇ: ÜMİT EDERİZ Kİ SAĞLIĞINA KAVUŞSUN
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand’ın sağlık durumuyla ilgili, “Yoğun bakımda, Şu anda hayatta. Ümit ederiz ki sağlığına kavuşsun” dedi.

Arınç, Doğan Holding tarafından Doğan TV Stüdyoları’nda düzenlenen Fresh MESH 2013 (Medya – Eğlence – Şov Dünyası) Konferansı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin, Mehmet Ali Birand’ın hayatını kaybettiğine dair iddialarla ilgili soruları üzerine Arınç, şunları söyledi:

“Böyle bir açıklama geldi ama daha sonra hastane yetkilileriyle ilişki kuruldu. Yoğun bakımda. Şu anda hayatta. Ümit ederiz ki sağlığına kavuşsun. Çok sevdiğimiz bir insan. Program sırasında böyle bir haber alınca çok üzüldük. Sonra hemen haber tekzip edildi. Dün geceden itibaren yoğun bakımda olduğunu biliyoruz. Ben de biraz sonra hastaneye ziyaret etmeye gideceğim. Mehmet Ali Birand, Türkiye için büyük bir değerdir. Umarım sağlıkla, hayırlı, uzun ömürlerle yoluna devam etsin.”

Allah rahmet eylesin. Tam olarak çözemedim ama öldü mü ölmedi mi ?

bende bu başlığı okuyunca bi neeeeee demişim yani
sonra baktım da haberlere ölmemiş yoğun bakımdaymış
ALLAH sağlık versin umarım iyileşir ALLAH evlatlarına ailesine eşine sevdiklerine bağışlasın AMİN

malesef vefat etmiş çok üzüldüm sandalyesi boş böyle tvde gösteriyolar ben çok seviyordum kendisini Allah rahmet eylesin

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden açıklama: Hastamız Mehmet Ali Birand, safra yollarına yönelik geçirdiği girişimi izleyen dönemde gelişen kardiyak yetmezlik sonrasında yapılan tüm müdahalelere cevap vermemiş ve saat 18:29'da kaybedilmiştir.

ay şok oldum ya, daha geçen annemle bu adamdan bahsediyorduk,taklidini yapmıştık..ölümü kimseye yakıştıramıyorum ya Allah rahmet eylesin..

ay cok kotu oldum ya tuylerim diken diken oldu duyunca cok saskinim ve uzgunum ya eglenceli bir insandi ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN)

Ortalamayı yükselten bir değer daha ayrıldı aramızdan..

Huzur içinde yatsın.

Mekani cennet olsun cok üzüldüm ya.

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir diliyorum.

ya öldümü ölmedimi kafam çok karıştı inşalah ölmemiştir yaaa çok sevinirim ozaman
ama bence haberlere çıktına göre kesin sonuç o dur yoksa her söylenti son dk olarak verilmiyor kesin sonuçlar veriliyor malesef

Vefat etti. Oğlu açıklama yaptı.
Kesin sonuç ortada. Kanal d'de dizi bile çıkmadı bugün. M.Ali Birand'ı gösterdiler hep.

[video=youtube;VpbZjYGEIYk]http://www.youtube.com/watch?v=VpbZjYGEIYk[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…