• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar selam, bu konularda o kadar çok dolandırılan insanlar gördüm ki bu başlığı açmak istedim. Aylar önce kendimi çook çaresiz hissettiğim bir dönemde kendisiyle karşılaştım ve aşırı memnun kaldım ogünden beri düzenli olarak bakım alıyorum. Onun dışında zaman zaman hayatımıza olumlu etki edecek dualar vs paylaşıyor kendisi. Paranızı almak için size şunu bunu yapalım demiyor. İlk bakımda şok olmuştum isim isim ne öğrenmek istiyorsanız söylüyor 😅 derdiniz neyse duruma göre size bir yol çiziyor verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değdiğini telefonu kapatınca hissediyorsunuz. Kendi bünyesinde yetiştirdiği öğrencileri de var ayrıca güvenilir. Mutlaka instagramdan takip edin hesabı : medyumia
Dolunaya don alan hoşgeldin

Yeni üye kendi reklamını yapıyor...yok canım sağol biz medyumlarla iş yapmiyoruz oturup dua ediyoruz

Arkadaşlar selam, bu konularda o kadar çok dolandırılan insanlar gördüm ki bu başlığı açmak istedim. Aylar önce kendimi çook çaresiz hissettiğim bir dönemde kendisiyle karşılaştım ve aşırı memnun kaldım ogünden beri düzenli olarak bakım alıyorum. Onun dışında zaman zaman hayatımıza olumlu etki edecek dualar vs paylaşıyor kendisi. Paranızı almak için size şunu bunu yapalım demiyor. İlk bakımda şok olmuştum isim isim ne öğrenmek istiyorsanız söylüyor 😅 derdiniz neyse duruma göre size bir yol çiziyor verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değdiğini telefonu kapatınca hissediyorsunuz. Kendi bünyesinde yetiştirdiği öğrencileri de var ayrıca güvenilir. Mutlaka instagramdan takip edin hesabı :
Medyum tam olarak nasıl bir "bakım" yapıyor? Bakım deyince yıkama, yağlama gibi mi?
Bu arada sağolun bizim kendi dolandırıcımız var cınım yha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek tadım yoktu, beni bile gülümsetti. Gerçekten ikna oldum başarılı olduğuna. Fakat bir yeri çok anlamadım.
Medyumdan ne bakımdan bakım alıyorsunuz?

Arkadaşlar selam, bu konularda o kadar çok dolandırılan insanlar gördüm ki bu başlığı açmak istedim. Aylar önce kendimi çook çaresiz hissettiğim bir dönemde kendisiyle karşılaştım ve aşırı memnun kaldım ogünden beri düzenli olarak bakım alıyorum. Onun dışında zaman zaman hayatımıza olumlu etki edecek dualar vs paylaşıyor kendisi. Paranızı almak için size şunu bunu yapalım demiyor. İlk bakımda şok olmuştum isim isim ne öğrenmek istiyorsanız söylüyor 😅 derdiniz neyse duruma göre size bir yol çiziyor verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değdiğini telefonu kapatınca hissediyorsunuz. Kendi bünyesinde yetiştirdiği öğrencileri de var ayrıca güvenilir. Mutlaka instagramdan takip edin hesabı :
Mesaja beṣ saniyeden fazla bakinca dolandiriliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer konuda TED koleji mezunu İngilizce iktisat okumuş kadın iş arıyor bulamıyor. Hem de kadın ne iş olsa yaparım modunda, evladı var. Ama çuvalla parayı böyle şarlatanlar dolandırıcılar kazanıyor iyi mi?

IMG_2119.jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back