Medyumlar ve Fal?

canım banada tecavüze uğricaksın 10 yaş kadar büyük biri tarafından dedi evlenip boşancaksın yalnız yaşıcaksın 30 da gene evlencen iş bulamıcan olmicak hiç bişey falan dedi ki sınavdann sınava koşan biriyim kendimi geliştirmek için o kadar uğraşıyorum ki hadi evlenip boşanmak allah göstermesin herkesin başına gelirde ençok bu tecavüz olayı mafetti beni eve gittim günlerce ağladım kendime gelemedim hala toparladım dediğim yerde tekrar başa sarıyo işte rabbim ellerini üstümüzden çekmesin inşşş ama insanı hayattan soğutuyolar ya ...

ben de saçmalamıştım bi kaç yıl önce gidiyodum o an biliyo gibi geliyodu innaıyodum seviniodum olmuş herşeyi de biliyodu ama sonra anladım gelecekle ilgili söyledikleri hepten boşmuş.hiç biri olmadı hatta tam tersi oldu dikkat edersen öyledir.sevgilin var adı şu şurda yaşıyosun diye başlar ee bunlar zaten bilinir inanmaya başlar şaşırırssın sonrası da uydurma olur parayı verdiğinle kalırsın

elbetteki allahtan başkası bilemez...

boşuna sıkıntı ediyorsun kendine....

tabiki benim dediklerim çıkar diyecek

yoksa para nerden kazanacak..

saçmalıktan öte bişey değil...

tamam geçmişi bazen tutturuyorlarda geleceği nereden bilecekler

ne idüğü belirsiz bi kişinin dedilerine ölesiye inanıp her gece ağlama krizlerine vs girmek bana pek normal gelmedi..
ha bi de söylediklerine bakın, korkunç korkunç şeyler.. kafasından attığı burdan belli, gerçekten biliyor olsa insan karşısındaki kişiye bu şekilde açık açık söyleyemez ki.. düşünme sen de bu saçmalıkları.. herşeyi biliyorsa iyi maksatlar için kullansın, insanların ruh sağlıklarını bozmak için değil..

Son düzenleme:
canım bak bu insanlar para sızdırmak için yapıyor olabilirler
ben de arada şu falcafelere gidiyorum kahvemi içip falımı baktırıyorum ama eğlencesine
bir kere arkadaşlarla bana da bir kadın tavsiye ettiler kadın hemen evinde büyü var bilmem ne dedi şöyle bozarsın dedi en son da istersen ben yaparım dedi
aklı sıra beni inandırıp bir de o yüzden para alcak kalsın dedim ben duamı ederim sağol

seni de daha kötüye sevkedip sürekli ona gitmeni sağlamak için yapıyor olabilir

istersen bir psikologla görüş biraz rahatla nas suresini okumayı ihmal etme

Boşuna kuruntudan başka bişey değil bu...
Allah'tan başka geleceğe dair kimse bişey bilemez....

buna kendini cok kaptrma derim hepimiz baktırıorz bende öle ama eglencesine
kendini sartlandırırsan basına gelmice varsada gelir die düşünüyüorumm ve cok günahh canımm hayatını fala göre yönlendirmee

gelecegi ALLAHTAN başka bilen olmaz bi aciz kulmu bilecek siz kendinizi fala kaptırmayın bende baktırmıştım buyuk bi hataydı benim için dedigine göre falcını ben işe giremeyecek 1 sene sonra çok bunalıma girecek hastanelere yatagımı demişti ama çok şükür işim oldu 2 sene geçti hastaneyede düşemdim bunu gibi çevremde örnek çok benim teyzemde kızına baktırmış zamanında onada kzının evlendikten 1 sene sonra boşanacagını söylemişti çoçugu olmayacak demişti teyzemin kızı şimdi 10 senelik evli ve 2çoçugu var yanı örenk vererek açıklamak istedim kelin merhemi olsa kendi saçına sürermiş

He evet birde böyleleri var....Benim dediklerim kesinlikle cikar 3 vakte kadar ha...üc gün üc ay üc sene üc asir-tatlicadiarzu-....tövbe yarabbim....Allahin yaninda nasil verecekler bunun hesabini hicmi düsünmez bu insanlar bilmiyorum.

Madem gelecegi Allahtan baska kimse bilemez düsüncesindesin neden kendini bir kulun dedigne bu denli kaptiriyorsunki arkadasim.?? Bak ne hale gelmissin...? benneyaptımki

belkide bilerek boyle demistir baska istekleri olacaktir para sizdirmak icin..
hic dusunme bunlari..onun demesiyle olsaydi..

