Medyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1kedisu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
9
6
Arkadaşlar herkese selamlar. Bir konu ile ilgili medyum arayışım vardı medyum ile çalışmayı düşünüyorum daha önce çalışıp sonuç alan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlık ölmüş. Madem reklama geldiniz; fiyatı ve hangi derdinize merhem olduğunu da yazın.
Bu ne ön yargı reklama gelseydim eğer hemen adam şöyle iyi böyle iyi yazar överdim. Ama farkındaysan daha önce çalışıp sonuç alan var mı onu soruyorum bence okuduğunu idrak etmeyi öğren önce hem derdime derman oldu da demedim ki ön yarginizi kendinize saklayın

29 yaşında, lisans mezunu eğitimli bir kadınsınız. O tür reklamlara, insanların tepki verdiğini bilecek kadar; tecrübeniz vardır.

Madem reklam değil: hangi derdiniz için gittiniz ve ne kadar ödediniz ?

29 yaşında, lisans mezunu eğitimli bir kadınsınız. O tür reklamlara, insanların tepki verdiğini bilecek kadar; tecrübeniz vardır.

Madem reklam değil: hangi derdiniz için gittiniz ve ne kadar ödediniz ?
Ben daha bugün üye oldum sizin kadar tecrübeli değilim bilmiyordum o yüzden. Ki bunun eğitimle bir ilişkisi yok ünlü devlet adamlarının, tarih kitaplarında okuduğunuz kişilerin yanında her zaman bulunan hocaları vardı ki bunun günümüzde ki adı medyum. Yaptırdığım işleme gelince ön yargınızdan rahatsız olduğum için söylemek istemiyorum

Adama ödediğiniz ücrette mi sır ?

Zeka ne alaka ya, insan üstüne vazife olmayan şeylere karışmamalı ki bu sosyal medya için de reel hayat için böyle olmalı, siz ve sizin gibilere sadece tavsiye bu
Bu başlık altında,böyle bir konu acamazsiniz.Site kurallarına aykırı,daha nasıl anlatalım?

Hic duymadim, simdi google yorumlarina baktim. On bakim icin ücret almıyormuş, hani bir nevi filmin onizlemesini gosterir gibi, devamıni istiyorsaniz parayla bakim yada işlem yapıyormuş.
Ne kadar ücret aliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…