• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

megan fox tırnak yapısı

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
arkadaşlar

megan fox parmakları - Google'da Ara

görsellerine bakarsanız megan fox'un parmak yapısının biraz tuhaf olduğunu farkedersiniz. ama bazı resimlerde gayet normal çıkmış parmakları. bir arkadaşımın da böyle, ve düzeltmek için yapılabilcek bi şey biliyomusunuz? tırnak estetiği vs. mümkün mü?

olsun ya canım bence estetik yaptırmaya değmez bunun için yazık gunah verılen paraya gerçekten çekilen acıya degmez !! insanların %50 sinin parmakları böyle

Estetigi varmidir yokmudur bilmem ama olsa enazindan kendisi yaptiridi. Sonucta yuzunde o kadar estetik olupda göz onunde olan biri yatirmayi dusunur. Diye dusunuyorum..

Benim de bas parmaklarim ayni boyle :-( eski erkek arkadasim da cirkin buluyodu. Annem de soyluyo hep :-( bi caresi var mi bunun ?

Benim de bas parmaklarim ayni boyle :-( eski erkek arkadasim da cirkin buluyodu. Annem de soyluyo hep :-( bi caresi var mi bunun ?

canım megan foxunki böyle ama dünyanın en seksi kadınlarından biri kendisi... demek ki bu tarz tırnaklar beğenilmeye engel değil, dimi ama :) takma sen de... güzelce bakımını yap ojeni sür gerisini boşver...:12:

ben tırnak estetıgı var dıye duydum, parmagı bılmem ama tıp o kadar ılerledı kı, bence onun da caresıne bakarlar:)

bence bi anormallik yok bi çeşit tırnak yapısı işte kafaya takmana gerek yok Allah eksikliğini göstermesin verdiği hiç bişiyin:8:amin

tırnakların görüntü olarak bir sorunu yok.
ancak oje sürmek için geniş bir alanı yok, eğer bir ojeseverse kendisi bu büyük bir sorundur herhalde.:1:

ben de bu yapıda tırnaklar görürdüm ama bunun tırnağın kesiliş biçimiyle alakalı olduğunu düşünürdüm demek ki değilmiş

ben bu tırnak yapısına sahip hem bir bayan hemde bir erkek tanıyorum ama Allah yaratmış tabii ki de bence tuhaf bir durum yok..

Bende bu tırnak yapısının neyden dolayı kaynaklandığını merak ediyorum, üniversite dönemimde gelişim hocama sorsaymışım diye geçirmişliğim var içimden :) Doğuştan gelen bir şey bir sendrom, bir yapı bozukluğu sanırım,mutlaka açıklaması vardır ama ne dendiğini bilmiyorum.

( Tahmin ettiğim gibi genetik bir deforme, anomali durumuymuş clubbing parmak deniliyormuş)

Son düzenleme:
naz elmasın bütün tırnakları bu şekilde hatta uzun bir müddet psikolojik tedavi görmüş estetik ameliyatı olsaydı bu ünlüler eminim yaptırırlardı ben olduğunu sanmıyorum.

Tırnak estetiği adı altında seramik tırnak yapımı var sırf kalıcı french yaptırabilmek adına denedim ilk yapıldığında çok güzel oluyor mu evet daha sonraları tırnak uzadıkça kendi tırnağın alttan keldiğinde hoş bi görüntü olmuyor dolgu yaptırman gerekiyor 2 hafta da bir kalıcı olarak çıkartırdıktan sonrada kendi tırnaklarına verdiği hasarı görünce pişman oluyorsun bence hem parana hem tırnaklarına yazık

Benim de tırnağım bu şekilde. Ama ben seviyorum Allah korusun neleri var dünyada bunu mu sorun edeceğim. Siz de kafanıza takmayın kızlar taktıkça daha çok gözünüze batıyor..

Back