Konuyu okuduğumda yine bir ayrılmak isteyen, öylesine farklı yollar deneyen biri olarak algıladım ancak yorumları ve cevaplarınızı okudukça çok üzüldüm.
Malesef bitti dense de bitmiyor hele bir de akrabaysa.
Bir personelim vardı eşi daha önce karadenizli bir kızla evlenip boşanmış bu kızında başında baba olmadığı için amca oğlu diye kızla evlendirmişler. Adam aldatıyor, dövüyor çeşitli suçlarla hapise falan girmiş.
Kız 2 çocuğuyla hapiste olmasını fırsat bilip bir de aldatmasını falan aileye kanıtlayınca ayrı eve çıkıp bekar kardeşiyle yaşama tutunmaya çalışırken tüm aile bir oldu evini düzenini yıktılar. İşinden, evinden ettiler.
Eşi hapisten çıktı, kızın hapiste olan babası kızı aradı evine dön kocanın yanına git diyince tutunucak hiçbirşeyi kalmadı.
Nereye gitse, nereye kaçsa tüm aile buldu eve geri götürdü.
Kız doğum yaptığında 2. Çocuğunu, bir daha doğum yapmaması gerekiyormuş kaç hafta hastanede kalmış hayati tehlikesi varken hastanede bırakıp sevgilisine gidiyormuş eşi.
Beni bile arayıp işten çıkar yoksa diye bir ton tehdit ettiler, işyerine geldiler. Ben polis çağırıcam, suç duyrusunda bulunucam vs diyince gittiler ama ertesi gün kız istifa etti. Elimden keşke birşeyler gelebilseydi.
Yine birleşti aldatma, dövme devam bir de 3. çocuğu yaptırdı erkek olsun diye şükür erkek oldu 4. İçin zorlamıcaklar diye sevindim açıkcası.
O nedenle oradaki mantığı ve çaresizliği çok iyi anlıyorum. Kötü birşey yapsanız sizden ayrılsa bile bu sefer adın çıktı, git barış derler. Bizi utandırdın yüzümüzü yere eğdin diyip bir ton eziyet.
Hayatınız boyunca kaçak hayatı yaşamak zorun kalmak bu çaresizliğin içine düşmek gerçekten bu devirde çok üzücü ama malesef böyle.
Sizin için aklıma gelicek tek çözüm çoğu zaman trans bireylerin kullandığı ilticayı araştırmanız olacaktır. Bildiğim kanada, isveç bu konuda duyarlı.
Ve lütfen kendinize zarar vermeyin siz gitseniz bile arkanızdan 2 ah vah edip kaldıkları yerden hayatlarına devam edicekler.
Herne olursa olshn yaşama tutunun öyle ya da böyle kendiniz için bazı seçimleri yapma özgürlüğünüz olmasa bile kendiniz için yaşayın.
Çok uzattım ama yakından tanık olduğum için içimi acıttı.
Umarım çok mutlu olursunuz umarım herşey çok güzel olur gün doğar ve herşey güzelleşir.