Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar medobıocomplex - k kullanan var mı kızlar ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ellifff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
118
0
116
İstanbul
kızlar ben dün saç dökülme problemiyle dematologa gittim.. bayağı uzun yazdığı bir reçeteyle eczanede bir karışım hazırlattı.. ayrıca ek olarak medobıocomplex hapını ve bıotın şampuanını verdi.. kullanan etkisini gören varsa bilgilendirsin beni lütfen.. çok takıyorum bu dökülme probleminini kafama

Bende bir süre önce saç dökülmesi sebebiyle dermatoloğa gitmiştim. Dökülmem eski kadar çok değildi ama özellikle tepemde saç ayrım yerinde seyrelme olmuştu. Çinko eksikliği yüzünden çinko hapı ve medobiokomplex-k verdi. bende yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. biotin şampuanını da bazen kullanıyorum. Birkaç gündür seyrelme olan bölgem daha iyi durumda gibi geldi bana, psikolojik midir sanmıyorum sanki işe yarıyor. En az 3 ay kullan demişti faydalı oluyordur/olacaktır umarım://

ooffff o gün saçlarım iyi günündeleri galiba seyreklik normal görünüyordu, iyileşme yok hiç yok henüz, psikolojim mahvoldu bu saç meselesi yüzünden((((((

arkadaşım forumda bi konu açıp altında uzun uzun yazdım ama özellikle tependeki seyrelmelerden şikayetçiysen kesinlikle tavsiye ederim dermozinc for women losyon kullanabilirsin elbette sabır gerekiyor ama 3-4 haftadan itibaren değişimi mutlaka farkedersin benimde aynı sorunum var kullanıyorum ve tepemdeki yeni çıkan saçlardan saçımın ustunde ayrı bi tabaka oluştu

Söylediklerin beni çok heyecanlandırdı cidden:) doktor sadece çinko ve medobiokomplex-k vermişti ama en az 3 ay kullanmak gerek. Dökülmem yok denecek kadar az ama kaybettiğim saçların geri gelmemesi korkusu canımı sıkıyor. Minoxsidilde galiba çıkan saçlar kullanımı bırakınca dökülüyormuş dermozingte böyle bir şey var mı? Kullanmaya başlayacağım galiba 1 ay denemekten zarar gelmez...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-d...dokulmesi-yeni-sac-cikartma.html#post28742188
buraya uzun uzun yazdım minoxildeki gibi bi etki yok onun kadar ağır bi losyon değil ama dediğin gibi bir ay denersin baktın etki gormuyorsun bırakırsın sahsen ben 3 haftada tepemde gayet net sekilde gördum değişimi ama söyle bi bilgin olsun burada da yazdım ama bu losyon saç değişim surecini hızlanırıyor yani dinlenim durumunda dokulmez uere olan saçların varsa bunları hızla doker ve hızla yeni saç sıkartır bu nedenle ilk kullandıgın bi iki hafta dokulmen olursa telaslanma aynı sureclerden bende geçtim

kendi saçlarım çıkmış gibi mutlu oldum faydasını gördüğün için senin yazının altına da yazdım buraya da yazayım hangi internet sitesinden ürünü almıştın acaba en kısa sürede onu da denemek istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…