• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medyum mağdurları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elvanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
4
0
1
39
Arkadaşlar bir çok sitede yorumlar engelleniyor medyum ... diye 10 gün önce iletişime geçtim bi çalışma yaptıracaktım normalde inanmam böyle şeylere 1600 tl para istediler yolladım ve o günden beri iletişim kuramıyorum hiçbir sitede olumsuz yorumu yayınlamıyor belki Google arama sonucu düşer kanmayın kandırılmayın medyum ... hiçbir şekilde parayı aldıktan sonra iletişime geçmiyor ve olumlu yorum yazanların çoğunun yalan olduğunu düşünüyorum muhtemelen medyum .. taklit eden biri de olabilir ... numara her yerde olumlu yorumla paylaşılmış ama kesinlikle tarafıma dönüş yapılmıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
eşşek olana semer vuran çok olurmuş:KK51:

bu medyumu hiç duymadım ama benim ailem de aynı, ne desem inandıramıyorum ya. Onlar medyum değil de hacıya hocaya inanıyo daha çok. hem maddi hem manevi sömürü resmen

bu medyumu hiç duymadım ama benim ailem de aynı, ne desem inandıramıyorum ya. Onlar medyum değil de hacıya hocaya inanıyo daha çok. hem maddi hem manevi sömürü resmen
Yaaaa bilmiyorum bir anlık bilinçsizlik çaresizlik hiç işim olmadı ilk defa böyle birşeye başvurdum dalga geçenlere kızamıyorum çünkü ben asla izin vermez onaylamazdım ama işte asla demeyeceksin

Allahtan inanmamissin 1600 le kurtarmissin. Inansan demek ki neler olacak.

Adamda kallavi dolandiriciymis :KK70:
Haklısın bende zamanında arkadaşlarıma falcıya gittikleri için kızan bi insandım nasıl böyle bi duruma geldim bilmiyorum

Arkadaşlar bir çok sitede yorumlar engelleniyor medyum ... diye 10 gün önce iletişime geçtim bi çalışma yaptıracaktım normalde inanmam böyle şeylere 1600 tl para istediler yolladım ve o günden beri iletişim kuramıyorum hiçbir sitede olumsuz yorumu yayınlamıyor belki Google arama sonucu düşer kanmayın kandırılmayın medyum ... hiçbir şekilde parayı aldıktan sonra iletişime geçmiyor ve olumlu yorum yazanların çoğunun yalan olduğunu düşünüyorum muhtemelen medyum .. taklit eden biri de olabilir ... numara her yerde olumlu yorumla paylaşılmış ama kesinlikle tarafıma dönüş yapılmıyor
Merhaba,
engelleniyor çünkü bu gibi durumlarda nitelikli dolandırıcılık suçu işlendiğinden savcılığa suç duyurusunda bulunmak yerine sitelerde ifşa etmeyi tercih ediyorsunuz, elinizde banka dekontu vb kanıtlar varken savcılığa gitmek yerine sitelere yazmanız kanunen sizi haksız konuma düşürüyor, maalesef medyumluk ticari bir faaliyet sayıldığından, yaptığınız ifşa ticari itibarı zedeleme, kişinin onur ve şerefine karşı işlenen suçlar kapsamına girdiğinden hem sizi hem yazılarınızı yayımladığınız siteleri zor durumda bırakıyor, kanunen bu yaptığınız suç sayıldığından yayınlanmıyor.
Size tavsiyem hakkınızı savcılık ve mahkeme yoluyla arayınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X