Benimde 25/06/09 da dini nikahım oldu.Orda imam sordu.Ben de HAC istedim.Sembolik olarak istemiş bulunayım diye.Maddi bir şey özellikle zikretmek istemedim.Nişanlımında hoşuna gitti.Ama isteyebilirsinizde.Sonuçta hac ibadeti maddi durumun yeterli olduğunda yapılması farz olan bir ibadet.Ama karşı tarafa jest olmuş oldu : ))
kızlar bence mehir eski dönem için geçerli bişi.eskiden bayanlar çalışmazdı. ama ben şimdi çalışıyorum garantim zaten var isteyeceğim altın neyin garantisi. işinize gelince imam nikahı kuralları uygulanıyo.hem Allah korusun eşime bişi oldu alamadı o altınları nie onu o vebalin altına sokayım
ben bişey istemedim imam nikahım kıyılırken hoca eşime sordu oda altınların hepsi onun dedi. ama sonuçta o altınlar ikimizin. sadece dinimizin gerektirdiği birşey eşlerin anlaşması daha önemli. şunu isterim bunu isterimden öte eşine bırak. bazı kişiler çok yanlış yönlendiriyor evlenecekleri. mesela bir arkadaşım eşinden hacca götürmesini istemiş adamın şu anda durumu yok ev ödüyor ya gerçekleştiremeden vefat ederse adam bunu nasıl ödeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?