Youtube a yaz arkadasim.bilinclati temizleme.meditasyonu die orada cikio.pozitif dusunce meditasyonu yaziyorCanım sorunun cevabını bilmiyorum ama ben de yapmak isterim yaptığını.Nereden buldun ne yazdın tam olarak ?
Tamam canım deneyeceğim inşallah uyuyakalmam ben de rahatlarım. Teşekkürler:)Youtube a yaz arkadasim.bilinclati temizleme.meditasyonu die orada cikio.pozitif dusunce meditasyonu yaziyor
21.gun devam edinTamam canım deneyeceğim inşallah uyuyakalmam ben de rahatlarım. Teşekkürler:)
Aa bilmiyordum inşallah yaparım aksatmam ihtiyacım var.21.gun devam edin
Ablam yapti kendimi.veremedim.dedi o bende sasirdim bu kadar olmasinaSorunuzun cevabını bilemiyorum ama ben bu yaşadıklarınızın yanından bile geçemedim henüz, çok sıkılıyorum meditasyonlarda, bir türlü tam odaklanamıyorum ama merak ettim dediğinize bir bakayım ben de :)
Benim oglana yaptiriyorlardi gecen sene okulda , gercekten cok zor ama basarinca da inanilmaz huzur buluyor insanMindfulness meditasyon var, artık okullarda çocuklara yaptırıyorlar. Beyindeki gri alanların sayısını attırıyor, depresyon gibi, ya da gerginlik , odaklanamayan gibi bir çok şey için faydalı. İnsanın beynini bir an olsun bile rahat bırakıp düşünmemesi çok ama çok zor, o yüzden düzenli yapabilenlere epey imreniyorum.
Benim oglana yaptiriyorlardi gecen sene okulda , gercekten cok zor ama basarinca da inanilmaz huzur buluyor insan
Bende cocukluguma hic inmedim ama kendimi baska mekanda gormuslugum coktur :)Beyinde olumlu değişimlere neden oluyor, klinik olarak çalışılıyor ve MR cekimlerinde farklılık gözleniyor. Ben bir süre yaptım sonra bıraktım, tekrar başlayacağım. Sen yapıyor musun? Yalnız bu arkadaşın söylediği şeyleri hiç yaşamadım.
Valla ilkinde olduSoyledikleriniz normal , olabilir ancak ilk meditasyonunuzda mi yasadiniz bunlari?
Oyleyse aşmışsiniz kendinizi baya :)
Mistik yoldan buldum.bendeEvrim Balıkçı'yı tavsiye ederim meditasyonlarını güvenli buluyorum ve zaman buldukça uyguluyorum ayrıca birde mistikyol kanalı var onu da beğeniyorum