• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dolunayamayan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
1
-3
1
28
Arkadaşlar selam, bu konularda o kadar çok dolandırılan insanlar gördüm ki bu başlığı açmak istedim. Aylar önce kendimi çook çaresiz hissettiğim bir dönemde kendisiyle karşılaştım ve aşırı memnun kaldım ogünden beri düzenli olarak bakım alıyorum. Onun dışında zaman zaman hayatımıza olumlu etki edecek dualar vs paylaşıyor kendisi. Paranızı almak için size şunu bunu yapalım demiyor. İlk bakımda şok olmuştum isim isim ne öğrenmek istiyorsanız söylüyor 😅 derdiniz neyse duruma göre size bir yol çiziyor verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değdiğini telefonu kapatınca hissediyorsunuz. Kendi bünyesinde yetiştirdiği öğrencileri de var ayrıca güvenilir. Mutlaka instagramdan takip edin hesabı :

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, bu konularda o kadar çok dolandırılan insanlar gördüm ki bu başlığı açmak istedim. Aylar önce kendimi çook çaresiz hissettiğim bir dönemde kendisiyle karşılaştım ve aşırı memnun kaldım ogünden beri düzenli olarak bakım alıyorum. Onun dışında zaman zaman hayatımıza olumlu etki edecek dualar vs paylaşıyor kendisi. Paranızı almak için size şunu bunu yapalım demiyor. İlk bakımda şok olmuştum isim isim ne öğrenmek istiyorsanız söylüyor 😅 derdiniz neyse duruma göre size bir yol çiziyor verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değdiğini telefonu kapatınca hissediyorsunuz. Kendi bünyesinde yetiştirdiği öğrencileri de var ayrıca güvenilir. Mutlaka instagramdan takip edin hesabı : medyumia
Yıl 2023 ve hala bu siteye reklam ve övgü kokan şeyler yazınca insanların inanacağını zannedenler var. Ahahahahahag. Biz de inandık yaa.

Hocam siteden atılmadan önce cevap verir misiniz bu sene evlenecek miyim? Tşk. ler:KK75:
Ama lütfen ya önce takip sonra para yatırıp her bir kuruşuna degecegini göreceksiniz böyle olmaz ki medyum size gün ay yıl ve hatta hangi adam olduğuna kadar şöylecek ki her kuruşa değsin 🤪

images (2).jpeg

Ama lütfen ya önce takip sonra para yatırıp her bir kuruşuna degecegini göreceksiniz böyle olmaz ki medyum size gün ay yıl ve hatta hangi adam olduğuna kadar şöylecek ki her kuruşa değsin 🤪
Atılmadan bir şansımı deneyeyim dedim. Hocanın kendisidir yazan muhtemelen. :bicak:

Geleceği bilse kendini peygamber ilan eder ayol. Üç- beş kuruşa niye fal baksın 😂 hadi reklam anladık da az inandırıcı olsun😉

Arkadaşlar selam, bu konularda o kadar çok dolandırılan insanlar gördüm ki bu başlığı açmak istedim. Aylar önce kendimi çook çaresiz hissettiğim bir dönemde kendisiyle karşılaştım ve aşırı memnun kaldım ogünden beri düzenli olarak bakım alıyorum. Onun dışında zaman zaman hayatımıza olumlu etki edecek dualar vs paylaşıyor kendisi. Paranızı almak için size şunu bunu yapalım demiyor. İlk bakımda şok olmuştum isim isim ne öğrenmek istiyorsanız söylüyor 😅 derdiniz neyse duruma göre size bir yol çiziyor verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değdiğini telefonu kapatınca hissediyorsunuz. Kendi bünyesinde yetiştirdiği öğrencileri de var ayrıca güvenilir. Mutlaka instagramdan takip edin hesabı :........

ogünden beri düzenli olarak bakım alıyorum.

Bu medyum kişisi bakım adı altında tam olarak ne yapıyor size; bize de anlatır mısınız ? :işsiz:

Arkadaşlar selam, bu konularda o kadar çok dolandırılan insanlar gördüm ki bu başlığı açmak istedim. Aylar önce kendimi çook çaresiz hissettiğim bir dönemde kendisiyle karşılaştım ve aşırı memnun kaldım ogünden beri düzenli olarak bakım alıyorum. Onun dışında zaman zaman hayatımıza olumlu etki edecek dualar vs paylaşıyor kendisi. Paranızı almak için size şunu bunu yapalım demiyor. İlk bakımda şok olmuştum isim isim ne öğrenmek istiyorsanız söylüyor 😅 derdiniz neyse duruma göre size bir yol çiziyor verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değdiğini telefonu kapatınca hissediyorsunuz. Kendi bünyesinde yetiştirdiği öğrencileri de var ayrıca güvenilir. Mutlaka instagramdan takip edin hesabı :
Şimdi reklamlarrr😂 sitedeki hesabının geleceğini göremeyen medyum efendiii 🤪

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X