Herkese selamlarrr, Adana Medline Dr feza ile tüp bebek tedavisi görenler burada toplanalim ve surecimizi beraber takip edelim istedim, benden temmuz 2022 de 21 yumurta toplandı ve 3 tanesi 5.gun 1.kalite olarak donduruldu, şuan rahim dinlendirme aşamasındayım, ginera d.kontrol hapı kullanıyorum bitince regl olacağım ve 2. Günü de kontrol yapacak, 10 günlük bir ilaç daha kullanacağım ve sonrasında da transferim yapılacak, çok heyecanlı bir süreç gerçekten ve dr'umdan çok memnunum, TLF numarasını da veriyor aklıniza takılan herhangi bir konu için bile arayıp gorusebiliyirsuniz, umarım embriyolarım da tutunur ve buradan sizinle güzel haberleri paylaşırım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Medline Dr feza ile tüp Bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım merhaba bende gidiyorum yeni baslicaz senin son durumun nedir bilgi verirsen çok mutlu olurumHerkese selamlarrr, Adana Medline Dr feza ile tüp bebek tedavisi görenler burada toplanalim ve surecimizi beraber takip edelim istedim, benden temmuz 2022 de 21 yumurta toplandı ve 3 tanesi 5.gun 1.kalite olarak donduruldu, şuan rahim dinlendirme aşamasındayım, ginera d.kontrol hapı kullanıyorum bitince regl olacağım ve 2. Günü de kontrol yapacak, 10 günlük bir ilaç daha kullanacağım ve sonrasında da transferim yapılacak, çok heyecanlı bir süreç gerçekten ve dr'umdan çok memnunum, TLF numarasını da veriyor aklıniza takılan herhangi bir konu için bile arayıp gorusebiliyirsuniz, umarım embriyolarım da tutunur ve buradan sizinle güzel haberleri paylaşırım
Şuan rahim dinlendirme aşamasındayız,2. regl günü bekleniyor ve sonrasında 10 günlük bir ilaç tedavisi daha başlanacak, sonrasinda da transfer inşallahCanım merhaba bende gidiyorum yeni baslicaz senin son durumun nedir bilgi verirsen çok mutlu olurum
Bana biraz sürecinden bahsedermisin sorun nedir sizde kaçıncı deneme kusura bakma merak doluyum heyecanlıyımŞuan rahim dinlendirme aşamasındayız,2. regl günü bekleniyor ve sonrasında 10 günlük bir ilaç tedavisi daha başlanacak, sonrasinda da transfer inşallah
Polikistik over var bende, öncelikle gonal f igne ile başladık (yumurta gelişimi için) iğneler bittikten sonra çatlatma iğnesi vuruldu ve yumurtalar toplandı, 3 yumurtam 5.gune ulaştı ve donduruldu, şuan yaklaşık 1.5 aylık bir rahim dinlendirme yapılıyor (2 adet dönemi) sonrasında da transfer olacak inşallahBana biraz sürecinden bahsedermisin sorun nedir sizde kaçıncı deneme kusura bakma merak doluyum heyecanlıyım
Buarada bu ilk denemem olacakPolikistik over var bende, öncelikle gonal f igne ile başladık (yumurta gelişimi için) iğneler bittikten sonra çatlatma iğnesi vuruldu ve yumurtalar toplandı, 3 yumurtam 5.gune ulaştı ve donduruldu, şuan yaklaşık 1.5 aylık bir rahim dinlendirme yapılıyor (2 adet dönemi) sonrasında da transfer olacak inşallah
Bana bilgi verirmisiniz nurdanBuarada bu ilk denemem olacak
Merhaba nasıl gidiyor ne durumdasınBuarada bu ilk denemem olacak
hayırlısı olsun bizde düşünüyoruz tahmini ne kadar ücret verdiniz ona göre hazırlıklı gidelimHerkese selamlarrr, Adana Medline Dr feza ile tüp bebek tedavisi görenler burada toplanalim ve surecimizi beraber takip edelim istedim, benden temmuz 2022 de 21 yumurta toplandı ve 3 tanesi 5.gun 1.kalite olarak donduruldu, şuan rahim dinlendirme aşamasındayım, ginera d.kontrol hapı kullanıyorum bitince regl olacağım ve 2. Günü de kontrol yapacak, 10 günlük bir ilaç daha kullanacağım ve sonrasında da transferim yapılacak, çok heyecanlı bir süreç gerçekten ve dr'umdan çok memnunum, TLF numarasını da veriyor aklıniza takılan herhangi bir konu için bile arayıp gorusebiliyirsuniz, umarım embriyolarım da tutunur ve buradan sizinle güzel haberleri paylaşırım
25.000, dondurma ve ilk transfer dahil ucretti bu. Tabi ilaçlar dışındahayırlısı olsun bizde düşünüyoruz tahmini ne kadar ücret verdiniz ona göre hazırlıklı gidelim
Iyi gidiyor, şuan ilaç kullanıyorum, rahim hazırlanıyor kısaca, yaklaşık 2 haftaya kadar transferim olacak inşallahMerhaba nasıl gidiyor ne durumdasın
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla25.000, dondurma ve ilk transfer dahil ucretti bu. Tabi ilaçlar dışında
olsun o da hakkımızda hayırlı olsun inşallahHayırlısı olsun inşallah sağlıkla
İlaclar ne kadar tutmuştuHayırlısı olsun inşallah sağlıkla
Ben yumurta toplamadan hemen sonro embriyo oluşunca transfer oluyor zannediyordum ama baya süreç varmışIyi gidiyor, şuan ilaç kullanıyorum, rahim hazırlanıyor kısaca, yaklaşık 2 haftaya kadar transferim olacak inşallah
Ben de çok fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapıldı, az yumurta olupta hemen transferi yapılanlardan var tabi, kişiden kişiye değişiyor tedavi süreciBen yumurta toplamadan hemen sonro embriyo oluşunca transfer oluyor zannediyordum ama baya süreç varmış
Tam net hatırlamıyorum ama 10.000 i aşıyorİlaclar ne kadar tutmuştu
İnşallah iyi sonuçlar alırsın burdan bana bilgi verebilirmisin ben çok endişeliyim rglimin 2.gunu gidecem.cok kararsızım feza hoca çok iyi ilk görüşmede bile bu iznelimi verdi .umarım herşey iyi olur.Ben de çok fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapıldı, az yumurta olupta hemen transferi yapılanlardan var tabi, kişiden kişiye değişiyor tedavi süreci
- 23 Temmuz 2022
- 91
- 68
- 18
- 33
Merhaba bebde 2 tüp bebek sürecinden gectım bırı negatıf bırı kımyasal oldu. Şimdi de doktor degıstırıp degıstırmemede kararsızım. Çikolata kistim var 10 cm e yakındı 5 cm düştğ aslında doktorum da amelıyat önerıp kestırıp atmadan ilaç tedavısıyle düşürdü. Fakst ıkı olumsuz sonuctan sonra suan kararsızım aynı doktorla devam edıp etmemekte. Dr feza nasıl? İzlenimlerinız nasıl? Bı soru soracagınız zaman hemsırelerle mı irtibata gecıyorsunuz yoksa doktorla ıletısıme gecmek kolay mı?25.000, dondurma ve ilk transfer dahil ucretti bu. Tabi ilaçlar dışında
Merhaba sonucunun ne oldu merak içindeyim.transferiniz oldumuBen de çok fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapıldı, az yumurta olupta hemen transferi yapılanlardan var tabi, kişiden kişiye değişiyor tedavi süreci