Son düzenleme:
boşu boşuna kendinizi üzmüşsünüz
falcı denen o şarlatanda maşalah türk dizilerini çok izliyor galiba size en felaketinden bir senaryo yazmış :bbo:
madem herşeyi biliyor gitsin sayısal loto oynasın zengin olsun değil mi ama :roflol:
ne bileyim piyango bileti alsın iddea oynasın kabiliyetini doğru yerlerde kullansın :roflol:
hiç inanmıyorum fal saçmalıklarına
allahtan başkası bilemez geleceği diyorsunuz allaha inancınız var çok şükür
fal yerine istihare denilen bir gerçek var bilmiyorum haberiniz var mı
bir şeyin hayırlı olup olmadığını allahtan dua ederek size göstermesini dileyin
fal denilen bir şey yok ama istihare denilen bir şey var ki bu bir gerçek
biraz araştırırsanız bulabilirsiniz burada detaylı olarak yazamayacağım
şimdi fetva veriyor dini içerikli yorumlar yapıyorum diye eleştirilebilirim
ama bu benim size tavsiyem bozulan pskilojinize belki bir katkısı olur diyerek yazmak istedim
başka bir amaçla yazılmamıştır buradan da belirtmiş olayım yerimseniben

bende ınanmam ,baktırırım ama oylesıne..hıc aklmda tutmam bıle..

ama bır kere bır kadın medyum bana bır sey sor demıstı..

ben gıttım demıyorum ,işyerındeyken yardım etmıstım kadına megerse medyummuş,ben medyumum bana bırsey sor dedı..sordum bende..

bana 6 ıcınde nısan var dedı ,ama bız nısan dusunmuyoruz fılan dedım ..seneye eylul ekım ayında düğün var sıze fılan dedı ama ınanmadım cunku dusunmuyorduk..

sonra aylar gectı bız nısanlandık ,6 ıcındeydı hatta ..
nısandan sonra kı sene ekımde de evlendık..

evlendıkten sonra dedım ,kadının dedıgı cıktı dıye..ama rtesaduftu belkı ..

aklımda tutmam hıcc..olursa olur.

Keşke baktırmasaymışsın!Çünkü kendini üzmekten başka eline hiçbir şey geçmemiş.Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.Bazı insanlar da rüyalar yoluyla vb. çıkarımlarda bulunabilir.Bunlar tamamen doğru olmadığı gibi bu insanlar her yerde bulunmazlar.
Bence inanma ve içini rahat tut...

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için istihareyi de en kısa zamanda deniyeceğim allahın izniyle ve kendimi daha çok dualara verip sınavlarıma konsantre olucam rabbimde inşş yardımcım olur hakkınızı helal edin bazen insanlar olmicak şeylere takılıp üzülüyo ve birilerinin desteğine ihtiyaç duyuyor Allah hepinnizden razı olsun .Şeniz

Merhaba,

Sizi bu kadar korkutacak ne söylendi bilmiyorum ama tabiiki herkesin söylediğinede inanılmaz çünkü bu işi iyi niyetle yapanda varkötü niyetle yapanda var.Bazı insanların güçleri var geleceği tabiiki allahtan başka kimse bilmez ne istersek allahtan isteriz hep odur bize cevap verecek olan dualarımızla.Bazı insanlarda olan kuvvetli hisler geçmişte yaşadığımız olayları söyleyebiliyolar yaşantı
etkileyecek korkulara kapılma emin olmak için başkalrınada sorabilirsin.Sevgiyle kal...

Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bununla ilgili bir başlık bulamadım. Kızlar benim öğrenmek istediğim büyü ve nazar tutumaması için yada üzerimizde nazar veya büyü varsa nasıl giderebileceğimiz hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi:44:

Nas Felak Surelerini çok okumak ayetel kürsi suresini çok okumak lazım.. banyo yaparken sirkeli suyla yıkan derler canım bir de .. Allah hepimizi kötü niyetlilerin şerrinden korusun..
Bunlr kaderi değiştirmeye çalışıyorlar .. fal filan Allah tan başkası geleceği bilemez... fala inanmak Allah korusun şirke girebilir müslümanlık için inanan insan için çok tehlikeli...

Fala asla inanmıyorm.
O ne saçma bir şey öyle insan kendi hayatını kendi şekillendirir,kendi karar verir ,geleceği nereden biliyomuş ki fal bakanlar.
O sağa gidiceksin şöyle olucak diyo ben belki sola gidicem tercihim öyle olcak ne biliyormuş o çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…