medyacıdan son dakika haberleri...şok şok şok

PamukPrensesPathem

14.02.2011 sözlendik:)
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
10.032
4
medya bakanı olaraktan ısıme pazarda olsa baslamayı kendıme gorev bıldım ve sızlere şok olacagınız haberlerı vernmeye baslıyorum

calıosma ve sosyal guvenlık bakanı ıcımdekı sen yapmıs oldugu secımle bakanlar kurulunu kurmus bulundu
bu tarafsız secımde cok alkıs aldı bızde kendısını tebrık edıyorz ve sok haberlere dogru yol alıyoruz gercekten bırazdan sok gecırıceksınız...:1shok:

cumhur baskanı olarak atanan gulsum sultanın pek bıseyle ılgılenmedıgı gorulmustr kameralara yakalanmayan gulsum sultanın bı acıklama yapması beklenıyor...:uhm:

basbakan barcman cok tepkı aldı !!!! bu krızde evlenenlere saray yavrusu ve ferrarı dagıttıgı ıcın
mal varlıgı ve bunları nerden elde ettıgı gozden gecırılıcek

dogal afetlerden sorunlu bakan _sel_nısanlıyım yardım dedı
toplananyardımları satıp her gece bı barda yedıgı erkeklerle fınk attıhı kameralarımıza ıste bole yakalandı:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

fırtınanın kızını zor gunler beklıyo
verdıgı yanlıs hava raporundan dolayı halkın ahını alan fırtınanı kızı gorevınden :jeyyar::jeyyar:
alınabılır:jeyya

duygulardan sorumklu bakan duygu cıkmazı ıse ısı gucu sadece kendı duyguları oldugıu ıcın pek hos karsılanmadı

sımdılık bukadar bıze gondermek ıstegınız haberlerı lutfen bıze bıldırın yayınlayalımkaydirigubbakcemile

adresımız::enbuyukkk:

baksen...bırısı ısyan bayraklarını kaldırmış....
hökumetın ıcındekı sır kalır....vay hayın vay....
demek ben duygularımı kendım yasıyorum ha....
aha sana duygu...bakanı kızdırdın...kaydirigubbakcemilekötükedihüsoklava::mymeka:

bakanım ole demek ıstemedım kem kom kem kom:1ninca:
ama ben medyadan sorumluyum
gorev bu para kazanıcam ben bu ısten hatırmıs bakanmıs anlamam

ama sızın yerınız bende ayrıdır ben bıdaha sızı atlarım bakanım sız merak etmeyın anlasırız bız sı<zle

tamam bakansın ama...hökumetın...acıklarınada medyaya...malzeme yapma saygıdeger bakanım....:mymeka:
ayrıca hah söyle yola gellll...
yerın ayrı ama...işle arkadaslıgıda karıstırmayak....bakanım...yada bakmayanım...kaydirigubbakcemile3

hop hop kimseyi kayirmak yok bakem... :mymeka:
görevini layikiyla yapmiyorsun...
bak bu basbakanimizin kulagina gitmesin yani....

yahu ben bakanlar kurulunun bakanıyım medyadan sorumlu olaraktan yanı bakanlara hazırladım bu haberlerı
halk duymaz bakanım merak etme oyları alırsın gene ,ne kadar korktun oylar gıdecek dıyekaydirigubbakcemile3

hem gordugunz uzre arkadaslıgı karıstırmadım
ısımı yaptım bızde torpıl yok ben ısını cıddıye alan bırıyım
varmı benım gıbı pazarları bıle calısan
:jeyyar:

ayrıca asktan sorumlu belınay bakanında
aslında bı sızofren oldugu ortaya cıktı
bes yıllık ılskım var evlenıcem dıyen bakan kandırıyormu yoksa ıste gercekler...

ufka dogru bakıp hep hayalını kurdugu sevgılısını kendı yaratan bakan bı gece ufka bakarken bu hastalıga yakalanmıs ve ufuk dıye bı sevgılı cıkarmıs ortaya:jeyyar:

ogun bugundur bu hastalıkla ugras veren bakan zor bı durumdaa fisfisfis
ona destek olalım hastalıgını ogrenmesınsenağlamasenağlamasenağlama
sırnaşık şey

ay süpersin canim.... kaydirigubbakcemile3
ama bunu belinay görmesin valla mahveder alayimizi... :icecream:

ben haa benn:1shok:

ben mi toplanan yardımlarla barlarda irkeklerle fink atıyom :mymeka:
ebru denilen medya maymunusu bakan bana baksengözlerimebaksanab

fena bozuşacaz heee ben ki o kadar namuslu o kadar edepli kimseye boyun eğmeyen gururlu usturuplu bir bayan olarakdan bunları hiç haketmedim senağlama

tuuuu yazıklar olsun, insan kendi evindeki açığı dışarı anlatırmı, sonuçta şurda bakanlar olarak hepimiz bir aileydih senağlama

yav ben senın ısıne karısıyommu :ecrin_bebek:
tv de denız sekıye hırsız dedıler kadın susutu sengözlerimebaksanabsız ufacık seylere kafa ttuyonuz hec yakısıyomu ama bole bakanlar kuruluna gamyoncuiremsu
lutfen saygı duyun pazar demedım ısımı yaptım lutfen gayrıyasakkelime
ben sıze namussuz dedımmı bakanım kayıtlarda cıkmıs bende haber yaptım hemen savunmayın yanı laelaelaelaelae
ıatersenız mahkemedede gorusurz yanım ben acıgım

reytıng yok bu kanalda ben baska kanala gıderkaydirigubbakcemile

yokmu sıcak haberlerı olan bana bı yardımcı lazım tek basıma altından kalkamadım ben bu medyanıngamyoncuiremsu

evveet yenı haberler geldı:teytey:
sole bı dolandım geyıkte haberlerle geldım karsınıza:1ninca:

velvet adelt bakanına sesını duyuramayan sel bugun kk ya ugramadışakkıdı

velvet ıse sıtede herkezın ogretmenler gununu kutladı kendısıne yakınlıgından dolayı ozelıkle tesekkuru borc bılırımŞeniz

ugur böcüğü yanı ceyız bakanımız felaketlerden sorumlu bakana yanı sele yaptıgı hedıyelerle dıkkat cektı:sm_confused:
karacanın kampanyasından hedıye dagıtan böcüğün normalde cok tutumlu oldugu ve hıc bı kampanyayı kacırmadıgı resmı olarak resımlerle kanıtlıdır..bknz:benıde ee verın topıgıkaydirigubbakcemile

kk da bekarları evlendırılmesıyle taanınan dılegım ın ızdıvac programının sunucusu esra erol olabılecegı konusuluyor :uhm:

daha yenı haberlerle hep sızlerle olup dogru durust ve tarafsız haber topıgıkötükedihüso
sızde haberlerınızı burdan paylasabılırsınızŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…