Mehay'ın Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar, beni de aranıza alın bende yazın kilo vermiştim ama bir kaç ay içerisinde 5 kilo aldım, psikolojim çok kötü bir de iştahım çok açık yarın başlıycam diyorum kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum :((((((

merhabalar,

bende variiiiiiim, kesinlikle katilmak istiyorum araniza. kilomu tam bilmiyorum cunku her pazartesi tartiliyorum yarin tam kilomu yazarim en son tartildigima 68,9 dum.

bugunki menum: oruclu oldugumdan sabah ve oglen bisey yemedim aksam :

1 kase yayla corbasi, 5 yk bruksel lahana, 4 yk yogurt, 3-4 yk asure, kucuk 1 tane pogaca

ara: kahve ve birarazcik bitter cikolata

Merhaba herkese. Katılacağım demiştim ama şiddetli zona geçiriyorum ve bu yüzden aranızda olamayacağım.
Hepinize bol bol ve sağlıklı kilo vermeler :)

Kendi topiğim var ama bende katılsam bi sakıncası olmaz herhalde gaza gelirim en azından benim topiğim pek yazan yok

Nasıl yapıyoruz şimdi yarın sabah kiloları yazıyoruz 14 gün sonra bir dahamı yazıyoruz

sanırım ben yarışma için geç kaldım ama şu andan itibaren diyete başlıyorum 2 haftada 8 kilo vermeye çalışıcam fazlasını verirsem ne ala... buraları okudukça motivasyonum da artıyor :) tecrübeleri, sıkıntıları, önerileri okumak acayip motive edici. ben kendi yarışımı başlattım :)

sanırım benim içinde böyle bir yarış iyi gelecek o yüzden bende varım
kilom bugün itibari ile 57.3 boyum 1.67 yaşım 22
çok değil bu 2 hafta içinde 3 kilo vermiş olsam yeter bana

merhabalar...
yarış başlasın.
kilo:81.100
boy:168
herkese kolay gelsin.inşallah herkes sağlıklı kilosunda olur :1:
kendi topiğimde var orayada beklerim:34:

Hadi kizlar yaris basladi :))))hepimize bol sans...

boyum:170

kilom: 76

yasim :37

Günaydın Herkese,

Boy 1.72
kilo 91.5
yaş 33

14 gün boyunca sizlere ve kendime bol motivasyonlu günler dilerim.

günaydın kızlar:))))

boy:165
kilo:59.2
2 haftalık hedef:2 kilo inşallah...

sabah kahvaltım: 1 haş. yumurta - bir çatal peynir - 1 dilim tam buğday ekmek - domates salatalık biber... şimdi çay içiyorum saat 10 da ebruli başlar ve ben pilates yaparım ve en az 1 saat yürüyüş bildiririm sizlere... yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...:42:

günaydin arkadaslar

Boy 1,56
kilo 60
yas 28
3 cocuk annesiyim

bakalim en cok kiloyu kim verecek?? hepimizin güzel sonuclar alma dilegiyle :8:
simdiden herkese basarilar :55:

14 günlük yaris listesinde bulunan üyeler

mehay.................................64
sally84................................60
lisabella...............................76
sesi....................................91.5
sinosis................................59.2
10umutsuz............................59.3
hmyrali................................57.3
sevda40..............................78.7
rehbermelek60......................81.1

Evet arkadaslar soyledigim gibi sabah erkenden kalkip kilosunu bildiren tum arkadaslari listeye ekledim..bu aksama kadar bildiren diger arkadaslarida ekleyecegim ama yarindan itibaren listeye yeni kisiler eklenmeyecek cunku malum 14 gunluk bir yaris bu yarin 13 gun kalmis olacak...herkese basarilar dilerim , insallah hepimiz hedefledigimiz kilolara ulasmis oluruz 2 hafta sonra....
10 aralik sabahi herkes yeni kilosunu bildirsin kim en cok kiloyu vermis kim elinden geleni yapmis veya kim hiç verememis gorelim...hadi bakalim basarilar....:52::52::52:

Son düzenleme:
kizlar ben daha kahvalti yapmadim once kahvaltimi yapayim sonrtada sporumu yapicam ve burda paylasicam hepsini hergun neler yedim içtim ne kadar spor yaptim...sizlerde paylasirsaniz daha motive edici olur:34:

belkide bundan sonra hepimiz hedefimize ulaşana kadar 2 gün ara ve 14 gün diyet programı yaparız sanki daha eğlenceli olur gibi geliyor 14 günü saymak kolay:)))) daha çabuk geçer ve 2 gün mola da iyi gelir ödül olur... inşallah güzel paylaşımlar yaparız devam ederiz ve istediğimiz kiloya birlikte ulaşırız.... hadi bakalım 13 gün kaldı:))))

Evet arkadaslar soyledigim gibi sabah erkenden kalkip kilosunu bildiren tum arkadaslari listeye ekledim..bu aksama kadar bildiren diger arkadaslarida ekleyecegim ama yarindan itibaren listeye yeni kisiler eklenmeyecek cunku malum 14 gunluk bir yaris bu yarin 13 gun kalmis olacak...herkese basarilar dilerim , insallah hepimiz hedefledigimiz kilolara ulasmis oluruz 2 hafta sonra....
10 aralik sabahi herkes yeni kilosunu bildirsin kim en cok kiloyu vermis kim elinden geleni yapmis veya kim hiç verememis gorelim...hadi bakalim basarilar....:52::52::52:

baglanti sorunum vardi maalesef yeni yazabiliyorum :( yinede eklersen sevinirim.

kilo 68.8
boy: 1.60
yas: 33

belkide bundan sonra hepimiz hedefimize ulaşana kadar 2 gün ara ve 14 gün diyet programı yaparız sanki daha eğlenceli olur gibi geliyor 14 günü saymak kolay:)))) daha çabuk geçer ve 2 gün mola da iyi gelir ödül olur... inşallah güzel paylaşımlar yaparız devam ederiz ve istediğimiz kiloya birlikte ulaşırız.... hadi bakalım 13 gün kaldı:))))

evet tabi olabilir neden olmasin? her yaris bir kisi alir listeyi belki ben surekli yapamam oglumu okula getir otur ev isi vaktim olmuyor bazen...listesizde olmaz yarismanin zaten...
2 gun mola da guzel fikir boyle ayda 3-4 kilo bile versek super olur....:51:

fadime02.............................96.8
asude04..............................68.8
elff.....................................58.4
Sympathique........................65

Son düzenleme:
Back
X