Angjel BiLMeM Kayıtlı Üye 30 Aralık 2007 4.514 73 363 46 İstanbul 5 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Angjel #1 18 Şubat BEN SENDE SAKLI KALDIM Ben sende saklı kaldım, Senin sessizliğinde, Yüreğindeki fırtınalarda, Ve her bakışındaki çığlıkta saklı kaldım. Ben sende saklı kaldım, Mahzun bakışlarında, Hiç söyleyemediğin sevda türkülerinde, Dudağının bir kenarındaki tebessümde saklı kaldım. SENSE HEP BENİM YÜREĞİMDE..... Seni çok seviyorum biricik eşim.
18 Şubat BEN SENDE SAKLI KALDIM Ben sende saklı kaldım, Senin sessizliğinde, Yüreğindeki fırtınalarda, Ve her bakışındaki çığlıkta saklı kaldım. Ben sende saklı kaldım, Mahzun bakışlarında, Hiç söyleyemediğin sevda türkülerinde, Dudağının bir kenarındaki tebessümde saklı kaldım. SENSE HEP BENİM YÜREĞİMDE..... Seni çok seviyorum biricik eşim.
aeben Her daim üye :)) Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2008 44.079 77.968 1.123 10 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Angjel #2 ya benim arkadaşlarım hepmi şair çıkıyo ne .kaydirigubbakcemile3:1shok: bubir tesedüf ....kaydirigubbakcemile3
ya benim arkadaşlarım hepmi şair çıkıyo ne .kaydirigubbakcemile3:1shok: bubir tesedüf ....kaydirigubbakcemile3
Angjel BiLMeM Kayıtlı Üye 30 Aralık 2007 4.514 73 363 46 İstanbul 10 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Angjel #3 aeben .!.: ya benim arkadaşlarım hepmi şair çıkıyo ne .kaydirigubbakcemile3:1shok: bubir tesedüf ....kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... tesadüf değil hayatım. derviş dervişi tekkede deli deliyi her yerde bulurmuş....:jeyyar:
aeben .!.: ya benim arkadaşlarım hepmi şair çıkıyo ne .kaydirigubbakcemile3:1shok: bubir tesedüf ....kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... tesadüf değil hayatım. derviş dervişi tekkede deli deliyi her yerde bulurmuş....:jeyyar: