Canım madem tüp bebek yapacaksın neden bu konuda daha uzman bir klinik yada hastane seçmiyorsun?
Bana göre bu konuda şu an Türkiye de en uzman klinikler ve doktorlar;
1- Bahçeci Fulya - Laboratuvar ve ekibi mükemmel Dr.olarak da bana göre hepsi iyi ama ben inatla Güvenç Karlıkaya derim( 47 yaşında beni üstelik erkek problemi de ( sayı azlığı ve morfoloji =0 ) olmasına rağmen hamile kalmamı sağladı.Çok başarılı,titiz empati sahibi hastasını gerçekten çok sahiplenen onunla sevinip onunla gözleri dolan bir doktor.)
2-Memorial Şişli - Laboratuvarı gene iyi. Ama ben neden bilmem iyi bir hastane olduğuna emin olmama rağmen güvenemedim. Nasıl desem kendimi hasta değil de sadece parası alınması gereken bir müşteri gibi hissettirdiler bana.Ancak başındaki isim Semra KAhraman hakkında çok güzel yorumlar duyuyorum neden bilmem o kadına tanımadan güveniyor gibiyim.
3- Bülent Traş ın adını çok duyuyorum iyi bir doktor olarak biliniyor öyledir de ama kullandığı bazı yöntemler bir çok bilim adamı tarafından etkisiz olarak görülüyor. Bilemiyorum açıkçası. Kanıtlanamamış hatta faydalı olmadığı yönünde bir çok makale okuduğumuz bazı yöntemleri çok ciddi bir maddiyatla hastalarına sunuyor. Ortada çok ışıklı bir tablo oluyor. Ama ışığın çok olduğu yerde gölge de çoktur diye düşünüyorum.
Ayşe Karahasanoğlu daha önce memorialda çalışıyordu ve kendisine daha önce muayene olmuştum ve açıkçası bazı tavırlarından yaklaşımından son derece rahatsız olarak memorial da başlayacağım tedaviyi iptal etmiştim. İyiki de etmişim . Bahçeciden çok memnun kaldım bütün doktorları laboratuvar ekibi ve personel olarak muhteşemler.
Çok kızdığım anlar olmasına rağmen beni hiç pişman etmediler ve ailelerinden biri gibi ilgilendiler. Şahsi tavsiyem orası ama gene de sen bilirsin.