- 21 Şubat 2016
- 2.978
- 7.494
- 158
- Konu Sahibi Dolunayamayan
-
Dolunaya don alan hoşgeldinArkadaşlar selam, bu konularda o kadar çok dolandırılan insanlar gördüm ki bu başlığı açmak istedim. Aylar önce kendimi çook çaresiz hissettiğim bir dönemde kendisiyle karşılaştım ve aşırı memnun kaldım ogünden beri düzenli olarak bakım alıyorum. Onun dışında zaman zaman hayatımıza olumlu etki edecek dualar vs paylaşıyor kendisi. Paranızı almak için size şunu bunu yapalım demiyor. İlk bakımda şok olmuştum isim isim ne öğrenmek istiyorsanız söylüyorderdiniz neyse duruma göre size bir yol çiziyor verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değdiğini telefonu kapatınca hissediyorsunuz. Kendi bünyesinde yetiştirdiği öğrencileri de var ayrıca güvenilir. Mutlaka instagramdan takip edin hesabı : medyumia
Medyum tam olarak nasıl bir "bakım" yapıyor? Bakım deyince yıkama, yağlama gibi mi?Arkadaşlar selam, bu konularda o kadar çok dolandırılan insanlar gördüm ki bu başlığı açmak istedim. Aylar önce kendimi çook çaresiz hissettiğim bir dönemde kendisiyle karşılaştım ve aşırı memnun kaldım ogünden beri düzenli olarak bakım alıyorum. Onun dışında zaman zaman hayatımıza olumlu etki edecek dualar vs paylaşıyor kendisi. Paranızı almak için size şunu bunu yapalım demiyor. İlk bakımda şok olmuştum isim isim ne öğrenmek istiyorsanız söylüyorderdiniz neyse duruma göre size bir yol çiziyor verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değdiğini telefonu kapatınca hissediyorsunuz. Kendi bünyesinde yetiştirdiği öğrencileri de var ayrıca güvenilir. Mutlaka instagramdan takip edin hesabı :
Mesaja beṣ saniyeden fazla bakinca dolandiriliyorsunuz.Arkadaşlar selam, bu konularda o kadar çok dolandırılan insanlar gördüm ki bu başlığı açmak istedim. Aylar önce kendimi çook çaresiz hissettiğim bir dönemde kendisiyle karşılaştım ve aşırı memnun kaldım ogünden beri düzenli olarak bakım alıyorum. Onun dışında zaman zaman hayatımıza olumlu etki edecek dualar vs paylaşıyor kendisi. Paranızı almak için size şunu bunu yapalım demiyor. İlk bakımda şok olmuştum isim isim ne öğrenmek istiyorsanız söylüyorderdiniz neyse duruma göre size bir yol çiziyor verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değdiğini telefonu kapatınca hissediyorsunuz. Kendi bünyesinde yetiştirdiği öğrencileri de var ayrıca güvenilir. Mutlaka instagramdan takip edin hesabı :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?