• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medya Sektöründe Çalışanların Eşleri

ipekbocugu

Yarınlar güzel olacak..:)
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.625
1
156
43
Diğer
radyo,tv,gazete muhabirleri,programcı,eşleri olanlar bizde bu topicte dertleşelim.
Eşinizin bu işte çalışmasından memnun musunuz?
İlk ben cevap vereyim Hayır :1no2:Nedenini de yazayım saatlerinin belli olmamması v.s
Sizlerden de bekliyorum hadi..

Cnm bu konuyuı yeni gördüm
Benim eşim de gazete muhabiri.
Ben açıkçası o kadar da şikayetçi değilim.
Eşim işini çok severek yapıyor ve çalışma saatleri de hemen hemen her gün aynı. Bu konuda çok şükür bir derdimiz yok.

canım tv de çalışanların mesaileri daha yoğun oluyor
eşimin arkadaşlarından biliyorum
Allah hepsinin yardımcısı olsun

benim de esim televizyoncu.
allah bol hayırlı bereketli kazançlar versin.
hepimizee:Saruboceq:

çok zor bir sektör nişanlım vee ben medya sektöründeyiz saatlerimiz belli değil severek yapıoruz .daha dorusu o çalışıyor suan ben aramaktayımmm bakalımmmm evliliğimizde neler olcak genelde yüürümez diyorlar hocamız bile diyordu medya sektörünü okuyacaknız evlenmeyi unutun fln diyodu :( kaygılarım çok falza

çok zor bir sektör nişanlım vee ben medya sektöründeyiz saatlerimiz belli değil severek yapıoruz .daha dorusu o çalışıyor suan ben aramaktayımmm bakalımmmm evliliğimizde neler olcak genelde yüürümez diyorlar hocamız bile diyordu medya sektörünü okuyacaknız evlenmeyi unutun fln diyodu :( kaygılarım çok falza

Canım benim aynı benim durumum nişanlımda bende sektördeniz... Ve hocan çook doğru demiş evlenmek üzereyiz ve bıraktım sektörü bir ay kadar önce gerçekten evlilik düşünüyorsan fedakarlık yapmak zorundasın çünkü çok uzun yıllardır bu sektördeyim ve eşlerden her ikiside sektör mensubu olup düzgün giden bir evlilik görmedim :(

Back