- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 28
- Konu Sahibi EvluBayan000
Selam kizlar bu aralar cok sık konu actim ama hergun beklemedigim olaylarla karsilasiyorum canim skliyor. Hani 3 hafta once kayinvalideme misafir gelicekti bende cok hastaydim kaynanamda illa temizlige gel demisti. Bende hastayim gelemem ddm. Normalde her misafirinde olmasa da ònemli misafirlerinde geliyorumdm kayinvalidem de benden habersiz bizim birsuru akrabayi eve davet etmis gelmelerine 2 saat kalada yardima cagirdi gidemedim esimde hastasin diye gòndermedi. Neyse bugun annemi kaynanamlara gelen akrabamizdan birisi aradi annemle samimler dediki kizina cok kirildim kaynansgile gittik yanimiza 5 dk ugramadi dedi kadin hakliydi yasli kadin beklemis. Annemde hastaydi gelemedi falan dedi sonra teli ben aldim kusura bakma teyze cok hastaydim kayinvalideme selam soyle demistim ilettimi ddm. Kadin sok oldu ben seni kaynana sordum cevap bile vermedi hasta oldugunu bile soylemedi dedi. Okadar sok oldumki millete dert te yanmiyor bak bak gelin kendi akrabalarina bile gelmiyor imaji vermis. Normalde yuzume melek gibi duruyir ama isteklerini karsilamadgmda insanlara kendini acindiriyo. Birde inandirici yapilari var etrafta da sevilen insanlar ama. Benim hasta oldugumu gelemedigimi biliyor gelin hasta gelemiyor selami var bile dememis. Soranlsra susmuş. Bu kadin nasil bi kadin anlayamadim naparsa yapsin cogu zaman bana karsi okadar iyi oluyor ki tavir yapamiyorum. Ama kizlarin doldurusu yuzunden bana tavir alir millete kendini acindirir bu huylarini yeni ogrendimndm. Namazli niyazli cok ta duzgun bir kadina benziyor genel olarakta iyi davraniyor ama bazrn iki yuzlu hareketlerini yakaliyorum yakistiramiyorum. Daha dogrusu cok gizemli kaynanam var iyi gorunur sagi solu belli olmaz. Ama insanlara kendini acindirmak nedir ya millete de bu kadin yuzunden kotu gorunmek istemiyorum. Kim bilir daha nasil acindiriyodur. 3 4 gunde gittigimz halde 20 gunde geliyosunx diye yalan yere yemin etti. Herkesede 20 gunde geliyorlar diye soylemis. Millete karsi nasil basa cikicam. Oturdugumz yerde asiri dedikoducu. Tum akrabalarimz cevremizde dedi kodu yayilmasini da istemiyorum
Son düzenleme: