cok guzel okyanuscuk cok tsk cnm
Rica ederim... Esma-ül hüsna çok etkili ve tesirli bir meditasyon arkadaşlar.... Ben de bu yöntemle hayatımda hiç olmayacak dediğim, imkansız ötesi dediğim şeylerle karşılaştığım oldu...
Herkese tavsiye ederim. Elimde ender saraç'ın kitabını henüz yok da, pamuk yayıncılığa ait çok güzel bir esmaül hüsna ile tedavi isimli bir kitap var. Ben ondan çok istifade ettim ve ediyorum. Tedavinin manası, sadece hastalıklar için değil, her türlü elde etmek istediğin şeyler, maddi manevi ve kişisel veya toplumsal manada kendinin veya bir başkasının eksikliğinin giderilmesi veya gelişmesi, gerçekleşmesi için müthiş rahatlatıcı, huzur arttırıcı, güç kazandırıcı, pozitiflik aşılayıcı mükemmel bir araç.
cnm yaparken neler yaşıosun?????
ay çok merak eddim cnm biras daha açıklarmısın nası yapıorsn acaba:uhm:
İç sesin vücudunla konuşuyor.Onlara bir bir teşekkür ediyor.
Problem olan bir organınız varsa onunla konuşup,teşekkür edip
iyileştirebiliyorsun.En önemliside rahatlama bölümü.
Tüm sıkıntılarından arınıyorsun,rahatlıyorsun................................
Magdelanacım ve bu konuyla ilgilenen diğer kardeşlerim,
ben buradan ancak kısa bir şekilde anlatmaya çalıştım, esmaül hüsna ile terapi ve meditasyonun nasıl yapılacağına dair bilgileri ender saraç bey in kitabında veya internetteki sayfalarda daha detaylı bulabilirsiniz... veya benim elimde başka bir kitap var, bana 7 8 yıl kadar önce arkadaşım hediye etmişti ancak ben kıymetini algılayamamış ve birkaç yıl hiç içini açıp da istifade etmek nasip olmamıştı... Sonra çok hoşuma gitti ve epey faydalandım.Hatta bir dönem annem ve babama da hep evden çıkarken ödev veriyordum. Ben gelene kadar şu kadar şu ismi, şu kadar şu ismi okuyun diye:) Zaten ömür boyu fayda elde edilecek bir şey... Okul hayatınız, iş, evlilik, annelik, çevreyle ilişkileriniz vs, her alandaki sıkıntılarınızı yok etmeye yönelik terapilerle karşılaşabilirisiniz. O kadar güzel ki, zaten yaptıkça ruhunuza bir dinginlik, güven, mutluluk, pozitiflik, kalbinizin arınmaya başlaması, rahatlama vs, vs. bir sürü kişisel ve ruhi etkisi de olmakta...
Ben şahsen herkese çok tavsiye ederim...Ben bu kitaptan bu kadar yoğun istifade edince çevremde birkaç arkadaşıma da hediye ettim...
cnm kitABIn adı neydi acaba?[/QUOT
Kitabın adı tam olarak şöyleymiş: Esma-i Hüsna şerhi - Havas ve esrarı
Yazarı:Arif Pamuk'muş.
Pamuk yayıncılıkopuyorumnanaktan
Ben de Ender Saraç'ın kini merak ediyorum şu an. Kitapçılarda bulursam ilk fırsatta almayı düşünüyorum.
saol yrn bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?