Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Medobıocomplex-e ve k kullanan var mı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
Bugün saç dökülmesi sorunu için gittiğim doktor bana MEDOBIOCOMPLEX-E yi ve medobiohtin verdi. MEDOBIOCOMPLEX'i hiç bilmiyordum eczaneden aldım eve geldim baktım bu erkekler için olanıymış meğer :KK53::KK53: acaba doktor yanlışlıkla mı bunu verdi anlayamadım K olanı da bayanlar için olanıymış, off acaba bunu kullanmamda sakınca olur mu eczane geri alır mı, pazartesi doktoru arayıp soracağım ama bu ilacı kullanan oldu mu merak ettim..
bir de E ve K arasındaki fark nedir acaba içeriklerini okudum fakat E'yi bir bayanın kullanması uygun mudur?

Doktoru aradım ve bana bayan için olanını almamı söyledi..Kızlar çok moralim bozuluyor nasıl kurtulucam bu saç dökülmesi olayından ???
saçlarımı örüyorum önünü de arkaya doğru yatırıp toka takıyorum açılan saçlarımı görmiyim diye...kel kalıcam diye çok korkuyorum istanbul'da iyi bir doktor tavsiye edebilecek olan var mı ?? bir de mezoterapi mi yaptırsam acaba ???? çok da pahalıymış...Offf off çok üzgünüm çok :KK43: :KK50::KK50::KK50:

Son düzenleme:
Doktoru aradım ve bana bayan için olanını almamı söyledi..Kızlar çok moralim bozuluyor nasıl kurtulucam bu saç dökülmesi olayından ???
saçlarımı örüyorum önünü de arkaya doğru yatırıp toka takıyorum açılan saçlarımı görmiyim diye...kel kalıcam diye çok korkuyorum istanbul'da iyi bir doktor tavsiye edebilecek olan var mı ?? bir de mezoterapi mi yaptırsam acaba ???? çok da pahalıymış...Offf off çok üzgünüm çok :KK43: :KK50::KK50::KK50:

Hele benm sac dökulmemi bir gorseniz şoklar gecirirsiniz valla az evvel rahat bi 500 tel dokulmustur. Her elimi attgmda tonlarca sac gelio hic durmuyor sanki köklerin hepsi kopmus gbi. Psikolojim bozuldu bunalimdaym evden disari cikmiorm hep agliorum. Hcbir sey fayda etmiyor. Ama benm kadar dökulmen yoksa bemiks evigen bepanthen maskesi ve organicum sampuani beraber kullanmani tavsiye ederm benm bu ikiliyle dokulmem durmustu bi ara. ancak smdi anlayamadigim bi sebepten cilginlar gbi dokuluyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hele benm sac dökulmemi bir gorseniz şoklar gecirirsiniz valla az evvel rahat bi 500 tel dokulmustur. Her elimi attgmda tonlarca sac gelio hic durmuyor sanki köklerin hepsi kopmus gbi. Psikolojim bozuldu bunalimdaym evden disari cikmiorm hep agliorum. Hcbir sey fayda etmiyor. Ama benm kadar dökulmen yoksa bemiks evigen bepanthen maskesi ve organicum sampuani beraber kullanmani tavsiye ederm benm bu ikiliyle dokulmem durmustu bi ara. ancak smdi anlayamadigim bi sebepten cilginlar gbi dokuluyor..

benim de çok dökülüyor ama 500 tane midir bilemedim, bu hafta az döküldü çünkü saçlarımı ördüm topladım gece gündüz, böyle olunca saçıma hiç elimi sürmüyorum..böylelikle daha az dökülüyor..tepemde açılma var ben, çok seyreldi..

bu maskeyi biraz detaylı anlatabilir misinin?

benim de çok dökülüyor ama 500 tane midir bilemedim, bu hafta az döküldü çünkü saçlarımı ördüm topladım gece gündüz, böyle olunca saçıma hiç elimi sürmüyorum..böylelikle daha az dökülüyor..tepemde açılma var ben, çok seyreldi..

bu maskeyi biraz detaylı anlatabilir misinin?

Benm gunluk 500 deildir ama bazi gunler yikadigimda o rakama cikio arada. Maskenin yapimi da şöyle; 1 yumurta sarisina eczanelerden bulabilecegin bemiks, bepanthen ve evigen ampulleri kirip karistir istersen badem yagi vs.de koyabilirsin ama bana iyi gelmedigi icn ben pek koymuyordum. Bunlari karistirip sacina surup 1 saat civari bekle ve bitkisel bi sampuanla yika ki ben organicum kullaniodum o donem bana iyi geliyodu. Bir de kan hapi kullaniyordum duzenli olarak. Dokulmem gunluk 15 filandi. Yendigimi dusunuodm ama 6 ay sora tekrar basladi gecirdigim hastaliktan midir bilemiorum sebebini. Belki sana da iyi gelir soyledigm yontem denemende fayda var.

Eğer içten bir sebebi varsa bu dökülmenin mezoterapide kısa süre etki edip dökülmeler yıne devam edebilir eğer baktırmadıysan hormonlarına da bi baktırmanı tavsıye ederim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eğer içten bir sebebi varsa bu dökülmenin mezoterapide kısa süre etki edip dökülmeler yıne devam edebilir eğer baktırmadıysan hormonlarına da bi baktırmanı tavsıye ederim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bakıldı canım herşeyim normal çıktı ama dökülüyor maalesef :KK43:

bakıldı canım herşeyim normal çıktı ama dökülüyor maalesef :KK43:

Benm de 7 yil boyunca demirime normal denmisti ama hap kullaninca durmustu dokulmem. Ferritin eksikligi sac dokulmesinde onemli rol oynuyor. 20lerdeydi benim. Ama normal demisti doktorlar..

Benm de 7 yil boyunca demirime normal denmisti ama hap kullaninca durmustu dokulmem. Ferritin eksikligi sac dokulmesinde onemli rol oynuyor. 20lerdeydi benim. Ama normal demisti doktorlar..

bende zannetmiyorum ferritinin az olduğunu çünkü etçilimdir eti çok seviyorum ve hemen hergün yiyorum..

Son düzenleme:
bende zannetmiyorum ferritinin az olduğunu çünkü etçilimdir eti çok seviyorum ve hemen hergün yiyorum..

Bnde baya yerim sebze cok yerim ama iste yeterince yukselmemis. Belki mevsimsel olabilir bicok insanin dokuluo suan saci. Vitamn ve maskeler yardimiyla belki normale doner altta yatan birsey bulunamadiysa.

Bnde baya yerim sebze cok yerim ama iste yeterince yukselmemis. Belki mevsimsel olabilir bicok insanin dokuluo suan saci. Vitamn ve maskeler yardimiyla belki normale doner altta yatan birsey bulunamadiysa.

umarım geçer canım ya çok seyreldi :KK43:

canım işe yaradı mı komplex
konu çok eskide kalmış, o dönem ne kullansam işe yaramamıştı bende..minoxil almıştım sakın kullanmayın, bırakınca çok dökülme yapıyor..ben dökülme için bir çözüm bulamadım, sonraki yıllarda mezoterapi prp yaptırdım 1 kez 6 seans..En etkilisi bu sanırım , yılda 1 yapılması lazımmış ama 1 kere yaptırdım yalnızca..

X